Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga [Karolek12]

fov1336.9

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: fov 1336.9

Nick oskarżonego: Karolek12

Powód skargi: nieogar,nie zna się na ocenianiu dem zamyka tematy z demami bez uzgodnienia z resztą ekipy, daje +b pod normalne akcje

Opis sytuacji: wyżej

Data i godzina zdarzenia: -

Miejsce zdarzenia: forum

Dowody: wystarczy popatrzeć na jego oceny

Coś od siebie: przyjmujecie na tą rangę każdą osobe? wystarczy spojrzeć na jeden temat gdzie chłop pod każdą akcje daje +b gdzie ja nic tam nie widze, poprostu standardowa gierka.

//edit

@ Karolek12 Ośmieszasz się to może ty, a nie ja, swoimi wypowiedziami, i dysleksja,choć pewnie nawet nie znasz znaczenia tego słowa, widząc po tym jak się wypowiadasz, pierwsze demo? Ahm, widząc każde zgłoszenie jest źle ocenione przez Ciebie, tylko ssy oceniasz dobrze, już kilkukrotnie gracze skarżyli mi się na steam na Ciebie, nie dziwnie się że gracze rezygnują z tej rangi skoro przyjmują takich nieogarów jak ty. Jeżeli byś ogarniał to nie pisałbym tej skargi, np @ Depresja choć troche zna się na rzeczy, a u Ciebie widzę same negatywne opinie + skargi na steam.

• Lubię to! 3

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Ale no nie wiem, odrazu skarga chłopie jestem ubt 1.6 na tym forum nowy od niedawna i ty piszesz skarge bo raz zdarzylo mi sie +b napisać w demku, a co do tematów to jakbyś spojrzał na pv co napisał GENERAŁ to byś zobaczył co pisał więc nie wiem co ty robisz ze swoim życiem, ośmieszasz sie 

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Może nie powinienem się tutaj wypowiadać ale pisałem skargę w której czarno na białym widać że karolek nie jest odpowiednią osobą do UBT ale cóż skarga leży.

Serio jesteś nowy ? W podaniu do Ubt napisałeś : "Rozpoznawanie Czitów 8/10" a na innej sieci pisałeś w podaniu na admina znajomość amx 1/10 WTF ?!!

- nie umie oceniać demek

- nie ogarnia

- do jego kompa (steamu też) mają dostęp 3 osoby, przez co miał perma na steamie

- miał admina na tej sieci 2 miechy temu i kickował ludzi za free bo mu się tak podobało i stracił tę funkcje

(na innej sieci nie dostał się na zwykłego admina bo wszyscy go tam znali i wiedzieli że się po prostu nie nadaje)

Wszystkie dowody na moje słowa są w tej skardze. Która nadal nie została rozpatrzona.

Jeśli moderator ma usunąć mój post to proszę mi wlepić warna a post zostawić lub podpiąć do tego tematu ww skargę z uwagi na dowody nie kompetencji karolka.

Edytowane przez Bracket
:)
  • Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Junior Admin
Junior Admin

A jakieś dowody na te "skarżenie na steamie na niego" ? Nie rozumiem czemu akurat Tobie się na niego niby skarżą, skarżenie a obgadywanie ze znj daną osobę to dwie różne rzeczy jakby co. (+ Od tych osób "skarżących nie widzę skarg ani  w dziale, ani na pw, więc takie gadanie to wiesz)

W Twoim podaniu na opiekuna UBT niektóre osoby wypowiedziały się  że masz problem co do Generała i Karolka, więc akurat TWOJA skarga jest tak pół na pół wiarygodna.

I z tego co widzę np Generał też rozpatruje odwołania bez uzgadniania tego z resztą UBT i jakoś na niego skargi nie napisałeś, ale okej skoro jest to problemem to proszę  @ UBT CS 1.6  DEMKA oceniać wspólnie, czyli żeby w każdym odowłaniu każdy z UBT się wypowiedział i dopiero po wypowiedzi każego ze członków rozwiązywać dany temat, wyjdzie Wam to na pewno na plus, bo każdy z Was pokaże swoją aktywność.

Na razie skargę odrzucam, w razie jakiś jeszcze wątpliwości co do kompetencji, któregoś z UBT zapraszam z dowodami i wyjaśnieniami na PW lub do napisania kolejnej skarg.

(Obecnie sprawdzimy jak UBT będzie się stosować do tego co napisałam pod skargami)

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]