Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina

eSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick:eSX/ w tym momencie był pasza bajceps

Czas zdarzenia: 2021-05-14 20:13 do 2021-05-14 20:40

Nick oskarżonego: Cudowny Dzieciak :)

IP/SID oskarżonego: na pewno macie, to admin

Powód skargi: nie reagowanie na zgłoszenia na u@/brak jakichkolwiek umiejętności w rozpoznawaniu cheaterów. Przy okazji przypomnę co napisał w podaniu "Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10"

Opis sytuacji: Zgłaszałem spaleńca ze 4/5 razy, wszystko jest w logach, przyznam że użyłem kilka cięższych słów. Admin albo miał w to wy**bane, albo nie potrafi rozpisać chłopa na rage setach. Zróbcie coś z tym proszę, większość adminów nie wie jak ludzi ropzpisywać XD

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Logi i ten temat jak go UBT zamknie, kwestia czasu 

• Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

@ cudownydzieciak nie zawsze patrzy na wiadomości na u@ bo idzie w afk, gdzie siedzi na specie. 

• Użytkownik

@ Giorgio z tego co pamiętam był w grze i na spect podczas jak pisałem na u@. Poza tym spect nie służy do siedzenia afk, jak chce godzinki nabijać to niech gra, bo inaczej to chyba sie z powołaniem na admina mija. Bezsensowny agrument.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Dobra to może ja parę słów powiem...

Jeżeli jeden Kowalski z drugim pisze ze gość jest spalony to ide na tego specta i patrze goscia i nie czytam jak mi tam jeden Kowalski z drugim spamują n u@, to nie jest komunikator zeby tego nadużywać. 

Po dłuższej analizie jak nic nie pisze i gościu dalej gra nadzwyczajnie uważam że jest czysty, nie boję się używać amx .

A tak apropo dla tych co uważają że siedzę na spect dla godzin to proszę pobrać demko z małą rozpiska i mi to udowodnić, bo nigdy taka sytuacja nie miała miejsca . @ Giorgio , @ eSX , @ Lufa , @ obv .

@ Syntetyczna_Mafia .

Pozdrawiam Cudowny Dzieciak :)

• Użytkownik

@ cudownydzieciak nabijanie godzin było nawiązaniem do bezsensownych tłumaczeń innego admina, który swoją drogą nie powinien się wypowiadać bo nic nie wnosi do tematu.

Druga sprawa, ciężko teraz dojść do tego czy zignorowałeś zgłoszenia, czy nie potrafisz rozpisać podstawowego spaleńca. Lecz wnioskując z twojej wypowiedzi, to widziałeś moje zgłoszenia, ale po prostu nie znasz sie na cheat'ach skoro chłop, któremu trzęsie się celownik jest według ciebie czysty XD Przypomnę jeszcze raz fragment twojego podania "Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10", według mnie jest to max 1 lub 2, bo jakiegoś speedhacka byś pewnie rozpisał XDD

Ktoś mógłby sprawdzać to, co jest pisane w podaniach bo to porażka jakaś XDDD

@ Syntetyczna_Mafia za takie rzeczy powinny być wyciągane jakieś konsekwencje, ale domyślam się, że zapewne nie będą.

Edytowane przez eSX
  • Użytkownik
7 minut temu, eSX napisał:

@ cudownydzieciak nabijanie godzin było nawiązaniem do bezsensownych tłumaczeń innego admina, który swoją drogą nie powinien się wypowiadać bo nic nie wnosi do tematu.

Druga sprawa, ciężko teraz dojść do tego czy zignorowałeś zgłoszenia, czy nie potrafisz rozpisać podstawowego spaleńca. Lecz wnioskując z twojej wypowiedzi, to widziałeś moje zgłoszenia, ale po prostu nie znasz sie na cheat'ach skoro chłop, któremu trzęsie się celownik jest według ciebie czysty XD Przypomnę jeszcze raz fragment twojego podania "Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10", według mnie jest to max 1 lub 2, bo jakiegoś speedhacka byś pewnie rozpisał XDD

Ktoś mógłby sprawdzać to, co jest pisane w podaniach bo to porażka jakaś XDDD

@ Syntetyczna_Mafia za takie rzeczy powinny być wyciągane jakieś konsekwencje, ale domyślam się, że zapewne nie będą.

Nie wiem co trudnego jest w rozpisaniu demka ale ok, szanuje twoja wypowiedz.

• DeVoX zablokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]