Użytkownik Gżelek Opublikowano 6 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: Gżelek Kto nadał warna: niktważny Czas: 1h temu Powód: spam Dowody/SS: coś od siebie : Chciałbym tylko powiedzieć że w skardze odnosiłem się do zarzutów, nie dodawałem zbędnych odpowiedzi notka od moderatora : "Spam w skardze. Jeśli chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi w skardze używaj opcji edytuj! Nie spam po 6 postów, tylko edytuj jednego." Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 6 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Dostałeś warna za spam. Spam to nie tylko jeśli napiszesz coś w nieodpowiednim miejscu, lecz też zwykły spam. 3.20 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". W tej skardze pisałeś posta pod postem jak leci razem z osobą oskarżającą. Złamałeś regulamin i jak dla mnie warn był słuszny. @ KilleR. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Warn jest słuszny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi