Użytkownik topka Opublikowano 22 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Nick z Cs'a:qweqr Admin banujący:zuza;) Serwer:klasyczny dd2 Data zdarzenia:22.10.2018 22:25 Opis sytuacji:Każdy na serwerze był pewny odpalenia się admina(zuzy) te akcje jakie grał to nie na jego możliwości widziałem nie jeden raz jak grał ale teraz to nie był chwilowy przypływ skilla po prostu sie poczuł i jechał po całości cały serwer to może potwierdzić. I zdarzyła się okazja wjechałem do trupa na cicho a ten po modelu wyleciał, ale go zabiłem i wtedy powiedziałem "kurwa wiedziałeś kiedy wyjśc odpale jebany" może potwierdzić to dużo osób na serwerze i po tych słowach dostałem bana cały serwer smiał się z zuzy za to zachowanie w stosunku mnie ban za obrazę admina. To tyle w temacie i jeszcze będzie rozpisywane demko z tego przypływu skilla jego. I też myślę, że skróci się mój czas bana, którego dostałem za powiedzenie prawdy, wiem, że to może źle brzmi ale mam szacunek do ludzi którzy czysto grają. Link do bana z amxbansa : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=18255 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours and 56 minutes left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : qweqr [AMXBans] Reason : ' obraza admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 2114072663 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.153.216 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik topka Opublikowano 22 Października 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Chciałbym też dodać, że zuza nadużywa funkcję admina tutaj dowodzić chwile przed moim banem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi