Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga Ubt Cs 1.6

Bracket

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Bracket

Nick oskarżonego: Ubt Cs 1.6

Powód skargi: Lenistwo, opieszałość, brak kompetencji

Opis sytuacji: Drugi lub trzeci raz od kiedy tu gram spotykam się na forum z rażącymi zaniedbaniami ze strony UBT 1.6.

Ludzie czekają na Ub po 3-4 dni, na piszesz prv to odpiszą Ci "jutro" po czym czekasz następne 2 dni i nic.

@ Karolek12  sory mordo znamy się i spoko jesteś ale nie nadajesz się na te funkcje, na 401 u ptaka admina Ci nie chcieli dać bo chlejesz, brak kultury, nie kumaty, nie ograniasz - to są wypowiedzi dwóch opiekunów i adminów tamtego servera (3x składałeś podanie, znajomość amx 1/10) < sam to wypełniałeś  a godzin tam masz nagrane grubo więc skąd pomysł na UBT tutaj gdzie wgl nie znasz się na rzeczy, może do sprawdzania ssów. A to co napisałeś w zgłoszeniu norburona to po prostu wstyd. Podał bym linka do tych podań o admina ale regulamin nie pozwala, mogę wysłać na prv do osoby rozpatrującej jeśli zajdzie taka potrzeba.

Jest steam bla bla ale że ktoś sobie napisze rozpoznawanie czitów 8/10 a później wychodzi na rozpisce że piszesz b+ wchodzi fevi czy tam fovi i pisze b- no to pozostawia wiele do życzenia.

Wychodzi na to że każdy z marszu może wejść do UBT a później są afery tak jak z Czeno, który był Opiekunem Ubt a okazało się że odpalony biegał.

Przy czym kolega @ fov1336.9  czekałem 3 dni żebyś rozpatrzył moje odwołanie, zajrzeć zajrzał nic nie zrobił, na prv odpisał "jutro", a zapomniałem @ GENERAL ALADEEN  napisał że COŚ mi  wykryło i odrzucił odwołanie. Czyli jednak COŚ zrobiliście. Prawie udupiliście czystego gracza ZNAWCY CSA.

Napisałem do @ Shoter  dopiero on obejrzał demko i napisał jak się sprawy mają. Gość jest H@ COD 201 i rozpatruje demka za UBT bo nie MAJĄ czasu ani kompetencji do pełnienia tych funkcji.

Wgl dlaczego gracze muszą pisać jakieś prv-y ? To jest śmieszne i żenujące że nie ma kto demka obejrzeć.

@ Shoter  obejrzał demko normalnie nic nie gadał. Pierdoły w stylu "demko zlagowane" widać co chwile w jakiś odwołaniach bo po prostu nie jesteście w stanie ocenić tego demka.

Ilu graczy tak załatwiliście ?.......

Data i godzina zdarzenia:

Miejsce zdarzenia: Dowody:  Chłop bardzo podejrzanie gra, pół servera razem z adminami sądzą że odpał, ktoś coś o jakimś Trigerze mówił. Ale no Ub jest bo śnieg. Jeden z ubt pisze b+ drugi b- ....

Cały czas strzela w ten sam sposób, W MODEL, głowa. Widać później chwile afk, przestawi sobie triggerka strzela głowa, klata. Pod koniec demka strzela głowa, klata, nogi ale Ubt twierdzi że czysto.

Czyli każdy może sb odpalić tego trigera i bez karność.

Te 2 BANY nie były sciągnięte, dobule odwołanie i dopiero coś to dało.

Tu link do ZBANOWANYCH czystych odwołań.

Coś od siebie: Lepiej było kręcić prywatną wojnę z archonkiem i pisać z ziomeczkami na chat boxie niż zająć się tym czym powinniście w tamtym czasie.

Nie chce mi się tutaj przekomarzać dowody mówią same za siebie, wchodziliście w temat Odwołania, jest to widoczne bo można sprawdzić kto czytał odowałnie i czekałem 3 dni, Baniomoto tak samo jak nie dłużej. Nie łaska było rozpisać demko. Przepraszam najmocniej ale po umiejętnościach (zaobserwowanych na forum) nie umiecie po prostu rozpisać demka i dlatego nikt nie rozpatrzył banów od pluginu :) @ GENERAL ALADEEN  uznał na moim odwołaniu że odpał, po czym @ Shoter  obejrzał demko i stwierdził że czysto.

Tak na dobrą sprawę do Ubt może aplikować każdy i zostanie przyjęty bo nie ma ludzi w Ubt i widzę każdy się dostaje.

@ fov1336.9  - nie ogarnia swoich obowiązków, nie rozpisuje demek, a jeśli już to średnio na jeża (pisałem w skardze żeby sam zobaczył pare akcji to olał sprawe kompletnie, obejrzał moje czasówki i stwierdził że czysto)

@ Karolek12  - 0 kompetencji na Ubt, nie zna się kompletnie i nie chciał bym żeby ktoś nawalony w 3 DU** rozpatrywał odwołania czy ssy. "SZCZAŁ W GŁOWE" 

@ GENERAL ALADEEN - średnio ogarnia widać po dowodach że lipa

Proszę @ niktważny  żebyś w miarę możliwości przypilnował tematu bo zaraz się tutaj "chu.e" na mnie posypią.

Zapraszam do rozpatrzenia.

@ Trivor  @ Dusia  @ Anox

Ref

Edytowane przez Bracket
tydzień nic
  • Lubię to! 6
  • Wow! 1
  • Bracket zmienił(a) tytuł na Skarga Ubt Cs 1.6
  • Użytkownik

Chłopie, napisałem podanie na ubt ponieważ skoro jest rekrutacja to czemu by nie dołączyć do teamu w ekipie na tym forum to raz, a dwa to to, że skoro napisałem podanie to możesz mi podesłać coś, sprawdzę i ci odpowiem czy czyste czy nie, okej a skoro piszesz już o innym forum gdzie ptaku był opiekunem i twoim zdaniem chleje, no cóż, moje życie więc się nie wpier*** tam gdzie nie jesteś potrzebny, skarga sensu nie ma, skoro już napisałeś o tym, że się nie nadaje to sam sobie napisz podanie i zobaczymy jak ci pójdzie, ale chyba coś nie wierzę żebyś napisał to podanie bo się nie znasz, a to że ty napisałeś o tym norbururon to demko wskazuje na to jaki jest werdykt i tego nie zmienisz, więc nie płacz bo to jest żałosne, że ty płaczesz ze ktos z innego forum jest tutaj UBT. Skarga nie ma sensu.

• Ha ha 2
  • Użytkownik

@ Karolek12

Temu by nie dołączyć bo wiele razy słyszałem na 401 jak wbijałeś pod wpływem robiłeś dymy na ostro dostawałeś mute/ban za kulturę.

Temu by nie dołączyć bo robisz zadymy próbujesz ustawiać ludzi pod siebie, jak Ci się coś nie podoba to robisz wszystko żeby udupić.

Skoro jesteś w Ubt to gracze oczekują rzetelnej i fachowej obsługi ze strony supportu a takiej od Ciebie nie dostaną bo cytuję "

Jestem na duże NIE 

-jestes nie kumaty

- nie rozumiesz co się do Ciebie mówi

- czasami próbujesz ustawiać graczy na serwerze.

- twoja argumentacja mnie nie przekonuje"   Wypowiedź jednego z H@.

Wypowiedz drugiego H@, tu mowa o twoim braciaku który finalnie dostał perma :)

"Ze względu na to że grasz razem z Januszem na jednym komputerze. Dodatkowo graliscie w kilku na jednym nicku to żaden z was nie dostanie tu admina możecie zapomnieć. "

Już sama treść twojej odpowiedzi pokazuje jaki jesteś odpowiedzialny i odpowiedni na to stanowisko. 

Będę się "wpierda***" bo tu gram i mam takie prawo karolku.

Grubo że dostałeś Ubt na takiej sieci skoro 3 osoby mają dostęp do takich funkcji i możliwości.

Tam nawet zwykłego admina na servie nie dostałeś a tu kłamstwem wbiłeś do Ubt.

Wisienka na torcie. Twój post z forum 401.

Witam jest problem wejściem na server nick Karolek12 na steam

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : detashi. 
[AMXBans] Powod : ' Aktywny ban - dedufa ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1s2k.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 571492997 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' Ukryte ' 

I odpowiedz czerwonych.

Kolega nie wejdzie na serwer @ Roni wszystko wyjaśnił.

Jakieś pytania ? Linki do forum prv, tutaj nie podam bo warn.

@ fov1336.9

Skarga dotyczy jak w temacie.

Gdy dostałem bana, napisałem do Ciebie czy mógł byś zobaczyć moje odwołanie.

Wiedziałem że już je widziałeś opcja "Kto czytał ten temat"  napisałeś mi 'jutro' i tyle po Tobie 0 pomocy kiedy @ GENERAL ALADEEN  odrzucił moje odwołanie, nawet tego demka nie oglądałeś a ja zostałem z permem za free.

Ja się nie będę już tu rozpisywał olewacie sprawę, tak samo gracz @ Baniomoto  dostał bana od pluginu i czekał na ub, robił double odwołanie bo też został olany, Ubt nie oglądało demka.

Stwierdziłem że olewasz swoje obowiązki, na to wychodzi z zaistniałej sytuacji.

@ Karolek12  To forum czy inne fakty są takie że nie chcieli Cię tam bo .... napisałem już i nie będę się powtarzał.

Nie ma żadnej różnicy czy to jest to czy tamto forum, umiejętności masz te same i 3 osoby na 1 kompie.

Siedzę i czytam twoją odpowiedz. Zastanawiam się czy Ty naprawdę to napisałeś.

Przeczytaj jeszcze raz swoją odpowiedz i pomyśl czy tak chciałeś to napisać bo ciężko jest coś zrozumieć z twojej pisaniny.

Tak btw to też Ty czy będziesz się tłumaczył jak na 401 że to braciak siedział ?...

Widzę że faktycznie miałeś już admina, nie skłamałeś w podaniu do Ubt ale serio takie umiejętności posiadasz że kickowałeś ludzi za free ?xD

Proszę zwrócić uwagę na datę bo chyba dość świeży temat.

W tej skardze można zaobserwować wszelkie kompetencje Karolka.

Ja już nie mam nic więcej do dodania.

Proponował bym zamknąć i poczekać na rozwiązanie sprawy bo takie pisanie nic nowego nie wniesie a @ Karolek12 coraz bardziej się pogrąża w problematycznych i zawiłych zakamarkach polskiej pisowni, retoryki i składni zdań.

@ fov1336.9

Cały czas wymówki, nie miałeś czasu, nie miałeś rangi, ŻYCIE PRYWATNE a czas na pierdoły masz.

Chatbox, aferka z archonkiem itp

Po pierdółki nie życie prywatne, ta wymówka jest legitna i cały czas ją widzę wymienianą jak komuś się pali pod nogami.

Aelo.

Edytowane przez Bracket
:)
  • Użytkownik
3 godziny temu, Bracket napisał:

Wisienka na torcie. Twój post z forum 401.

Witam jest problem wejściem na server nick Karolek12 na steam

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : detashi. 
[AMXBans] Powod : ' Aktywny ban - dedufa ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1s2k.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 571492997 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' Ukryte ' 

I odpowiedz czerwonych.

Kolega nie wejdzie na serwer @ Roni wszystko wyjaśnił.

Jakieś pytania ? Linki do forum prv, tutaj nie podam bo warn.

Ale jaki to jest serwer? O czym ty wgl gadasz, chłopie temat z innego forum to też jest inne forum więc ta odpowiedź kompletnie nie ma sensu na twoją skargę.

TO JEST SERWER 401 INNE FORUM NIE PODAJE JAKIE I NA CH** WKLEJASZ FRAGMENT Z TAMTEGO FORUM? JEST TO JAKIEŚ DOWODY NA TWOJĄ SKARGĘ??

• Ha ha 2
  • Fuu 1
  • Użytkownik

No ja pisałem dwa odwołania od dwóch banów pierwszy nie powiem prawie po 24h UB drugie podanie każdy może zobaczyć gość z ubt pisze zaznaczając drugiego bo nie ma uprawnień po czym po kilku h daje AB robię odwołanie zdenerwowany opisuje zdarzenie i w 3min UB od odwołania co nawet demka nie zdążył by pobrać a co dopiero przejrzeć więc po co komuś ubt jak demek nie ogląda miał rozpiske dodać do dziś nie dał więc co tu mówić ja miałem admina nie raz i wiadomo że demka się rozpisuje ubt żeby nie umiał demka rozpisać to nawet na admina się nie nadaje według mnie ubt ktoś rozważny powinien mieć co ma staż w adminowaniu i to dość długi to tyle z mojej strony i uwagi ale gracz dobrze zrobił robiąc temat wiele osób może się wypowiedzieć bo nie jeden stracił czas i nerwy nie tylko oczekiwać na ub uczciwy to jeszcze tracić kase wydaną na usługi za które nikt nie zwróci i nie przedłuży a może powinien przedłużyć ogólnie patrząc na inne sieci to tutaj trochę żenada nie mówię o wszystkich  :D 

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Junior Admin

Na @ Karolek12 dałeś mało SENSOWNYCH powodów, bo jedyne co na niego napisałeś to to że "chleje" ma brak kultury, ale gdzie dowody jakieś na to? Odrzucili mu gdzieindziej podania co nas nie obchodzi, bo nie interesują nas inne fora ii że jest nie ogarem/nie zna się na rzeczy, jakieś dowody na to prócz link do jednego tematu gdzie Fov i Karolek mają na to inne zdanie? Jeśli wyślesz mi na PW jakieś dowody co do Karolka, że jest nie ogarem i nie ma kultury to dostanie on +1 (oczywiście dowody z naszej sieci)

Twierdzisz, że Fov nie rozpisuje demek, a jak już to średnio na jeża, więc @ UBT CS 1.6  tam gdzie trzeba rozpisywać demka to w dwóch pierwszych tematach co będą od tej pory proszę oznaczyć @ fov1336.9 'a  żeby on jaki pierwszy je rozpisał.

Jeśli piszesz coś do UBT na pw i to olewają kompletnie to wysyłaj mi SS'a na pw z tą wiadomością to dostaną oni upomnienie lub+1 jeżeli nie będzie to pierwsza sytuacja olania takiej wiadomości.

Na Generała były skargi, ale tylko na SB jakieś przyśmiewcze, więc do póki nie będzie konkretna napisana skarga na niego na PW do administracji lub w dziale skarg to nie dostanie on +1 lub degrada, więc jeśli coś Wam nie odpowiada u osób funkcyjnych proszę pisa skargi lub administracji na PW. (Twoja skarga nie jest konkretna co do generała, bo nie ma jakiś większych dowodów)

Będziemy zwracać większą uwagę na rozpatrywanie tematów przez ową trójkę, jeśli będą je niesłusznie rozpatrywać lub będą z tym długo zwlekać to dostana oni +1, jeśli byśmy coś przeoczyli lub by ktoś miał coś jeszcze do dodania do skargi lub coś podobnego to proszę wyjaśnić na pw lub pisać kolejną skargę.

@ Bracket  Tak jak napisałam wyżej jeśli masz na danego członka UBT jakieś konkretne/sensowne dowody to wyślij mi je na pw (prócz dowodów typu, że ktoś "chleje" ...)

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

• Lubię to! 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]