Użytkownik Fallen Opublikowano 9 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Twój nick : c0xK0x Nick oskarżonego : ola IP/SID : ... Data i czas zdarzenia: Teraz Powód skargi : 0 kompetencji, nie ogarnia kompletnie nic Opis sytuacji: Gram tutaj już dość długo i jest to moja pierwsza skarga, jeszcze nigdy nie widziałem admina, który nie ogarnia tak mocno jak ona, siedzi na tym serwerze, jest chlew jak ch*j wie co i nic z tym nie robi, albo nie potrafi zrobić, co by jej nie zgłaszać na u@ to i tak ma to w nosie. Przechodząc do sedna sprawy, cieszyłem się grą dzisiaj dopóki po 4 osoby z CT nie zaczęły wchodzić na TXT i stało się to dość uporczywe, zgłaszałem to na u@ naszemu adminowi widmo, jednak 0 odzewu na y@ czy admin sayu, więc nie ukrywam że odezwałem się trochę ostrzej, ale nadal 0 odzewu, więc nie wiem powinienem chyba stanąć na głowie, albo napisać ogłoszenie na słupie żeby księżniczka coś może w końcu zrobiła. Zagrałem kilka następnych rund i już stwierdziłem że oleje sprawe i dam sobie spokój bo to jak bicie głową w mur a ona i tak nic nie zrozumie, po czym zauważyłem że koleżanka na czacie urządza sobie pogawędkę z osobą która zaczęła ten cyrk z tymi TXT, nie wiem czy to był powód tego że nie chciałaś mu dać bana czy co, ale jeśli tak to jako admin powinnaś być bezstronna i nie kierować się swoimi znajomościami i chociaż napisać że zakaz tego i tego, ale z tego co widzę Ty banujesz ludzi tylko za resp i stanie przed tt i do tego ogranicza się Twój admin, sprawę ogarnął dopiero @ eSX , który po wejściu na serwer napisał że za kolejne takie wybryki poleci ban dla osoby, która to robi i tak się też stało, nie było to chyba aż takie ciężkie... Potem dostałem jeszcze kicka za stanie na respie po 1:30, gdzie odszedłem na chwilę od komputera i wyszedłem z tego respa ok 1:28 i naprawdę dostaje kicka za to od Ciebie? XD Przyznaje że po wejściu na serwer zachowałem się nie odpowiednio i ban ,którego dostałem należał mi się, w sumie to + bo chociaż pokazałaś że umiesz coś zrobić poza siedzeniem na serwerku jak zwykły gracz, brawo Ty : ) Dowody: https://www41.zippyshare.com/v/ZvR4JZgI/file.html Demko gdzie osoby robiły co chciały i stały na txt ( wypiszę czasówki w ciągu 2h) //Edit1 Zeszło się trochę dłużej bo już nie chciało mi się bawić w to wieczorem. 6:35- zaczyna się pajacerka z txt, gracz fov 1336.9 jest boostowany nad brame b 7:50 - tym razem dwóch graczy nad bramą b stoi sobie pięknie na txt, ten sam z poprzedniej rundy + miki 9:50 - to samo i ten sam gracz, tym razem nad ct Rozmowa useless'a z graczem, który nagminnie łamał regulamin *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova I] *DEAD* ola : fov VIP [Master Guardian II] *DEAD* fov 1336.9 : hm? *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova I] *DEAD* ola : doczekam sie tego ts czy nie *Skoczek* *SVIP* [Gold Nova I] *DEAD* ola : Dalszy ciąg rozmowy można zobaczyć na demku 13:00 - rataj, fov i kab we 3 razem na txt 14:35 - kab txt - dostaje bana od esx'a, po czym ola pisze że "już miałam to robić", już? to szybki zapłon masz skoro po 7 min od zgłoszenia chcesz coś z tym zrobić XD Już nie wspominając o Makłowiczu i Amenie, którzy wyzywali się na mikro, ale to też opluwałaś "[Silver III] *DEAD* ,,Vanda(L),, : pijany zamknij te morde bo nic nie slychac" +z tego co wiem olewałaś również zgłoszenia @ iksiu , który pisał Ci o graczu centaim że prawdopodobnie jest odpalony i oglądając to demko widać że coś z tym graczem było nie tak , jeśli go sprawdziłaś mogłaś dać info chociaż na y@ lub gdziekolwiek indziej że czysty, ale zakładam że na to zgłoszenie również miałaś wywalone i nawet na niego nie spojrzałaś : > //Edit2 Widze że nie tylko poziom adminowania jest u Ciebie kiepski, bo czytanie ze zrozumieniem tak samo, napisałem że to + bo chociaż pokazałaś że coś umiesz zrobić, nie wiem jakim mózgiem trzeba być żeby nie wyczuć tutaj sarkazmu, ale okej wytłumaczę Ci. Tak fajnie ża dałaś mi bana, szkoda że dopiero gdy obraziłem Cie personalnie i dostałem go dopiero na kolejnej mapie i co z tego że pisałaś, skoro robotę musiał odwalić za Ciebie esx, który wszedł kilka rund po Tobie na serwer i to on zrobił porządek a nie Ty, wymieniłem Ci czasówki, od 6:35 do 14:35, gdzie runda po rundzie ludzie łamali regulamin, był burdel na serwerze i naprawdę nie zauważyłaś przez prawie 7 minut nic podejrzanego, nawet gdy gracze pisali sobie na czacie rzeczy typu "kto chce boosta na txt"? To ja nie mam pytań, dobrze chociaż że tak szybko z tym kickiem dla mnie zareagowałaś ++++ dla Ciebie, pochwałę Ci chyba napiszę (sarkazm jak coś) //Edit3 Napewno to Ty upominałaś ludzi o txt na y@@ ? SS Nie mi to oceniać, to już chyba może sprawdzić tylko właściciel w logach serwera, który z adminów to robił 1 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 9 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Potwierdzam co gracz napisał. Admin @ eSX reagował na całą sytuacje a admin ola po zginięciu na adminvoice daje info, że dwóch na oknie, XDDD śmiech na sali chyba, że mi się przesłyszało to przepraszam bardzo. Przyznam się, że w jednej rundzie stałem na txt lecz gdy admin napisał kolejnym razem będzie ban przestałem. {I tak lamiłem więc i tak jakbym tam wstał cały czas bym nikogo nie zabił XD} Co do resp 1:30. Powinno to się usunąć. Najgorsze jest to, że tero nie ma jak praktycznie zrotować od trupa z respa. Nie licze tych co mają double jump bo oni jeszcze zdążą. Jak jest 1:15 przed trupem to to jest jakbym był przed anarchią cały czas . To jest to samo. Wnioskuje o usunięcie całkowiecie tego RESP TT 1:30 I PRZED TRUPEM 1:15. Bo jak mówiłem tero nie ma jak zrotować gdy ct się znajduje na górnym,dolnym. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 10 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 widzialam tyle, ze szedles po respie tt, dlatego ten kick. nie rozumiem ogolnie skargi bo staram sie pilnowac wszystkiego, a zadnych zgloszen na u@ nie mialam, jedynie na JEDNĄ osobe a wszystkich jednoczesnie nie dam rady zobaczyc. zeby tego bylo malo, to ja na y@ pisalam, ze za chwile za txt posypia sie bany. wtedy gracze uspokoili sie juz z tymi txt ja sama ledwo na serwer weszlam, esx jakas chwile po mnie (jesli dobrze pamietam). nie rozumiem troche, bo piszesz ze mam 0 kompetencji a jednak + za to, ze slusznie zostales zbanowany? @ Miki-_- nie daje zadnego info przez adminvoice, a normalnie mojemu teamowi przez mikrofon. adminvoice uzywam do mowienia, zeby TT wyszlo z respa albo sprzed trupa, gdzie siedza i nie rozumieja y@@ pozniej sypia sie kicki i odpowiednie bany. + gdyby resp 1:30 zostal usuniety, to wiekszosc TT stalaby na respie przez cala mape. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Czerwca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Z racji tego, że zostałem oznaczony w temacie to pozwolę się w nim wypowiedzieć bo może trochę wnieść do sprawy. Potwierdzam zaistniałą sytuację opisaną wyżej przez @ Fallen , szczerze mówiąc nie dziwie się że było 0 jakiejkolwiek reakcji ze strony admina tym bardziej, że sam zgłaszałem na u@ żeby sprawdzić gracza i dopiero po wejściu @ eSX coś się w tym kierunku zmieniło. Już kilka dni wcześniej był mega duży chaos na serwerze i jak widać to nie pierwsza sytuacja w której admin sobie ewidentnie nie radzi. Do obowiązków admina nie należy tylko spamownie bindami o opuszczeniu respa czy też siedzeniu do 1:15 przed trupem ale również reagowanie na zgłoszenia graczy a jak widzimy to niestety trochę u Pani kuleje. Z własnego doświadczenia wiem, że nie wszystko można samemu zauważyć na serwerze ale jeśli jest kilkanaście takich samych zgłoszeń to wypadałoby coś z tym zrobić a nie rozmawiać sobie z graczami i olewać totalnie sprawę. Mógłbym jeszcze trochę w tym temacie się wypowiedzieć ale jak to mówią "nie mój cyrk, nie moje małpy". Dziękuję za uwagę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 10 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Jeśli chodzi o to kto napisał na y@@. To był admin @ Ola ;> . Jeśli ban był słuszny skarga nie powinna być napisana, twój wybór. Jak ktoś spami adminowi na u@, admin nie ma prawa zwracać uwagi na spama. Nie raz były już przypadki o napisaniu skargi z powodu, że nikt nie czyta u@. Nikt nie czyta, bo jest cały zaspamiony waszymi bezsensowynmi wiadomościami. Gracze, którzy nie zostali ukarani, przy nastepnej okazji, gdy będą znów chodzili na txt, dostaną dłuszego bana niż powinni.. Skargę odrzucam, ponieważ nie mam po co karać administracji przez to, że nie mogą robić niczego na serwrze, bo znaleźliście sobie zabawę spamowania na u@... Dam tylko ostrzeżenie, przy następnej tej samej sytuacji, tylko bez spamu, gdy admin nie wykona swoich obowiązków poleci minusik. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 10 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 10 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Okej z racji iż skarga została nie słusznie rozwiązana i kolega @ Giorgio nawet nie poprosił mnie o logi z serwera z tego dnia by sprawdzić czy faktycznie "był spam na U@" i jak to w ogóle tka naprawę wyglądało to ja to rozwiąże z całym wyjaśnieniem. @ Ola ;> w swojej wypowiedzi powyżej twierdzi, że żadnych zgłoszeń na u@ nie widziała "nie miała" i chyba tyle tych zgłoszeń było, że "wsyztskiego jednocześnie nie da rady zauważyć. To samo @ Giorgio który mówi o wielkim spamie na u@ że aż nie da rady się pewnie nadążyć nad czytaniem bo przecież biegłe czytanie w wieku już od 15/16+ to problem. Tutaj daje od samego początku zgłaszania na u@ przez fallena SS'a jak wyglądał "ten spam" No powiem tyle, że nie jest to spam i każdy admin w takim wypadku ma obowiązek reagować na zgłoszenie. Tym bardziej, że Ola normalnie pisała na sayu, więc skoro na nim pisała i czytała co piszą jakies random osoby to raczej oczywiste jest, że u@ też widziała. A najlepsze jest to że jednym z siedzących na TXT gdzie Fallen podał siedzącej osoby nick na tych TXT był "FOV" którego Ola zapraszała zaraz po zgłoszeniach na niego na TS'a, więc raczej olewanie u@ nie było przypadkowe. 9 godzin temu, Ola napisał: zeby tego bylo malo, to ja na y@ pisalam, ze za chwile za txt posypia sie bany. Na y@ nic takiego nie było przez Ciebie pisane, pryznajmniej nie o godzinie 19:40-20 jak były zgłoszenia na u@ przez Fallena. na y@ pisał tylko @ eSX Kolega eSX dwa razy na y@ zwrócił uwagę o TXT, a Ola jedynie o Trupa. Zaznaczyłam też na pomarańczowo, ze Ola jednak widzi u@ jeśli pisze na nim drugi admin i jak kolega pisał o banach dla osób co wchodzą na TXT sama napisała "+1" "No i pieknie" Ostatnia wiadomość c0xk0x o godzinie 20:02:33 "L 06/09/2021 - 20:03:49: [ReasonKicker.amxx] Kick: "ola<5685><STEAM_0:1:441322485><>" kick "c0xk0x<5506><STEAM_0:0:103653321><>Powod: resp 1:30"" O 20:3:49 dostał kicka 2:4:49 I od razu po wbicu znów na serwer napisał wiado Więc to wszytsko szybko się działo, skoro kolega o "20:02:33" tej godiznie pisał wiado a o 20:3:49 dostał kicka to mozna wnioskowac, że nie był on afk tylko normalnie grał "widzialam tyle, ze szedles po respie tt, dlatego ten kick." Tylko tyle koleżanka widziała i dała kicka, bo przecież po 1:30 nie można w ogóle wkraczać na respa TT przez TT, to jeśli Ty za takie rzeczy kickujesz to wywaliłaś z XXX graczy którzy się tylko przez to do serwera mogli zrazić, bo akurat nawet jak jest 0:30 to TT może z longa sobie wrócić na respa TT i PRZEJŚĆ PRZEZ NIEGO DO NP GÓRNEGO PRZY B, bo nie ma zakazu w ogóle wchodzenia tam po 1:30 WTF. Tak samo ban za samo słowo "przygłupie" gdzie wcześniej wgl żadnego zwracania uwagi słownego nie było, no ale ban był na 5 minut, więc mniejsza. (za ban za samo "przygłupie" to trochę jak zbanować za "kurwa" "debil" "spierdalaj" itp) Plus @ Miki-_- "a admin ola po zginięciu na adminvoice daje info, że dwóch na oknie, XDDD" Miki napisał, że powiedziałaś na adminvoice, że "dwóch na oknie" jeśli chodziło o to że akurat Cię zabili i chciałaś swojemu teamowi dać info gdzie są przeciwnicy to przecież do tego uzywa się zywkłego mikra, a nie bindu z adminvoica. @ Giorgio Skąd wiesz, że na y@@ napisała Ola? Bo uwierzyłeś jej na słowo czy skąd? Wierze, że jako opiekun nie zayebałeś faworki i masz na to jakieś dowody dlatego proszę o owe dowody na pw, bo ja w logach nie widzę żeby Ola pisała takie info na y@ nawet przez cały dzień z 9.06 dostajesz +1 za niesłuszne rozwiązanie skargi i nawet bez sprawdzania dowodów. @ Ola ;> tak samo nie wiem czy Tobie się wydawało, że takie coś napisałaś czy po prostu skłamałaś? Również dostajesz +1 za nie wykonanie swoich obowiązków z nie wiadomych przyczyn, ale prawdopodobnie z powodu również faworyzacji. 5 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi