Gość Kamilek Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1. Imię:Kamil 2. Wiek:28 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Okolo dziennie 6 godzin 4. Co chciałbyś zmienić Dodać jakies nowe dzialy do Hyde park i jeszcze pare pomysłów mi na 100% wpadnie do glowy to napisze na forum 5. W czym chciałbyś pomóc: W moderowaniu np w Hyde Park i w pilnowaniu porzadku na forum 6. Dlaczego akurat ty:Ponieważ ogarnę to na 100% miałem juz taka posade i mysle ze dam rade i mam pare pomysłów co zmienic na forum itd i mysle ze dacie mi szanse sie wykazac 7. Staż na forum: Długo juz 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Tak juz pare razy i tez J@ miałem wiec dam rade Mysle ze dacie mi szanse to wtedy pokaze co potrafie i bedzie mi milo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Na tak: Doświadczenie Wiek Pomysły Nic dodać nic ująć. Szansę można dać każdemu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 25 Maja 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Na TAK +Wiek +Chęci +Doświadczenie - krótkie trochę to podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Na WIELKIE TAK +wiek +chęci +pomocny +bardzo aktywny +zasługuje na szansę 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) -niedawno wróciłeś daj się poznać nowym użytkownikom +wiek -podanie jest po prostu napisane na odpierdol - irytuje mnie to w twoim podaniu " " skoro masz kilka pomysłów co do zmian na sieci to myśle, że warto by było sie takim czyms podzielić No tak średnio bym powiedział Ps. Wydaje mi sie ze wypowiedzi innych użytkowników to jest jakis zart Edytowane 25 Maja 2021 przez Olo`cLaR'2k21 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Te minki to jakiś tajemniczy przekaz? Dzień dziecka jest za tydzień no ale niech Ci będzie,, Wiek na plus chociaż Twoja "dojrzałość" nie do końca równa się z tym wiekiem. Staż na forum faktycznie długi czy z kreską czy bez Fajnie, że masz dużo pomysłów, ale za to w niczym nie chciałbyś nam pomóc (ale to pewnie dlatego, że jesteśmy tak super, że w sumie nie ma w czym pomagać ) Prócz tego, że podanie jest słabe jedynie dzikie emotki z tajemniczym przekazem to ratują i bywasz czasem nie miły lub nie odpowiednio się zachowujesz to nie jest AŻ TAK ŹLE, bo masz dar trucia ludziom i przekonywania ich do np. głosowań/brania udziału w jakiś tematach czy tam jakiś akcjach co jest nawet w miarę plusem. (No i w nawiasie to nawet zabawny bywasz) Aktywny chłop, w szczególności na Strefoboxie. Jestem zaa okresem próbnym 3 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Jestem na TAK + Wiek, + Staż na forum, + Aktywność, + Pomysłowy i chętny do zrobienia czegoś nowego. 1 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Oho.. To może od razu zbierzmy CV od przedszkolaków niech zasiadają w dzielnej loży moderatorów. I te argumentacje ludzi w postaci: "Pomysłowy" Jak zaproponuje wielką białą kropkę po środku forum, to też uznacie, że pomysłowy? Bo ja jedynie co tu widzę, to luźna myśl nowego działu.. w offtopie. Czyli zerowe przełożenie na korzyść dla forum. Nie proponujesz nic innowacyjnego, to nie jest żadna pomysłowość. Interpunkcja leży. Jako moderator reprezentujesz sieć i nie chciałbym, by taka osoba mnie reprezentowała. Skargi w dziale, w którym jesteś opiekunem jak leżały, tak dalej leżą. Zamiast bawić się w rangowicza, zajmij się swoimi obowiązkami. Jak się wykażesz, to sobie składaj podania gdzie chcesz, bo tak przynajmniej w moich oczach wygląda to biednie. Podanie zostało napisane niedbale. Nawet w tonie oficjalnym nie panujesz nad spacjami i ilością emotek. Minusy: - Język polski. - Podanie. - Wróciłeś tydzień temu. - Pierwszego dnia od powrotu, uzyskałeś opiekuna DD2#1 i nie zrobiłeś absolutnie nic. Plusy: + Chęci. Doświadczenie i wiek nie wymieniam. Nie zachowujesz się adekwatnie do wieku, a doświadczenie? No cóż, ktoś cię po prostu do tej rangi dopuścił i jak na papierze ładnie może i to wygląda, tak w praktyce, to jest meh. Na nie. 6 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 nie no kruca, bez jaj - na chatboxie kulturka roznie wyglada - dopiero wrociles po przerwie, a jak odchodziles to z przytupem a nie na spokojnie - slabe podanko jedynym plusem jest tutaj wiek, bo aktywnością nie można nazwać spamowania na strefoboxie Na nie 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Dobra, zaczynając od początku. - nie wypełniasz swoich obowiązków jako opiekun. Widać cię wszędzie, tylko nie w dziale swojego serwera. Codziennie pytam na chatboxie czy ktoś ogarnie skargi, nawet cię w jednej oznaczyłem, ale ty masz to gdzieś. - podanie jest napisane przynajmniej tragicznie - taka pisownia na moderatora? To żart, tak? - fajnie, że masz pomysły, ale na początku chyba mógłbyś się nimi podzielić, chociażby po to żeby zmienić zdanie ludzi na twój temat, bo przynajmniej ja i kilka osób pamięta, co robiłeś kilka miesięcy temu - wróciłeś 4 dni temu + to tylko i wyłącznie chęci, bo nic innego nie masz do zaoferowania Oczywiście na nie A teraz zdanie do reszty piszących, którzy są na tak albo na okres próbny. Kasujecie z głowy to co robiła taka osoba? Moderator to bardzo poważna rola na sieci, jakby na to nie spojrzeć nie należy przyjmować pierwszej lepszej osoby, ale wy chyba o tym zapomnieliście. Niech się zajmie swoim działem, zmieni zdanie ludzi na swój temat i zacznie pisać jak przystało(nie wiem czy ma jakieś problemy, ale taka pisownia tak czy siak nie wypada moderatorowi, no sorry). 5 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 25 Maja 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Prawdopodobnie jestem ostatnią osobą na świecie, od której chciałbyś czytać wypociny o tym, co mi się w tym podaniu nie podoba, a co wywarło na mnie wrażenie. Nie przypominam sobie żadnych "przypałów" z Tobą, ale wnioskując po wypowiedziach innych masz swoje za uszami (jak każdy z nas). Pod pewnym względem jesteśmy podobni - Ja też nie raz chciałem dostać się na jakieś WAŻNE stanowisko, być częścią tego forum i pomóc w jego rozwoju, ale wiesz co? Oceniłem szanse moje i pozostałych kandydatów. Uwzględniłem moje mocne oraz słabe strony i wyciągnąłem wnioski z mojego zachowania z przeszłości. Właśnie na tej podstawie doszedłem do wniosku, że nie ma sensu pchać się na siłę do objęcia jakiejś funkcji tylko po to, aby zaspokoić swoje ego. Upewnij się, że będziesz odpowiednim człowiekiem o odpowiednim czasie na odpowiednie stanowisko. Zbuduj swój autorytet od zera, umocnij swoją osobę o przydatne cechy i umiejętności na dane stanowisko aby mieć pewność, że nie przeszkodzisz a pomożesz, żeby nikt nie miał pretensji albo myśli w stylu "co? on ma moderatora?", a zamiast tego myśleli "kto jak kto, ale jemu pasuje ta posada". Jestem całkowicie neutralny co do Ciebie (nie wiem jak administracja), ale nie przyjąłbym Cię na tak ważne stanowisko jakim jest moderator sieci. To nie jest żaden atak w Twoją stronę czy coś w tym stylu, po prostu nie chcę żebyś pisał rezygnację po jakimś czasie z powodów typu "znudziło mi się" "obrażają mnie i wykonywaną przeze mnie pracę, odchodzę" i wiele, wiele innych. Jeśli serio zależy Ci na pomocy i rozwoju forum zrób tak jak napisali koledzy wyżej - przedstaw nam swoje pomysły na rozwój sieci, nie potrzeba do tego kolorku ani żadnej specjalnej rangi, wystarczą chęci. Życzę Ci powodzenia w przyszłości, nie daj się nikomu złamać i silnie trwaj w swoich postanowieniach. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na tak: +Doświadczenie +Wiek + Pomysłowy i chętny do zrobienia czegoś nowego. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Za okresem próbnym +chęci +wiek +doswiadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adi. Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na nie -słabe podanie, wygląda jak jakaś praca domowa z podstawówki pisana na kolanie. - ortografia kuleje - Jak obserwowałem twoje poczynania jako np. Opiekun only dd2 #1 to nie wywarłeś na mnie żadnego wrażenia, tematy zamykane i tyle po sprawie XD - Myślę że moderator powinien być przykładem dla innych, a dla mnie nie jesteś osobą kompetentną na to stanowsko, sory prawda boli 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 30 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Na NIE slabe podanie emotek od zajebania na moderatora slabo sie nadajesz elo. 1 3 wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 1 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 XDD na nie - gosc kilka miesiecy temu wyzywal sie z jakims typem i chyba mial bana nie pamietam nawet XD - moderator powinien mieć mózg, ten osobnik go nie ma - https://prnt.sc/13o7ay6 zapraszam do zapoznania sie ladna obraaz admistracji, dobry moderator to podstawa tak? 666 1 2 2 1 naura Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 A ja będe na małe TAK ale za okresem próbnym 2 tyg jestem ciekawy jak sobie poradzisz. + czas, którego jak widać ma mnóstwo. +/- jakieś doświadczenie ma, w końcu jest Opiekunem serwera DD2 niech poszerza horyzonty. + uzupełni wybrakowany skład moderatorów. - Popraw tylko zachowanie i będzie git. - Słabe podanie mogłeś sie bardziej rozpisać. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) na nie -doswiadczenie -emotek od zajebania -wiek Edytowane 2 Czerwca 2021 przez kacorvixon_ 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 5 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 + Aktywność ( Chłopa wszędzie widać ) + Wiek - Podanie ( Wygląda strasznie i ta ortografia, której brak ) +/- Zachowanie ( Od ostatniego czasu poprawił się w miarę ) Można dać tego Moda Testowego na jakiś czas i zobaczymy czy dobrze będzie się sprawował 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na TAK +Doświadczenie +/-Wiek +chęci + podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptuśśś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 - Są lepsi kandydaci na to miejsce. - Miewasz dziwne odpały czy to na chatboxie, czy na ts'ie, a moderator powinien świecić przykładem. - Podanie napisanie na odjeb się, 0 starań, te śmieszne podwójne spacje czyta się jakby 12 letni chłopak z podstawówki napisał mający same dwóje"bez obrazy" + Sponsor/Opiekun dd2, jedyny plus. Jestem na nie ewentualnie za rygorystycznym okresem próbnym 1 miesiąca, coś odjebie w ciągu tego miesiąca z bomby out. ps: Pamiętają Ci starsi użytkownicy jak mając Opiekuna dd2 wywyższałeś się nad zwykłymi użytkownikami, banowałeś parę osób przez addban żeby ubt/gracze nie mogli zobaczyć Twoich banów. Moim skromnym"bezwartościowym zdaniem" nie zasługujesz na taką posadę, pokaż nam jak się bardzo starasz o tę posadę zmieniając się na lepsze, ale nie tym razem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Niedawno co wróciłeś, szybko dajesz się prowokować, ostatnio sam dostałeś warna na chatboxa Zapanuj trochę nad zachowaniem i zapraszamy potem #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi