Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 15 3. Kontakt: ts/steam/forum 4. Twój nick na serwerze: Giorgio 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Od ostatnich czasów, jestem od rana do wieczora. Zazwyczaj staram się spędzić maksymalnie 10h. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłby to mój pierwszy raz w byciu adminem ts3. W razie czegoś jak bym nie wiedział. Pomogli by mi. @ KilleR. @ niktważny , lub ktoś inny, co związany jest z ts'em. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jestem aktywny, lubię pomagać i zawsze racze kogoś z sympatią. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Na tak +jak na swój wiek ogarnięty chłopak +aktywny +okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 +/- wiek + aktywność + ogarnięty na tak Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Podanie przyjmuję na okres próbny 2 tyg. Zgłoś się do mnie w celu odebrania rangi i przejścia małej rozmowy. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi