Torfowisko Torf Opublikowano 23 Maja 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 1. Imię: Hubert 2. Wiek: Prawie 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 1-5 w zależności od sytuacji 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie moim zdaniem nie ma potrzeby zmieniania niczego ponieważ wszystko dobrze funkcjonuje, jeśli coś wymyślę to na pewno zaproponuje 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na forum. Z tego co wiem nie ma zbyt dużo moderatorów więc myślę że dodatkowe ręce do pracy na pewno się przydadzą 6. Dlaczego akurat ty: Myślę że gdybym został moderatorem to na pewno pomógł bym w pracy innym modom i trochę odciążył ich od niektórych obowiązków. Mam dużo czasu wolnego, większość dnia spędzam przed komputerem i mniej więcej rozumiem na czym polega praca moderatora. Jestem miły, spokojny i cierpliwy, gdy tylko mogę to pomagam innym, tłumaczę gdy czegoś nie rozumieją bądź próbuje rozwiązać problem za nich gdy tylko potrafię. Na forum nie mam zbyt dużo przesiedzianego czasu ale jestem w stanie to zmienić. 7. Staż na forum: Prawie pół roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz Wymagania: Minimalnie 18 lat - 10 dni online - Minimalnie 300 postów + Rozpoznawalność oraz aktywność +/- Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + Pozdrawiam To1rw 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 jestem na tak ? wiek jak prawie 16 no to kurwa masz 15 nie 16 + staż + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 -staz na forum (4 miesiace a nie 6) - aktywnosc - srednio cie kojarze Na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jestem na Nie -/+ Wiek -/+ Staż -/+ Rozpoznawalność oraz aktywność - Podanie (To jednak podanie na ''Moderatora'') + Chęci 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik whitelion Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Na TAK +Doświadczenie +/-Wiek +chęci + podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 - Podanko króciutkie, jak na tak ważne stanowisko. - Nie dodawaj sobie wieku partykułą "prawie", tylko podaj swój prawdziwy wiek - Twoja aktywność ogranicza się do pisania podań, wypowiedzi na nie. Na strefoboxie nigdy nie zobaczyłem od ciebie wiadomości. - Przy pisaniu podania należy podawać prawdziwe informacje. Ty napisałeś staż pół roku, a twój wynosi tylko coś około 4 miesięcy. - Twoja interpunkcja kuleje +/- Wiek - zależy to od twojej dojrzałości +/- Kultura osobista - nie da się tego stwierdzić +/- Doświadczenie wyjdzie w praniu + Chęć do pomocy Nasze forum posiada 3 moderatorów oraz jednego bardzo aktywnego J@. Uważam, że nie potrzeba kolejnej osoby, której doświadczenia nie możemy stwierdzić. Podsumowując jestem na NIE. Następnym razem podczas pisania podania podaj prawdziwe informacje na swój temat, nadrób aktywność na forum oraz zachowaj zasady interpunkcji i ortografii. Wtedy będę na tak. Pozdrawiam nikt ważny :l /edit 1 @ brook1yn. Nie będę przecież owijał w bawełnę, tylko przedstawiłem sprawę jasno. To, że on jest w moim wieku (przynajmniej tak sądzę po podaniu, bo nie wpisał bezpośrednio liczby) nie oznacza, że będę na siłę wymyślał argumenty na tak, tylko napiszę moją subiektywną opinię z którą każdy ma prawo zgodzić się lub nie. I nie dostałem moda tylko dlatego, że @ KilleR. napisał mi na tak. Pozdrawiam /edit 2 @ brook1yn. Jak byś dokładniej przeczytał moją wypowiedź. Nie będę na siłę szukać argumentów, żeby napisać na tak. Żałośnie próbujesz zmusić mnie do zmiany opinii /edit 3 @ brook1yn. Tyle, że nasz kandydat nie spełnia większości wymagań, a ja spełniałem wszystkie oprócz dwóch. Jednego bardziej, drugiego mniej ważnego. /edit 4 @ Dusia Przypominam, kiedy była napisana moja wypowiedź Napisano: Niedziela o 12:11. Do tego czasu nadrobił aktywnością, a przy składaniu podania miał posty 17 maj, 16 maj, 24 kwiecień więc nie miał takiej aktywności jak teraz. To jest pierwsze wymaganie. Interpunkcja w tym podaniu nie istnieje czyli drugie wymaganie. Jeśli dodać dni online i wiek to 4. U mnie rozpoznawalność jedno wymaganie, wiek drugie, dni online 3. Cztery z siedmiu to większość, a 3 to nie większość. Połową z siedmiu jest 3,5, a nie da się mieć pół wymagania. Tutaj masz rację, teraz spełnia tyle wymagań co ja. /edit 5 Ponowne rozpatrzenie tego podania ( Wtorek 25.05.2021 ) + Nadrobiłeś aktywność na forum + Chęci do pomocy +/- wiek + staż, tylko następnym razem napisz tyle ile masz bez zmyślania - zasady pisowni ( interpunkcja w podaniu ) +/- Doświadczenie jak pisałem wyżej wyjdzie w praniu, w razie czego zapytaj kogoś z modów Podsumowując Okres Próbny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Na nie -/+ wiek -staż -nie znam Cię 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Na nie -wiek -podanie -staż 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Na tak za chęci -wiek +chęć pomocy +znajomosc ortografii +aktywnosc +300 postow Myślę ze warto dac mu szanse;)) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik reflexiVe Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 - wiek + 300 postów - staż - rozpoznawalność Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 -staz -wiek + aktywność + z racji tego ze znam cię i jestem pewien ze nie będziesz odwalał jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik T!k3R Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Na tak -wiek +chęć pomocy +znajomosc ortografii +aktywnosc +300 postow znam cię i wiem ze dasz radę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 no to tak +/- wiek + 300 postów + aktywny + dobrze napisane podanie za długo cię nie znam lecz myślę że sobie poradzisz | jestem na Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik RKQ Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) jestem na tak +wiek +podanie +chęci 4 godziny temu, To1rw napisał: 1. Imię: Hubert 2. Wiek: Prawie 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 1-5 w zależności od sytuacji 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie moim zdaniem nie ma potrzeby zmieniania niczego ponieważ wszystko dobrze funkcjonuje, jeśli coś wymyślę to na pewno zaproponuje 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na forum. Z tego co wiem nie ma zbyt dużo moderatorów więc myślę że dodatkowe ręce do pracy na pewno się przydadzą 6. Dlaczego akurat ty: Myślę że gdybym został moderatorem to na pewno pomógł bym w pracy innym modom i trochę odciążył ich od niektórych obowiązków. Mam dużo czasu wolnego, większość dnia spędzam przed komputerem i mniej więcej rozumiem na czym polega praca moderatora. Jestem miły, spokojny i cierpliwy, gdy tylko mogę to pomagam innym, tłumaczę gdy czegoś nie rozumieją bądź próbuje rozwiązać problem za nich gdy tylko potrafię. Na forum nie mam zbyt dużo przesiedzianego czasu ale jestem w stanie to zmienić. 7. Staż na forum: Prawie pół roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz Wymagania: Minimalnie 18 lat - 10 dni online - Minimalnie 300 postów + Rozpoznawalność oraz aktywność +/- Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + Pozdrawiam To1rw Edytowane 23 Maja 2021 przez RKQ Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jestem na tak +Aktywny +Pomocny +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Na NIE -Wiek -Bardzo ubogie podanie -aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Dziwie się trochę czemu @ niktważny ma takie zdanie. To może lepiej dać szansę koledze na 2 tygodnie czy się Spisze jak jest w twoim wieku Eddit ::/2 Widze , że ciebie to bawi. Ja będąc właścicielem tobie bym nie dał bo sam nie spełniałeś mlody wymagan na moderatora. No tak przepraszam dzięki gościowi dostałeś moda Nie będę tu wymienial dzięki komu Plusy : Chęci pomocy + Ortografia + Brakuje nam moderatorów + Aktywny + 300 postów + Minusy : Wiek - Podanie - Jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Na małe tak -/+wiek +rozpoznawalny -/+ podanie No ogólnie to tak, masz 15 lat w wymaganiach, jest wymagany 18 rok życia, ale to nic nie zmienia, ponieważ ja też miałem, tu moderatora nie spełniając, tego jednego wymagania, czyli posiadanie odpowiedniego wieku bardziej chodzi tu o twoją dojrzałość, bo wiek to tylko liczba wydaje mi się, że jak na swój wiek jesteś dojrzałą osobą oraz co jest bardzo ważne w pełnieniu funkcji moderatora pomysłową. Ogólnie to, co do twojego spędzonego czasu na forum to trochę to kiepsko wygląda, ponieważ twój czas na forum wynosi dokładnie "1d 18h 43m 27s" ja tu widzę dwa rozwiązania albo administracja ci pójdzie na rękę i przymknie na to oko, albo będziesz musiał pierw nadrobić ten czas i potem się starać o owego moderatora. Jeśli chodzi o twoje podanie to mogłeś się bardziej postarać nie jest ono jakieś najgorsze, ale bywały lepsze. Edytowane 16 Czerwca 2021 przez Olo`cLaR'2k21 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 W dniu 23.05.2021 o 12:11, niktważny napisał: @ brook1yn. Tyle, że nasz kandydat nie spełnia większości wymagań, a ja spełniałem wszystkie oprócz dwóch. Jednego bardziej, drugiego mniej ważnego. Jakiej większości nie spełnia? o,O nie spełnia tyle samo wymagań co Ty Twoje : Rozpoznawalność u Ciebie też tak średnio była 22 godziny temu, KilleR. napisał: Nadrobisz wymagania wtedy będę na tak To samo wypowiedź Killera tutaj w podaniu, a poniżej w podaniu "Niktważny" o,O Coo do podania: Masz akurat na styk trochę ponad 300 postów według wymagań i mało dni online spędzonych na forum, mimo w miarę spoko stażu na forum. Podanie też jakoś mega rozwinięte nie jest, ale zawsze mogłeś nawijać nam makaron na uszy i opisać swoje całe dzieciństwo, więc podanie krótkie, ale w skrócie z najważniejszymi informacjami. Moim zdaniem podanie powinno poleżeć jeszcze parę dni żebyś za ten czas się wykazał jeszcze większą aktywnością i na SB i w różnych tematach (na forum nie trudno ponabijać postów czy to w redakcji czy w hydeparku lub głosowaniach na serwery) Plusem jest to że masz dużo wolnego czasu, więc aktywność nie powinna sprawiać Ci większych problemów, aa potrzeba właśnie aktywnej administracji. +Miły, cierpliwy, pomocny, wspiera sieć poprzez głosowanie na serwery (Plus nie pamiętam żeby były kiedyś z Tobą jakieś problemy na forum) Za okresem próbnym 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raczkers Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Jestem na tak ! +chęci +podanie +mało moderatorów +duzo postów + aktywny ! Pozdro ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Hmm.. aktualnie jest 3 moderatorów + 2 J@, z czego jeden jest bardzo, ale to bardzo aktywny. Nie wydaje mi się, aby 4 moderatorów było potrzebnych na jedno forum + są jeszcze 2 inne podania, gdzie tamte podania są bardziej przekonywujące. Na nie. -wiek, -nawet moderatorzy Cię nie znają, -podanie, +chęci, Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Jestem za daniem Ci szansy, OKRES PRÓBNY a dlaczego ? +/- Staż na forum- co prawda może i Twoja aktywność nie powala, ale nie wstawiasz postów na siłę, by tylko zgadzała się ich liczba. +/- Aktywność nie jest najlepsza ale idzie to poprawić. + bezkonfliktowość - nie widziałem ani razu żadnej afery z Twoim udziałem, siedzisz sobie cicho (może aż za cicho czasem) i obserwujesz sytuację z boku. + Jesteś ogarnięty i bardzo pomocny. - estetyczne podanie, nie nawalone tekstu dzięki czemu łatwo się czyta. Ale mogłeś jakoś bardziej zachęcić swoim podaniem i podać więcej argumentów. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na TAK +Doświadczenie +/-Wiek +chęci + podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nie miałem do tej pory żadnego zdania o Tobie, ale teraz miałem okazję i mogę śmiało stwierdzić, że nie nadajesz się moderatora. - Ogromnie problemy z czytaniem z zrozumieniem. Poważnie jeśli masz problem z interpretacją posta pod postem, to nie ma opcji byś został moderatorem. - Skargi uznajesz jako zwykłe czepialstwo, nie patrzysz na ich treść. Dla ciebie admin łamiący regulamin jest w porządku. - Zamiast rozwiązywać problemy, będziesz szczerzyć fałszywy uśmieszek, że nic się nie dzieje, po co ktoś taki na modzie? - Ludzie ciebie nie znają, bo starałeś się nie wypowiadać, a teraz złapałeś przynętę i okazało się, że dużo ogarnięcia, to ty jednak nie masz. Nie. 2 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi