Użytkownik∙ Lufa Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Twój nick: Nasralem ci do lufy Nick oskarżonego: Cudowny dzieciak IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: teraz Powód skargi: Chłop ma Admina, Dla rangi nie spełnia obowiązków ma wypierdole tak zwane jaja, Brak czytania i reagowania na U@ Brak jakiego kolwiek dialogu z tym człowiekiem. Administrator najgorszego Sortu! 0 reakcji na zgłoszenia Nawet jak go nawyzywałem na Voicechacie to napisał tylko 0 reakcji napisałem na czacie Napisał 2 słowa "U@" Którego i tak nie przeczytał, Opis sytuacji: Chłop ma admina, Na serwerze jest darcie pizdy na całego przez Lecha kaczynski i Donald Tusk Siedzą drą pizdy nie da sie grać. Ani muta ani nic Całymi dniami sie to dzieje. Jakiś typ lata na Auto gs'ach nakurwia z respa na długą w 3 sekundy, jak zgłaszałem 0 reakcji No ziomek jest, ale nie jest adminem. Jeśli ta osoba dalej bedzie miała admina nie pojawię się wiecej na serwerze. I to nie jest tak że on sie poprawi. Na niego są skargi z kilku miesięcy o to samo jeśli sie nie nadaje to koniec kariery. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): cały serwer 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 @ cudownydzieciak ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik cudownydzieciak Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Pozostawiam Demko i decyzję Opiekunowi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nie dawno też skarga na Ciebie została przyjęta, z tym samym powodem. Masz już jednego minusa, dziś dostajesz drugiego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi