Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Nick z CS:Widelcem_w_oko Admin banujący: w amx bans Giorgio Serwer: dd2#1 Data zdarzenia: 14:52 Opis sytuacji: Nie wiem dlaczego dostałem od Giorgio AB .. domyślam się że to znów ten pajac o którym nie raz pisałem .. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=395 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 @ Giorgio 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Chodzi o to, że w amxbansie było, że gracz widelcem w oko miał bana na 1 dzień i zostało wtedy jeszcze 6 godzin. Ban miał minąć o 21 dopiero. Poniżej jest dowód. Sprawdziłem w bansie, bo skapnąłem się, że @ Widelcem_w_oko ma bana. @ Pigułsonuwerpeek Nie wiem, czy to on wyzywał, czy ktoś się podszył, możesz dać mu ub. Zależy to od ciebie. Coś od siebie: Również jak się zobaczy na 23/05/2021 zobaczymy, że dawałem Widelcowi bana za cheatowanie, ale to pewnie Bogdan wszedł. Nie mniej mi tego zazłe. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Giorgio napisał: Chodzi o to, że w amxbansie było, że gracz widelcem w oko miał bana na 1 dzień i zostało wtedy jeszcze 6 godzin. Ban miał minąć o 21 dopiero. Poniżej jest dowód. Sprawdziłem w bansie, bo skapnąłem się, że @ Widelcem_w_oko ma bana. @ Pigułsonuwerpeek Nie wiem, czy to on wyzywał, czy ktoś się podszył, możesz dać mu ub. Zależy to od ciebie. dobrze wiedzieć skoro ja o tej porze nawet przy kompie nie byłem ...z resztą tak jak w innych sytuacjach gdzie pisałem tematy ..z resztą wiesz dokładnie kto to robi .. Edytowane 25 Maja 2021 przez Widelcem_w_oko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 4 minuty temu, Giorgio napisał: Chodzi o to, że w amxbansie było, że gracz widelcem w oko miał bana na 1 dzień i zostało wtedy jeszcze 6 godzin. Ban miał minąć o 21 dopiero. Poniżej jest dowód. Sprawdziłem w bansie, bo skapnąłem się, że @ Widelcem_w_oko ma bana. @ Pigułsonuwerpeek Nie wiem, czy to on wyzywał, czy ktoś się podszył, możesz dać mu ub. Zależy to od ciebie. Coś od siebie: Również jak się zobaczy na 23/05/2021 zobaczymy, że dawałem Widelcowi bana za cheatowanie, ale to pewnie Bogdan wszedł. Nie mniej mi tego zazłe. Z tego co widzę sprawdzałem też po ip nie ma żadnego aktywnego bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik Widelcem_w_oko Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Teraz, Pigułsonuwerpeek napisał: Z tego co widzę sprawdzałem też po ip nie ma żadnego aktywnego bana Bo ten cwel co to wszystko robi ma zmienne ip , ja mam stałe ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1 minutę temu, Pigułsonuwerpeek napisał: Z tego co widzę sprawdzałem też po ip nie ma żadnego aktywnego bana Ale widzisz, że w bansie jest ban do godziny 21? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 @ Pigułsonuwerpeek Daj ub i po sprawie.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 1 minutę temu, Giorgio napisał: Ale widzisz, że w bansie jest ban do godziny 21? Nic nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi