Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban na deathrun

Pycio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

nick: Pycio

administrator: Malina

długość bana: bana 1 dzień

mapa: deathrun mapa snowdream

powód: Malina wbił na serwer ja powiedzialem o siema malina ty ku*** dostalem muta na 30min po czym po 10 min wbija do mnie malina na discorda i mowi co tam kurwo wpierdolic ci perma? ja mowie no dawaj a on no zaraz ci wpierdole po czym nagle dostaje mana na 1 dzień bez powodu i ja mowie za co ? a on no ludzie mi pisza na priv na ciebie ja do niego czy ma jakies dowody a on no duzo osob do mnie pisze na priv :) fajny administrator!

link do sours bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:158761046&advType=steamid&Submit

link do steama:https:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198277787821/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 
Nick: ✪Pycio✪
Data nadania bana: 06-08-21 21:14
Data zakończenia bana: 06-09-21 21:14
Długość bana: 1440 minut
Powód: notoryczne obrazanie graczy oraz odpierdalanie maniany na mikrofonie
Admin: CONSOLE

• Użytkownik

Zacznijmy od tego @ Pycio , ze dołączyłem na serwer po czym ty do mnie z tekstem *siema ty kurwo jabana* dałem ci muta oraz ostrzeżenie, po mimo tego, że wypominałem ci duzo razy o niestosownym zachowaniu. Bardzo dużo osób się na ciebie skarży, że jestes toksyczny oraz nie da się z tobą wytrzymać, a nie raz gadając z tobą na dc słyszałem jak obrażasz innych graczy    ale dawałem ci szanse bo od razu na pv płakałeś o unmuta itp... Nie znam bardziej rozpuszczonej osoby niż ty! A i oczywiście twoje jak ty to piszesz kurwo wpierdolić ci perma nie miało miejsca jak sobie przypominam wbiłem do ciebie na kanał i powiedziałem *i po co to robisz?* na to ty bo mogę i chuj ci do tego, to odpowiedziałem ci *to zara z permem wylecisz bo juz nie da sie z tobą wytrzymać* Tyle w temacie zachowujesz się jak zwierzę, tylko jakiś admin wyjdzie z serwera i ty od razu lecisz grubo po innych dawałem ci to wiele razy do zrozumienia, że to nie przejdzie ale jak widać bez skutku :D 

• Ha ha 1

JD

• Użytkownik

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tyle XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chlop co kłamie ze nie wbił na kanał i zaczal wyzywac

XDDD beka :)

• Użytkownik

@ Pycio  Proszę o jakiś zapisek z tej rozmowy ponieważ nie możemy tego inaczej sprawdzić.

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Użytkownik

Temat zamykam. Za 3 godziny i tak dostaniesz UB.

• Lubię to! 1

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Użytkownik

odwolanie_odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]