Użytkownik highsens Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO:Go Nick: high sens ♪ Imię:Mateusz Wiek (dokłada data):02.10.2004 SID:STEAM_0:1:112477659 Znajomość AMXX*(1-10):8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:siedzie 12 godzin przy kompie forum sprawdzam często Opisz siebie:Nazywam się Mateusz mam 16 lat. Uczęszczam do technikum o profilu Informatycznym. Dlaczego akurat Ty?: Spędzam przed kompem dużo czasu, lubie oglądać demka tak jak overwatche bo nie zawsze chce się grać. Myśle ze dobrze będę się sprawował w tej roli.Mam bardzo dużo czasu na takie rzeczy.? Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:9/10 Kontakt:discord forum steam fb ig Edytowane 29 Maja 2021 przez highsens Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na nie. -Konto pod podanie, "Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej tydzień temu Posiadane 20 postów". Piszesz, że forum sprawdzasz często, tymczasem masz "Spędzony czas: 33m 2s". +Doświadczenie, +/- wiek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na nie. Ostatnio niby dostałeś bana na serwerach cs:go Masz spędzony cas 35 minut. +/- wiek Liczba postów 3. Daj się poznać 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 29 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Jestem na NIE +/- wiek -konto pod podanie -dopiero co się zarejestrowałeś - wymagania Mordo daj się poznać, zrób wymagania i złóż podanie za jakiś czas Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Zdecydowanie na NIE - konto pod podanie, - aktualnie zerowa aktywność na forum pod względem postów, jak i czasu spędzonego online, - ostatnio dostałeś bana na serwerze za swoje naganne zachowanie, przez które mogę stwierdzić że nie jesteś na tyle dojrzały by być w ubt. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na nie -konto pod podanie -aktywność -znamy się? Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Maja 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Na NIE -konto -aktywność -podanie -wymagania +Checi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Siedzisz 12h przy kompie, ale ostatnia wizyta na forum była w niedziel o 14 ? popraw aktywność i wtedy spróbuj drugi raz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi