Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun serwera - [kabU_]

asdg3545

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Kuba
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Poniewaz serwer jest caly czas w tej samej bryle od paru miesiecy, malo nowosci, stale perki, malo zmian. Chcialbym pomoc troszke "upiekszyc" serwer i rozgrywke na nim. Mam pare mysli w glowie jak rozbudowac serwer, jak dodac cos nowego, swiezego, nie na chama pchac cos w serwer, tylko dodawac pewne rzeczy z glowa i tak zeby to odbiorca byl zadowolony. Priorytetem dla mnie sa gracze, ktorych chcialbym zachecac aby wracali na serwer. Wiadomo obecna bryla serwera jak najbardziej na plus, jeden z nielicznych serwerow surf, jednakze nie mozna spoczywac na "laurach" i cieszyc sie z tego co jest a ciagle ciagnac serwer ku gorze. Chetnie doloze swoja cegielke do tego aby serwer wciaz rosl na sile i zeby pojawialo sie coraz to wiecej nowych graczy. 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf Ski
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/10
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): NIE
Coś o sobie: Kuba, 20lat. Przykladam sie do tego co robie, mimo ze nie zawsze wszystko jest takie jakbym chcial zawsze staram sie osiagac cel ktory sam sobie zalozylem. Lubie pracowac w grupie, poznawac nowe osoby i odkrywac rzeczy dotad mi nie znane. Lubie nabierac doswiadczenia i czerpac radosc z tego ze udalo mi osiagnac wyznaczony przez samego siebie cel. 

Minimum 16 lat +
Bycie pomocnym +
Wsparcie finansowe(wymagane) -
Posiadać dobrą reputację na serwerze +
Posiadać dobre zdanie u administracji serwera +
Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP +
Posiadanie admina na serwerze: + 

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Użytkownik

Na tak!

+wiek

+staż

+gt

+/- składka

jeśli ktoś napisze, że dwóch opiekunów nie jest potrzebnych, to niech wejdzie na serwer i pogra 30 minut. Jest wiele błędów i wiele rzeczy trzeba zmienić, będziemy się zmieniać kiedy ktoś nie będzie miał zwyczajnie czasem czasu. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

jestem na tak
+wiek
+gt
+posiada admina w chj długo

powodzenia

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

@ kabU.  Co do Ciebie , to pamiętasz jak pisałem z tobą żebyś złożył podanie na opiekuna surfa 1.6? Pewnie pamiętasz. Co do Ciebie , to jesteś jak widać na serwerze jedynym z dostępnych adminów , który wszystko ogarnia na serwerze. Nawet nie mam pojęcia czy jakiś admin oprócz Ciebie jest, bo nigdy się nie spotkałem z innym. Ty pełniąc rolę jako admin to już masz spore doświadczenie co ludzie chcą mieć na serwerze nowego co do poprawy i wg.  Dziwie się , że żaden gracz grając na surfie nie chciał złożyć podania na admina i pilnować serwera tak dobrze jak ty. Kuba resztę co wymieniłeś to masz na plus , nie będę tutaj wypisywał każdego z osobna. Mam nadzieję , że poradzisz sobie w roli opiekuna i nie opuścisz tak szybko serwera [bo takiego aktywnego admina na surfie to tylko szukać w polu] Oby twoje pomysły poszły i przyniosły wzrost nowych graczy na serwie. Powodzenia ;) 

JESTEM NA TAK

• Super 1
  • Użytkownik

Jestem na Tak

+Wiek

+Aktywność

+Staż 

+Wymagania

Jest to jedyny od bardzo dawna kandydat na opiekuna surf który pisząc podanie spełnia wymagania.

• Właściciel
Właściciel

no niestety nie mozesz byc jedynym opiekunem na strefie bez skladki bo byłoby to niesprawiedliwe dla reszty opiekunow ;)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]