Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Siema proponuje dodać do regulaminu, zakaz palenia graczy przez demka, zamiast tego gracz który zgłasza osobę podejrzaną musi najpierw nagrać POV`a i z tego POV`a rozpisywać. Te demka to są tak masakrycznie zlagowane, że tak naprawdę tam jest inna gra, niż ta która była na serwerze, ostatnio oglądałem swoje demko, gdzie były jebitne przeskoki, a w grze nic takiego nie było. (Chodzi o to demko o które walczyłem o ub przez miesiąc czasu). Przez takie zlagowane demka, można się pozbyć czystych graczy. Demka będą git do zgłoszenia graczy, gdy ktoś np. nadużywa mikrofonu, kłóci się na sayu, lub lata na rage setach itp. Gdyby ktoś dalej nie zrozumiał to: U mnie w rozpisce była dokładnie taka sama sytuacja, a lajki będą pisać, że +b. Nie mając pojęcia o tym, jak wygląda gra na HLTV. 1 3 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Dokładnie już widziałem rozpiski ubt z hltv smiech na sali : D jest to dobra propyzcja jak najbardziej na plus co ułatwi też sprawdzanie dla ubt i nie będzie takich cyrków jak są teraz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Spoko tylko, że obecnie nowy ubt odwala takie maniany: Proponujesz tylko pov'a. Tutaj chłop odrzuca pov'a i stwierdza, że jedynie pov bezpośrednio oskarżonego powinno się oceniać. Na pytanie w jaki sposób zwykły gracz ma wymusić demko pov od oskarżonego odpowiada: Cytat hm rejestruje się taki użytkownik noi wstawia pova, proste, No, tak po prostu mówisz jakiemuś randomowemu ziomeczkowi na serwerze, by się zarejestrował i wrzucił pov'a. W 100% posłucha, a jeszcze jak ma za uszami, to na pewno będzie wrzucał dowody na siebie samego. Oczywiście jestem za, wałkowałem temat wiele razy. tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 25 Maja 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Według mnie bez sensu bo przecież oczywiste, że jak kogoś rozpisujesz to tylko z pov a nie z hltv (no chyba, że to rage sety), jak ubt banuje tylko po obejrzeniu hltv i podejmuje decyzje oznacza to tylko i wyłącznie to, że nie są to kompetentne osoby na dane stanowisko. Nie trzeba być mega doświadczonym żeby odróżnić lag dema od przeskoku. Na twoim demku nie tylko lagi były widoczne 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Jeśli gracz nie zarejestruje się i nie da tego dema to co ? Spojrzysz na niego groźnie i strzelisz w pysk z kałacha ?xDD Nie mając steam nie podam pov-a bo moj cs nie zapisuje mojej gry, zawsze się z htlv pisało i było git. No offens pomysł dobry ale raczej nie przejdzie bo większość graczy która miała by dać pov-a a będzie odpalona, wyjdzie z servera i wróci pod innym nickiem. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Biorąc pod uwagę obecne lagi na HLTV, rzeczywiście brzmi to rozsądnie. A różnica jest znacząca. Bądźmy szczerzy, z hltv rozpisuje się tylko obrazy graczy, bo perfidni cziterzy się nie odwołują, zaś u tych bardziej kryjących się nic nie widać. Na HLTV nie da się stu procentowo ocenić czy ktoś cheatuje (chodzi mi tutaj o graczy legit na lekkich setach - niski fov wysoki smooth + czasami widoczne też są RCS-y (Recoil Control Jestem na TAK Ale najlepiej żeby wgrać to na wszystkie serwery 1.6 łącznie z CODEM 201 Link do pluginu ------> https://amxx.pl/topic/73582-demorecorder/ Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi