Moderator Młodyy Opublikowano 14 Maja 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Wymagania: Minimalnie 18 lat - X, wyjaśniłem ten podpunkt na początku 10 dni online --/+ Posiadam 3 dni 15 h, jest to do nadrobienia Minimalnie 300 postów + Rozpoznawalność oraz aktywność + Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + 1. Imię: Wiktor 2. Wiek: 15 lat - i w tym oto mamy problem. Ta liczba jest moją największą blokadą na każde podanie na jakąś sensowną rangę. Niby jest to tylko liczba, lecz niektórzy używają jej jako wyznacznik dojrzałości. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum w tygodniu siedzę od około godziny 8 rano do 20 lub czasami uda mi się posiedzieć do 22, więc na forum poświęcić mogę ponad 9 godzin dziennie. Mógłbym więcej, lecz potrzebuję też czasu na życie prywatne i czasami wyjść na świeże powietrze. Do tego dochodzi szkoła aktualnie online i zadania domowe. W wakacje postaram się zwiększyć swój czas, który będę poświęcał na forum. W weekendy człowiek lubi się wyspać, wobec tego na forum przesiaduję od 14 do 20/22. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie ma potrzeby zmieniania niczego na forum. Gdybym wpadł na jakiś pomysł, porozmawiam z administracją lub napiszę propozycję i ocenicie czy coś takiego się przyda. 5. W czym chciałbyś pomóc: Aktualnie nasze forum posiada 3 moderatorów, z czego 2 jest aktywnych. Chciałbym dołożyć kolejne ręce do pracy, gdyż posiadam czas wolny oraz chęci. Jeśli miałbym zostać moderatorem to brałbym wszystko co wpadłoby mi w ręce, lecz z umiarem, aby nie wtrącać się innym moderatorom w tematy. Oprócz tego to pilnowanie porządku na forum tzn. ostrzeganie użytkowników, jak i pomoc im. Zamykanie tematów, jeśli ktoś złamie regulamin nadanie warna itp. 6. Dlaczego akurat ty: Chciałbym zostać moderatorem, aby odciążyć trochę aktualnych modów. Mniej więcej wiem na czym polega pełnienie tej funkcji i myślę, że podołam temu zadaniu. Siedzę codziennie na ts3 z jednym moderatorem naszego forum: @ KilleR. i czasami podpytuję go o niektóre rzeczy. Jako moderator przede wszystkim chciałbym zadbać o pomoc nowym użytkownikom forum. Już nie raz zdarzyło mi się pomóc nie jednemu nowemu, czy to na teamspeaku, czy to na forum. Uwielbiam pomagać i czuję z tego satysfakcję. Jestem osobą odpowiedzialną, bezkonfliktową oraz bezstronną. Jestem zawsze pozytywnie nastawiony i gotowy do pracy. Taką postawę zawszę pokazuje jako admin teamspeaka którym jestem od kwietnia. Jeśli chodzi o aktywność na forum jest ona w miarę poprawna, lecz postaram się ją nadrobić z biegiem czasu. Jest już to moja druga próba dostania się na to stanowiska ( tamta była głupia, bo nie spełniałem żadnych wymagań ale jak to się mówi - młody i głupi) i mam nadzieję, że ta się powiedzie. 7. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem się 10 listopada 2020 roku, lecz aktywnie uczestniczę w życiu forum od 2021 roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Jeszcze nie ale kiedyś trzeba zacząć, bo nie można wiecznie stać w miejscu. Do złożenia podania zachęcił mnie @ KilleR. Zachęcam do składania opinii na temat tego podania ( pewnie głównie negatywnych ale przyjmuję wszystkie ) Pozdrawiam nikt ważny :l 3 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem na Tak + Aktywność + Pomocny + Chęci + Wymagania + Ogarnięty + Podanie 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem na tak + aktywny + pomocny + podanie super napisane! + ortografia +/- doświadczenie, ale widać chęci że chcę się nauczyć +/- wiek, ale widziałam jak na osobe w twoim wieku jesteś ogarniety 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem na wielkie TAK! +aktywny +podanie +kulturalny +pomocny +miły +ortografia +chęci +/- wymagania -wiek Ogólnie jest to osoba moim zdaniem najlepsza na tą posadę, ponieważ stara się pomagać jak może, do ludzi podchodzi kulturalnie i z uśmiechem, jest ogarnięty to nawet widać, jak na jego wiek to nie widział bym lepszej osoby niż on, jeżeli okazało by się, że podanie będzie rozpatrzone pozytywnie to chętnie go wezmę pod moje skrzydła i mu wytłumaczę wszystko. Powodzonka mordo! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Mimo wieku pozornie małego wydajesz się na dojrzałą osobę. Na tak! +staż na forum +aktywność +rekomendacja Killera XD +chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na TAK +pomocny +Kulturka +/-wiek +chęć pomocy +aktywny +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vixio_ Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na TAK +/-wiek +chęć pomocy +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Dajmy chlopakowi szanse!! +jak na swoj wiek jest dojrzaly +podanie +kultura +bez konfliktowy +pomocny +aktywny +checi pomocy +staz na forum +ortografia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kutas_kozla Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 + aktywność + pomocny + ortografia + bardzo ładnie napisane podanie + pomocny + bezkonfliktowy, bezstronny + składnia zdań na dużym poziomie + ogarnięty +/- wiek, aczkolwiek chłopak widać, że ma chęci, zależy mu na tym i wierze, że spełni oczekwiania jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OwneD Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 - wiek niestety +aktywność +chęci +widać po podaniu ,że chciałbyś pomóc sieci +każda dodatkowa ręka się przyda na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nie jestem w pełni na tak, ani w pełni na nie... więc według mnie okres próbny. Tak po krótce to: + Dobra składnia zdań i ortografia (o ile było to napisane od ręki, bez sprawdzania 50 razy treści w poszukiwaniu błędów) + Jesteś bezkonfliktowy +/- Aktywność - posty jak najbardziej w porządku, ale trochę interakcji ze strefowiczami na SB nie zaszkodzi - Nie widzę bardzo sensu posiadania moda, skoro jak sam wspomniałeś tak czy inaczej siedzisz codziennie z killerem, któremu możesz zgłosić wszystko +/- Nawiązując do powyższego punktu, nie jestem pewny czy w niektórych sytuacjach byłbyś bezstronny Suma summarum to i tak wrzuciłbym Cię na moda zamiast generała, powodzenia 3 1 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Co do twojego podania to uważam. Cóż można dać Tak, chociaż uważam że przy aktualnym stanie forum moderatorzy prawie nie są potrzebni... * Aktywny - Wiek * Ciężko jest mi powiedzieć jaki jesteś pomocny, skoro owej pomocnej dłoni nie zauważyłem. - Doświadczenie też wyjdzie w praniu. Okres próbny 2 tygodnie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Pół na pół, ani tak ani nie - wiek -10dni online -doswiadczenie +aktywność +checi +pomoc Mimo wszystko powodzenia;) 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi