Sponsor Drako Opublikowano 24 Maja 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Imię: Robert Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer szuka opiekuna, więc chciałbym się sprawdzić na tym stanowisku. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera. Spędzam dużo czasu na serwerze. Lubię pomagać ludziom. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf + rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8-9 ale muszę się jeszcze podszkolić. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem miłym i spokojnym człowiekiem. Mam dużo wolnego czasu w którym zazwyczaj ogladam yt, jakis serial lub film, albo gram w gierki. Staram się najlepiej pełnić swoje obowiązki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jestem na tak +skadka +wiek +amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Jestem na solidne tak. wiek + amx i sourcemod + składka + zachowanie na serwerze + Myślę, że jesteś aktualnie najlepszym kandydatem na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Napisz steam ustalic szczegoly Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi