Użytkownik Pycio Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 nick: Pycio administrator: Malina długość bana: bana 1 dzień mapa: deathrun mapa snowdream powód: Malina wbił na serwer ja powiedzialem o siema malina ty ku*** dostalem muta na 30min po czym po 10 min wbija do mnie malina na discorda i mowi co tam kurwo wpierdolic ci perma? ja mowie no dawaj a on no zaraz ci wpierdole po czym nagle dostaje mana na 1 dzień bez powodu i ja mowie za co ? a on no ludzie mi pisza na priv na ciebie ja do niego czy ma jakies dowody a on no duzo osob do mnie pisze na priv fajny administrator! link do sours bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:158761046&advType=steamid&Submit link do steama:https: https://steamcommunity.com/profiles/76561198277787821/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nick: ✪Pycio✪ Data nadania bana: 06-08-21 21:14 Data zakończenia bana: 06-09-21 21:14 Długość bana: 1440 minut Powód: notoryczne obrazanie graczy oraz odpierdalanie maniany na mikrofonie Admin: CONSOLE Odnośnik do komentarza
Użytkownik MalinAEZ Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zacznijmy od tego @ Pycio , ze dołączyłem na serwer po czym ty do mnie z tekstem *siema ty kurwo jabana* dałem ci muta oraz ostrzeżenie, po mimo tego, że wypominałem ci duzo razy o niestosownym zachowaniu. Bardzo dużo osób się na ciebie skarży, że jestes toksyczny oraz nie da się z tobą wytrzymać, a nie raz gadając z tobą na dc słyszałem jak obrażasz innych graczy ale dawałem ci szanse bo od razu na pv płakałeś o unmuta itp... Nie znam bardziej rozpuszczonej osoby niż ty! A i oczywiście twoje jak ty to piszesz kurwo wpierdolić ci perma nie miało miejsca jak sobie przypominam wbiłem do ciebie na kanał i powiedziałem *i po co to robisz?* na to ty bo mogę i chuj ci do tego, to odpowiedziałem ci *to zara z permem wylecisz bo juz nie da sie z tobą wytrzymać* Tyle w temacie zachowujesz się jak zwierzę, tylko jakiś admin wyjdzie z serwera i ty od razu lecisz grubo po innych dawałem ci to wiele razy do zrozumienia, że to nie przejdzie ale jak widać bez skutku 1 JD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pycio Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tyle XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chlop co kłamie ze nie wbił na kanał i zaczal wyzywac XDDD beka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 8 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 @ Pycio Proszę o jakiś zapisek z tej rozmowy ponieważ nie możemy tego inaczej sprawdzić. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pycio Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 jeszcze żebym miał takie coś co ja jestem że bede nagrywal Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Temat zamykam. Za 3 godziny i tak dostaniesz UB. 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi