Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 20 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Imię: Patryk Wiek: 22 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer nie posiada opiekuna, ostatnimi czasy wygląda na ździebka zaniedbany. Jest parę rzeczy, które chciałbym wprowadzić między innymi: * mapy, ciągle grane te same, pełno map, których się nie gra bo są po prostu beznadziejne i nie do gry * konkursy, chciałbym wprowadzać konkursy na forum dla graczy oraz reset topki co miesiąc i nagrody za pierwsze miejsca * zachęcić ich do składania propozycji na forum, z którymi faktycznie coś się będzie działo * dodać pluginy, które rozwiną serwer jak np. MVP. Rozliczałbym adminów z ich czasu spędzonego na serwerze. Jestem dosyć znaną postacią na serwerze ale nie mnie oceniać czy lubianą Najlepiej jak w tym przypadku gracze lub admini się wypowiedzą Jakiego serwera chciałbyś zostać Opiekunem: CS GO AWP 2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie na tej sieci Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Jestem spokojny a zaraz bardzo aktywnym człowiek Posiadam duże pokłady cierpliwości. Ostatnio mi się przytyło przez problemy z kolanem Zawodowo rozwijam się w kierunku informatycznym jak również studiuję ten kierunek Lubię pochodzić po górach, a jednocześnie wyjechać nad morze popływać. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StylmAn Opublikowano 20 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 + aktywwny +znajomość AMXX/SMX/SourceModa +składka +dobre pomysły Jak najbardziej jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 20 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jestem na TAK +wiek +miły +pomocny +aktywny +sm +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 +chec +aktywny +dobre pomysly na tak, bo trfzeba rozkrecic te awp, oby dwie srednio juz zipią 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 20 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jestem na TAK + Sensowny powód podania, jak i samo podanie, + Wiek, + Znajomość SM, + Widoczna chęć pomocy. 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Napisz na steam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kutas_kozla Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Widzę często na serwerze, bardzo sympatyczna osoba i widzi mi się w roli Opiekuna serwera, argumenty, wiek, znajomość sourcemoda, miły, całokształt podania napisany super, konkretne powody wie co chce i za co się zabrać. Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi