Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - nerf vip

goryl33

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. Przychodze z propozycją znerfienia VIPA. Obecnie jest za mocny przez swój kevlar, nie działają na niego żadne perki natychmiastowe zabicie 1/iles + biorac pod uwage leczenie jest mozna powiedziec niesmiertelny. Ludziom sie nie chce grać na vipa ktorego sie nie da zabic wiec serwer wiekszosc dnia swieci pustkami a szkoda bo jest spoko. Byle typ może sobie kupić vipa i umiejętnosci strzeleckie nie maja znaczenia bo bije sie go o wiele mniej niz normalnego gracza.

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Co chwile jest placz o to, ze vip za mocny, o to ze ktos ma rakiety, tak naprawde o wszystko. Tutaj nie chodzi o to, ze vip jest super mocny, bo nie jest. Jedynie mozna by bylo zmienic to, ze perk ktory ma 1/1 zabija vipa jednym strzalem bo w tym przypadku zostawia vipowi 5hp, a to bez sensu skoro ktos ma 1/1, faktycznie jestem za tym zeby to zmienic.. Chociaz i z tym ludzie daja rade bo wystarczy zmienic bron i dobic zwyklym glockiem, wystarcza "Umiejetnosci strzeleckie" :) Wydaje mi sie, ze dalsze zmiany w vipie byly by bez sensu bo ktos za to placi i oczekuje czegos w zamian. A co do ludzi ktorym sie nie chce grac przeciwko vipom, tu nie chodzi o vipa, a po prostu o sam lvl. Jezeli ktos ma ponad 100-tny lvl to wiadomo, ze gracz ktory dopiero zaczyna ma znikome szanse. Po to sa wlasnie perki, ktore umozliwiaja zabicie takiej osoby tylko nie kazdy potrafi z nich dobrze korzystac. 

Jestem za tym zeby perk ktory ma 1/1 zabijal vipa jednym strzalem tak jak zwyklego gracza.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Podpinam sie, jestem na tak. VIP VIPowi nie rowny. Jestem za tym aby to poprawic, kazdy powinien miec rowne szanse badz przyblizone natomiast na ten moment VIP wykracza poza mozliwosci przecietnego gracza. Stad tez niechec do gry na serwerze ze strony innych/nowych graczy. Propozycja jak najbardziej trafa. VIP powinien a bardziej "musi" miec te same efekty co kazdy inny gracz w zwiazku z jakims konkretnym perkiem. 

• Super 1
  • Użytkownik

VIP jak sama nazwa wskazuje jest vipem, płaci za to, więc to normalne, że map pewne "udogodnienia". Nie zabijalność 1/1 to nie jest plus vipa, a raczej bug. Aktualnie w vipie jest wiele bezsensownych rzeczy, które nic nie wnoszą dlatego owa ranga na serwerze będzie przechodziła małą "przebudowę". Co do kevlaru to także się buguję, bo od kiedy mam vipa miałem 200 kevlaru może 2 razy xDD, ale propozycja całkiem trafna, naprawimy :) 

• Gość zmienił(a) tytuł na [PROPOZYCJA] - nerf vip
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]