Użytkownik xyzz^ Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 16, zaraz 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Nie ma aktualnie żadnego. Chciałbym pomóc, bo serwer ma potencjał a jest strasznie zaniedbywany, przykładem jest to, że zrezygnowałem z admina tydzień temu a nadal go mam. Wiele rzeczy nie zostało dodane, mimo, że pisałem 3 tematy o błędach. Tak, ja wiem, dopiero zrezygnowałem, lecz zrezygnowałem właśnie z powodu monotonii, nic nie było dodawane, było nudno. Kiedy byłem adminem zacząłem robić listę rzeczy, które trzeba dodać, bo według graczy admin może wszystko, potem dodawałem tą listę na forum, ale połowa jak już pisałem nie została zrealizowana. Może moja postawa może wydawać się dziecinna, dopiero rezygnuje i już wraca, ale mimo wszystko chce spróbować swoich sił. Mam doświadczenie, chęci, więc czemu nie pomóc? Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: SURF SKI 2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, dawno temu, ale przypomnę sobie. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7-8/10, panel? chodzi o ftp? 7-8/10. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Raczej tak Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 16 lat, w lipcu 17. Chodzę do 2 klasy technikum i jestem zwykłym chłopakiem który lubi pograć w tą grę. Minimum 16 lat + Bycie pomocnym + Wsparcie finansowe(wymagane) + Posiadać dobrą reputację na serwerze + Posiadać dobre zdanie u administracji serwera + Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP + Posiadanie admina na serwerze: + (mimo, że zrezygnowałem to dalej go mam, czyli się liczy.) Edytowane 24 Maja 2021 przez xyzz^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ReindereK Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 NA TAK +/- wiek +staż +wsparcie +znajomość amx +++Bardzo pomocna osoba +++przydała by się taka osoba na serwerze:) Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jestem na tak +Wiek +Aktywny +Pomocny +Składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Na tak +/- wiek +pomocny +składka +amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 na tak czemu nie +wiek +amxx +gt gdybys potrzebowal pomocy pisz steam xd Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 24 Maja 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Na TAK +Wiek +GT +Amx +Wsparcie finansowe Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Napisz steam w celu omówieniu szczegółów Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi