Użytkownik JohnP3lican Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 1. Imię: Michał 2. Wiek: 15 3. Kontakt: ts/fb/snap/forum 4. Twój nick na serwerze: PsychicznyMichu 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 1-2h ,ale będę jeszcze więcej . 6. Twoje doświadczenie z TS3: ostatnio się coś uczyłem na stworzonym takim testowym ts3 umiem robić kanały , kanały podrzędne nigdy nie byłem adminem ts3 ,ale szybko się uczę i chciałbym zostać adminem ts3 i jakbym coś nie wiedział to bym poprosił np @ KilleR. lub ktoś z administracji . 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym zostać adminem ,ponieważ lubie pomagać ludziom jestem miły każdego szanuje i jestem dobrym kandydatem na admina ts3. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Na nie -wiek -spędzony czas -nie widziany na forum Daj się poznać, potem napisz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Okres próbny: +/- wiek +chęci +/- doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 @ Admin TeamSpeak Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 3 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 - aktywność na forum - aktywność na ts też nie zadowala + chęci +/- wiek +/- doświadczenie No tak średnio bym powiedział. Nadrób aktywność na forum i ts3, wtedy będę na tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Jak na razie jestem na Nie + Chęci +/- Wiek - Osobowość - Aktywność na forum 💔💔 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Odrzucam, nadrób wymagania i napisz podanko za tydzień. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi