Użytkownik RedSkull Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Twój nick: RedSkull Nick oskarżonego: Antykonfident IP/SID oskarżonego: Admin Data i czas zdarzenia: 15.05 ( 22;33) Powód skargi: nie słuszny ban na 1h poraz kolejny Opis sytuacji: Sytuacja ciągnięta bardzo długo i często .. proszę o wytłumaczenie terminu mina na minie ? Dostałem bana za ,,mina na minie poraz setny" jak jest rozumiane mina na minie ? Zawsze stawiam mina ZA miną albo jedna obok drugiej nie na kupie .. Żaden admin z tym problemu nie ma tylko Konfident czy poprostu ja źle rozumiem zakaz miny na minie ? Proszę o wytłumaczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AntyKonfident Opublikowano 16 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 13 godzin temu, RedSkull napisał: Twój nick: RedSkull Nick oskarżonego: Antykonfident IP/SID oskarżonego: Admin Data i czas zdarzenia: 15.05 ( 22;33) Powód skargi: nie słuszny ban na 1h poraz kolejny Opis sytuacji: Sytuacja ciągnięta bardzo długo i często .. proszę o wytłumaczenie terminu mina na minie ? Dostałem bana za ,,mina na minie poraz setny" jak jest rozumiane mina na minie ? Zawsze stawiam mina ZA miną albo jedna obok drugiej nie na kupie .. Żaden admin z tym problemu nie ma tylko Konfident czy poprostu ja źle rozumiem zakaz miny na minie ? Proszę o wytłumaczenie Nigdy nie dałem bana za miny bez powodu, zawsze sprawdzam 2 razy czy mina jest źle położona. Duża ilość graczy potwierdzi, że notorycznie stawiasz albo w przejściu bez obejścia albo jedna na drugiej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RedSkull Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Następnym razem poproszę o ssy z minami za każdym razem dajesz za minę obok miny jedynie mogę sie zgodzić Jak zaczynam biec i wciskam ,,E" żeby postawić miny a ktoś zaczyna w ciebie strzelać i cię to hamuje i wtedy wychodzi mina na minie ale to już nie jest zależne odemnie . Edytowane 16 Maja 2021 przez RedSkull Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 16 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @ AntyKonfident poproszę o demko/ss na którym widać że gracz stawia minę na minie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik camelovy Opublikowano 16 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Dziś także dostałem bana za mina na minie , gdzie w ct na cs_max oprócz mnie grał jeszcze jeden ziomek saperem oraz gościu z perkiem z minami. Stawiam zawsze obok siebie miny oraz w biegu a że ktoś podłożył na czyjąś to już pech. I nie widziałem żebyś sprawdzał kto co gdzie stawia , poprostu zginełeś od mojej. I polecam przed jakimkolwiek banem napisać na @@ i dać ostrzeżenie a nie jobać banami po godzine. To sie tyczy nie tylko min. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RedSkull Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 @ camelovy jest możliwe postawić minę na minie jak biegniesz i ktoś w ciebie strzela to wtedy cię to hamuje i wychodzi jedna na drugiej ale to nie jest celowe niestety @ AntyKonfident z miejsca wali za to bany chociaż nie bardzo masz na to wpływ. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi