Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UB ejixorp

Mallowz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: ejixorp

Nick admina banującego: @ Gżelek

Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana

Czas oraz data bana: 06-03-21 19:16

Serwer na którym dostałeś bana: Mirage#2

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Po przegraniu paru dziesięciu minut na waszym serwerze oraz skopaniu dupy paru graczom i keydropowcom stawił się admin, który ewidentnie tak jak ja musiał się dowartościować i zamiast po prostu mnie zbanować, postanowił on jak prawdziwy szef napisać oficjalne pożegnanie na chacie, dając jasno do zrozumienia innym graczom, kto tutaj dowodzi. Dziwi mnie to, że tak szybko się ze mną pożegnał, skoro jeszcze trochę popiszemy.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:551038606&advType=steamid&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ejixorp

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

Connected to 91.224.117.137:27015
     Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.

Demo: https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210603-1854-de_mirage.dem.zip

Edytowane przez Mallowz
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Już już, po kolei. 

Cytat

"który ewidentnie tak jak ja musiał się dowartościować i zamiast po prostu mnie zbanować, postanowił on jak prawdziwy szef napisać oficjalne pożegnanie na chacie, dając jasno do zrozumienia innym graczom, kto tutaj dowodzi." 

Kolego, napisałem papa, przed zbanowaniem, co ma być w tym dowartościowaniem ? 90% graczy na serwerze mnie zna więc nie musze pokazywać "kto tutaj dowodzi"

Jak dla mnie, zwykła pierdoła, ale wyjaśniłem :D

No to tak:

Przejdę do momentu w którym cię zbanowałem, gdzie wcześniej też było kilka podejzanych akcji, ale to pomine :D 

12:24 - śmierdzi wh

14:45  - podążanie celownikiem za przeciwnikiem (wh)

16:30 - to samo co wyżej, idealnie na głowie przeciwnika. Myślałeś że go zabijesz ale nie pykło :/ (tutaj może być przypadek w co wątpie)

17:04 - tutaj najdziwniejsza akcja z wszystkich wyzej wymienionych, jak dla mnie zobaczył przeciwnika przez ścianie i czekał do końca aż nie wychyli 

17:55 - tutaj też wcelowanie w przeciwnika przez ściane 

19:04 - tutaj również śmierdzi wh 

20:40 - przeciwnik wychodzi na shifcie, ty się wcelowujesz jak byś widzial kiedy on wyjdzie

Jak dla mnie wystarczające dowody.

Mnie zastanawia jeszcze jedno, grasz na "multikoncie" z 1lvl na serwerze społecznościowym, ale na głównym koncie się już nie stawisz :wtf: 

• Super 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Dzięki za wyjaśnienie oraz za tak szybką odpowiedź. Teraz mi pokazałeś kto tu rządzi <3.

Więc w sprawie demka:

12:24 - Absolutnie nie wh. Żeby troszke lepiej to zilustrować podzielmy B-apsy na strefy "CT","Neutralne","T".

Strefa "CT" to samochód miejsce, gdzie jako gracz CT będę pierwszy.

Strefa "Neutralna" to apsy (dywany) miejsce, gdzie CT i T się spotkają i gdzie dochodzi do walki o kontrole.

Strefa "T" to under, alejka oraz kuchnia w apsach miejsca, gdzie jako "T" będe pierwszy.

Wracając do akcji, rzucając molotova głęboko w apsy, daję sobie wielką przewagę, ponieważ od razu mogę przejść do "neutralnej" strefy i zamiast "czekać" na

fraga mogę, że tak to ujmę "wyciągnąć" go, bezpośrednio peekując na strefę "T". Zrobiłem tak kilka razy w meczu i było to coś standardowego w mojej grze.

Jeżeli chodzi ci o to, że miałem celownik na przeciwniku przez ścianę, to zauważ, proszę, że wychodze wcelowany w wyjście z molotova, kiedy nikt nie wychodzi

wcelowywuję się od razu w alejka,under tak, żeby wyjść od razu z pre-aimem na tamtą pozycję.

14:45 - Nie do końca, zauważ, proszę, że jak zacząłem strzelać i nie widząc rezultatu na killtagu, to zacząłem "podążać" celownikiem, ale zanim ten gracz jeszcze się   

ruszył. Widać to dobrze na 1/2 x speedzie. Pod koniec przesunąłem celownik bardziej w lewą stronę, żeby skontrolować spray'a.

16:30 - Tutaj liczyłem bardziej na szczęście. rzuciłem nada w miejsce, gdzie "T" wchodzi do tej "Neutralnej" strefy i zacząłem skanować z myślą, że "Jak będzie ktoś

wychodził, to zabiję", lecz tak się nie stało.

17:04 - Żeby zrozumieć moją decyzję trzeba bliżej przyjrzeć się sytuacji. Otóż z 5v5 nagle staje się sytuacja 2v5, gdzie ja wraz z teammatem jesteśmy na B (ja bench,

on kuchnia). Nie mając kontroli ani nad midem, BS A oraz nie posiadając bomby, postanowiłem trzymać B do końca z nadzieją, że bomba przyjdzie do mnie,

lecz niestety po szybkim wciśnięciu taba, żeby zobaczyć z kim jestem w scrimmage'u Dowiedziałem się, że był to keydropowiec więc ze scrimmage'u 2v5 stał się

clutch 1v6. Wiedząc, że przeciwnik (keydropowiec) jest w kuchni, postanowiłem ustawić się na benchu i liczyć na:

1. Przeciwnik z bombą wyjdzie z apsów

2. Przeciwnik z bombą wyjdzie z shorta, ale postanowi od razu plantować, lub przejdzie do kuchni.

Niestety gracz nie miał bomby, a kiedy otrzymałem komunikat o bombie na A, odrazu postanowiłem zrotować, nie wcześniej. Tutaj tak troszkę prywatną myśl 

napiszę, że gdybym miał wallhacka i widzałbym, że jest to kjerbi, za chuja bym tam nie czekał na niego, 1 free frag za 4 fragi nie jest stonks, więc zrotowałbym 

od razu.

17:55 - Nic takiego, typowa pozycja gdzie się stoi trzymając jungle. Próbowałem zrobić jumptricka, ale jak widać, wyszło, jak wyszło.

19:04 - Tutaj od razu zaznaczam, że było słychać przeciwnika, dając mi wiadomość, że musi być po lewej stronie. Mój pierwszy peek był na sytuacje, gdyby gracz ten

chciał przejść z lewej kolumny do prawej strony pałaców. Dzięki temu peekowi złapałbym go, kiedy by przechodził. Kiedy nic się nie stało, postanowiłem

speekować na ostatnią kolumnę, czyli miejsce, gdzie większość osób się ustawia.

20:40 - Wcelowywuję się, ponieważ słyszałem go, jak skakał. Wpierw chcę schować się w rogu i postarać się wychylić timingowo, ale wtedy zapala mi się czerwona

lampka w głowie, która mówi: "Ty, a ktoś ci rampe patrzy?", więc nie myśląc o niczym więcej, ustawiam się w taki sposób, żeby osoba z tetrisa nie mogła mnie

zabić. Niestety timing nie był po mojej stronie gdyż kiedy przeciwnik wychodził, moje oczy skierowane były na radar patrzące na pozycję przeszkody w moim

teamie, który był na fireboxach.

Mam nadzieję, że udało mi się, choć w małym stopniu odwołać się do zarzutów.

3 godziny temu, Gżelek napisał:

Mnie zastanawia jeszcze jedno, grasz na "multikoncie" z 1lvl na serwerze społecznościowym, ale na głównym koncie się już nie stawisz :wtf: 

To prawda nie stawię się, ze względu na bana oraz z jednej kwesti.

Jak pamiętasz mój zabawny opis:

4 godziny temu, Mallowz napisał:

Który ewidentnie tak jak ja musiał się dowartościować.

Będąc szczerym, uwielbiam być wyzywany przez graczy serwerów od cheaterów. Po prostu, gdy słyszę lub czytam takiego Jaśka z keydropa, który przez całą grę robi screenshoty ładnych kombinacji skinów + rękawiczek z serwera, w wolnym czasie otwierając sobie free case'y, których nawet nie wypłaci, bo trade market jest odblokowany po wpłaceniu 20zł a, żeby to wypłacić też trzeba coś tam pewnie wpłacić, lub gdy słyszę takiego Sebusia po zawodówce, który niczym polscy raperzy rymuje on słowo "kurwa" z "kurwa" i wyzywa mnie od petów, to po prostu chce się grać.

Słowem końca gram na tym koncie, ponieważ uwielbiam pisać odwołania oraz być wyzywanym przez innych graczy od cheaterów, dzięki temu mogę trochę dowartościować się po tej 2-miesięcznej przerwie
a niestety z doświadczenia wiem, gdy grałem kiedyś na swoim mainie, ludzie bardziej lizali mi dupę, próbowali rywalizować ze mną na fragi lub krytykować, kiedy po 20 fragach pierwszy raz się wyłożyłem.

Jeżeli ten opis jakoś cię uraził, to przepraszam, nie miałem tego na celu, jesteś szefem nad szefami adminów, że tak szybko rozpisałeś demko, bo jak na 3 serwerowniach wczoraj/dzisiaj dostałem bana, to jako jedyny rozpisałeś <3.

Edytowane przez Mallowz
  • Lubię to! 3
  • Użytkownik

To wiadomo jescze UBT będzie decydować o zdjęciu bana, choć pewnie ci go zdejmą bo to 10 odwołanie xD 

Jeżeli faktycznie grasz czysto, i tak bardzo nietypowo, to sory. Choć musisz też zrozumieć moją postawe, wbija na serwer 1lvl i gra bardzo nietypowo, to trzeba zadziałać.

W swojej kadencji admina, miałem już wiele takich 1 lvl co to mówili że smurfują, a potem anty cheat ich banował za jakieś bh czy aimy. 

Wiele ludzi robi sobie świerze konta, po to aby cheatować co w aktualnym momenie cs'a nie jest niczym dziwnym. 

7 godzin temu, Mallowz napisał:

Jeżeli ten opis jakoś cię uraził, to przepraszam,

Nie nie, na spokojnie. Po prostu nie we wszystkim wyczuwam dystans :D

7 godzin temu, Mallowz napisał:

Dzięki za wyjaśnienie oraz za tak szybką odpowiedź

Spoko, taka jest moja rola. A że miałem chwile czasu to demko rozpisałem odrazu :P 

Pozdrawiam :) 

• Użytkownik∙

12:24 +/- wcelowany tutaj był w entrance do apsów, to mnie nie dziwi, ale dziwi mnie fakt że po jednym zabójstwie od razu odpusciłeś nie trzymając dalej tej pozycji, a dziwi mnie to dlatego że w dalszej części tego demka grałeś odwrotnie, gdy jednak było tych enemy więcej. (Mówię tu o 17:04)

14:45 +b no ewidentnie znałeś dokładną lokalizację enemy a takiego infa nie było, kryłeś się nie trzymając celownika na enemy ale zwalniając i trzymając crosshair w miarę możliwości blisko enemy, tak aby była równowaga między sus a zwykłym sprawdzaniem miejscówki.

16:30 -b tu nic nie ma, mógł to być luck.

17;04 +/-b prawda jest taka że nie mam jak Ci tu udowodnić nic, chyba że spojrzymy na twoje poprzednie sprawdzanie tej miejscówki z 12:24. Wtedy jakoś, gdy był tylko 1 enemy, odpusciłeś, ale już teraz wolałeś siedzieć i czekać, bo widziałeś doskonale że cały czas tam czeka enemy.

17:55 +/-b no troche dziwne, nie sprawdziles czy ktos stoi w oknie tylko 
wleciales na nieudanym bhopie w miejscowke gdzie dokladnie znajdował sie enemy.

19:04 +b co prawda normalne że sprawdzasz pałac a potem rampe, ale no z drugiej
strony znowu za duze info, nigdy nie pozwalasz sobie wejsc enemy na plecy, 
rozgladasz sie notorycznie przez sciany by miec ten tzw. awareness no i pomimo krycia,
widać tu nienaturalny movement i za duże info, ale o tym zaraz w kolejnym punkcie.

20:30 +b tutaj no spalony imo bo, kątem oka cały czas widzisz enemy w pałacu i poruszasz sie względem enemy na swoją korzyść, grasz w ten sposób tak naprawdę cały czas.
Dlaczego nie wziales pod uwage, że gracz Demon, nie podszedł Ci już pałac na blisko? przecież nikt Ci tej miejscówki nie patrzył. 

obejrzałem sobie całe demko od pierwszej do ostatniej rundy z twoim udziałem, ale rozpisałem głównię to co wyłapał @ Gżelek i dodam na koniec kilka zdań od siebie.

Widzisz wszystko za pomocą wh i twój enemy awereness jest nieomylny, chyba że jesteś w sytuacjach bez wyjścia i kryjesz się jak tylko możesz żeby bana nie wyrwać i móc dalej zgrywać cwaniaka na forach. Wykładasz się tylko w sytuacjach gdzie albo przegrywasz starcie aimowo albo musisz się kryć, nie ma sytuacji w których enemy by cie zaskoczył swoją pozycją (chyba że znajdował się akurat poza twoją wizją na WH)
Dodam też że aimowo ani movementowo nie błyszczysz, twój crosshair placement też jest średni no chyba że zaraz ma wychylić enemy to wtedy nagle Ci się przypomina na jakiej wysokości jest głowa.

Mógłbym dać UB i obserwować cię dalej, ale po pierwsze nie ma takiej potrzeby bo mam wystarczająco dowodów, a po drugie wiem z autopsji że już w następnej gierce bym Cię wyłapał także po co.

well done @ Gżelek

pozdrawiam Phizi
UBTeam

• Wow! 1
  • Tak sobie 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odwolanie_odrzucone.png

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]