VIP DeVoX Opublikowano 27 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @ Dusia [P] Jak Ci się podoba na nowej randze? [O] Super jest [P] Wolisz ts3 czy dc? [O] Oczywiście, że ts3. [P] Jakich używek próbowałeś/zażywasz? [O] Nigdy nie brałem używek i nie wezmę [P] Czego się boisz? [O] Węży [P] Ulubiona Gra? [O] CS:GO/GTA FIVEM [P] Co robisz na co dzień? [O] Uczę się, pracuję [P] Największy przypał jaki miałeś? [O] Siedziałem sobie z kumplem na bulwarze, paliliśmy zioło i idealnie po tym jak spaliśmy z kumplem, to przyjechali anty narkotykowi i zapytali " co pan palił?" Ja mówię papierosa a oni "yhym". Ja taki obsrany siedzę w aucie oni naglę do mnie "proszę wysiąść z samochodu". Ja mówię oho będzie przypał Ale całe szczęście, że tylko przetrzepali auto i nic nie znaleźli. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Wyjazd za granice szukać lepszej pracy. [P] Masz jakieś zwierzątka? (jak tak to jak się wabią?) [O] Królika, wabi się pysia [P] Do jakiej szkoły chodzisz/chodziłeś, a jaka była Twoja wymarzona? [O] Chodzę obecnie do szkoły informatycznej o profilu Technik Informatyk, właśnie ta szkoła była moją wymarzoną @ NasKo [P] Gdybyś miał możliwość przenieść się w czasie do jakiegokolwiek momentu zapragniesz, kiedy by to było i dlaczego? [O] Do dnia 25.03 2021 Kiedy żyła moja babcia jedyna, żeby ją zobaczyć jeszcze raz [P] Ulubiony Serwer? [O] DR+KL/OM [P] Co daje ci szczęście? [O] Piwo [P] Jaką masz własna definicję miłości? [O] Nie mam, jubać miłość! @ Pigułsonuwerpeek [P] Jak masz na imię? [O] Patryk [P] Ile masz lat? [O] 20 latek [P] Twój ulubiony sport? [O] Piłka nożna [P] Pies czy kot? [O] Pies [P] Kawa czy herbata? [O] Herbata @ niktważny [P] Jak tam twój warczący królik? [O] Wiesz co, zastanawiam się czy to można nazwać królikiem [P] Od kiedy grasz w piłkę nożną? [O] Od 10 roku życia, aż do teraz [P] Kiedy kończysz szkołę? [O] Za rok [P] Kiedy zmieniasz fabię na coś innego? [O] Tak, na bmw [P] Co lubisz robić w weekendy? [O] Wyjść ze znaj na piwko lub na w piłę trochę pograć [P] Kiedy idziemy na piwko? [O] Za młody jesteś, będziesz miał 18 to możemy iść [P] Lubisz swoje imię? [O] Tak średnio bym powiedział [P] Planujesz dostać się na wyższe stanowiska na tym forum? [O] Jeżeli będzie taka możliwość to tak [P] Ulubiony sport oprócz piłki nożnej? [O] Sporty walki [P] Będziesz stawiał jakiś serwer w przyszłości? [O] Planuje postawić coś dużego, ale to niespodzianka [P] Dobrze się uczysz? [O] Tak [P] Pijesz kawę? [O] Czasami [P] Jaki jest twój ulubiony alkohol? [O] Piwo, głownie Depsy,Leszki,Perełki itp. [P] Kiedy na właściciela ? [O] Oj nie wiem haha @ Kotek=^.^= [1P] Jak to jest być J@ ? [O] A powiem Ci, że nawet spoko jest więcej możliwości niż na Modzie [2P] Co masz po swojej prawej stronie kiedy piszesz odpowiedź na to pytanie ? [O] Piwo [3P] Ile lat ma twoja najstarsza kurtka ? [O] 20 lat [4P] Jakie jest twoje najdziwniejsze przemyślenie życiowe ? [O] Szczerze to nwm ha [5P] Jak się znalazłeś na tej sieci ? [O] Szukałem, aż znalazłem [6P] Jakie jest twoje najstarsze wspomnienie? [O] Wakacje 2019 i ten wyjazd do Turcji z rodzinką ahhh [7P] Gdzie byś chciał pojechać w wakacje? (nie chodzi o plany tylko o marzenia) [O] Hiszpania/Dubaj [8P] Co sądzisz o pingwinach ? [O] Pingwiny są sztos, chciałbym na żywo dotknąć takiego słodziaka [9P] Co byś chciał zrobić najbardziej w życiu ? [O] Skoczyć ze spadochronu [10P] Jakie jest twoje ulubiona koszulka z szafy ? [O] W tej której najczęściej chodzę @ Logan91 [P] Posiadasz prawo jazdy? [O] Tak od 3 lat [P] Potrafisz coś ugotować? Oj i to jeszcze jak [P] To jest twoja pierwsza sieć, na której jesteś tak długo? Nie 3 [P] Które Państwo chciałbyś zwiedzić? Hiszpanie [P] Dlaczego coca cola szkodzi na żeby?? Nwm nie pije ha [P] Grasz w cs 1.6? Czasami tak @ Kacperek [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [O] Z tobą @ niktważny @ Giorgio @ Krejzol [P] Ulubiony kolor? [O] Czarny/Zielony [P] Jaka była pierwsza reakcja na awans? [O] Moja była taka mina :OOO [P] Ulubiony sport? [O] Piłka nożna [P] Jakiego warzywa nie lubisz? [O] Brokułu @ fluxx [P] Uważasz, że radzisz sobie na randze j@? [O] Tak [P] Ile masz przegranych godzin w grę CS 1.6? [O] Mało [P] Ile masz przegranych godzin w grę CS:GO? [O] 2,451h. [P] Kogo widziałbyś na randze j@ i dlaczego? [O] Obecnie nie widzę żadnego kandydata na tą posadę [P] Kogo widziałbyś na randze Administratora i dlaczego? [O] Obecnie nie widzę żadnego kandydata na tą posadę [P] Robisz cokolwiek poza przebywaniem na forum? [O] Tak, uczę się, pracuję [P] Jest na forum osoba, której "nie trawisz"? Jeśli tak, to kto? [O] Jest parę osób ale nie wymienię ich [P] Jak według Ciebie radzi sobie reszta osób z administracji? [O] Według mnie radzą sobie bardzo dobrze to nawet widać [P] Kto najbardziej opie*dala się z moderacji? [O] @ Kacperek NOMINACJA: @ niktważny 4 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 4 godziny temu, KilleR. napisał: [P] Kogo widziałbyś na randze j@ i dlaczego? [O] Obecnie nie widzę żadnego kandydata na tą posadę Killer samolubny jest z nikim by się nie chciał podzielić Bidnemu Kacperkowi się obrywa jak zawsze xdd Fajne odpowiedzi 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi