Użytkownik arex Opublikowano 11 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Nick z CS: Patryq Admin banujący: *G3nEnral. Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia:10.06.2021 Opis sytuacji: Sgsy <-- Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): amxbans Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 1 tydzien , 21 godzin , 23 minut i 33 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : PATRYQ [AMXBans] Powod : ' Zg?oszenie na forum Sgsy rozpiska ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 175542044 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Chciałbym na starcie wszystkich przeprosić, Graczy, Administracje, oraz opiekunów serwera. Wiem, że źle postąpiłem potrafię się przyznać do tego błędu. Nigdy więcej nie popełnię, takiego błędu. Chciałbym, aby nasza przygoda była kontynuowana, do końca serwera, nie chce pokazać się ze strony takiej jak się pokazałem, taka sytuacja zaistniała pierwszy i ostatni raz. Iż, że to moje pierwsze takie wykroczenie, chciałbym aby mój ban został skrócony lub odwołany, obiecuje z całego serduszka, że nigdy więcej nie popełnię takiego błędu! Jeszcze raz chciałbym przeprosić całą Administracje i graczy StrefySkilla Liczę, na wybaczenie 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik arex Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Miki-_- napisał: Hahaha chyba żarty.Nie wspomnę o wyzywaniu graczy po tym jak cię zabiją więc za to też bana powinieneś dostać. I to nie tylko ja ci to piszę a więcej graczy na serwerze. Nie nadajesz się na admina graczę za tobą nie przepadają. W tym tygodniu Gracze do ciebie mieli pretensje bo wyzywasz nie potrzebnie gościa i się wtrącasz do rozmów które cię nie dotyczą.Obrażasz każdego i nagle ludzię patrzą i odrazu wychodzą z serwera. Grozisz mi na steam, że mam coś pobierać bo perma dostane? Porąbało coś ci się leszczyku? Moim zdaniem ban zostaję bo jakby cię odbanowali to gracze którzy też dostali bana za sgs powinni być odbanowani. Ten gość powinien degrada dostać i nie mieć żadnego ub niech sobie poczeka tydzień. Teraz taki miły liżesz dupe itp. Ale na serwerze to pierwszy jesteś taki wyszczekany. Grasz mi na tym serwerze na nerwach człowieku za twoje frajerskie zachowanie pantoflu . I chyba tak lub nie pamiętam, że admin nie może miec vaca. Ale to już nie wiem. Poproszę rozpisz demko, gdzie obrażam graczy, pierwsze słyszę, to, że sie nie lubimy, to nie znaczy, ze masz mi robić pod górkę. Jesteś żenujący, próbujesz ze mnie zrobić najgorszego, a nawet się nie znamy wariacie. Jeżeli dajesz mi takie oskarżenia, to ja czekam na demko z moimi ( OBRAZAMI ). Jeszcze raz napisze, rozpisz wszystkie demka, gdzie zawiniłem bo ja tego nie przypominam sobie Skoro rzucasz takimi oskarzeniami to chce widzieć dowody, których nie ma Masz 14 lat, próbujesz coś ugrać, jesteś smutny, bo Ciebie nie przyjeli? To będziesz każdemu próbował zjebać opinie, udowadniając, że jesteś najlepszy? Pozdrawiam. @EDIT @ Dusia Tak jak napisałem oczekuje konkretnych dowodów, bo takie oczernianie kogoś, powinno byc traktowane jak na policji, "Składanie fałszywych zeznań". Wiem, że jestem człowiekiem z wysoką kulturą osobistą, i nie pozwoliłbym sobie na obrażanie graczy bo mi nie wyszło w grze. Drogi UBT. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Dodam ze mój ban powinień już minąć Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @ Miki-_- Jeśli coś CI się nie podoba w zachowaniu admina to napisz skargę. A bana powinien mieć skróconego, bo to jego pierwszy ban za to gdzie taryfikator wyraźnie wskakuje na ile się powinno dostać bana za pierwszą taką sytuację, nie wiem czemu UBT tego nie sprawdziło/Nie zastosowało się do taryfikatora @ UBT CS 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Moim zdaniem niema tutaj sensu pisać odwołania od bana gsj czyli wspomagacz, wiesz ile ludziom podnosisz ciśnienie robiąc takie coś? @ Dusia teryfikator bana za gsj czy ty jesteś poważna ? Może każdy zacznie latać na gsj czy innych wspomagaczach zobaczymy czy bedzie sie przyjemnie grało, chociaż ty zapewne nie grasz na tym serwerze, moim zdaniem ban powinien zostać, oraz degrad. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 A Ty ilu ludziom podniosłeś cieśnienie siedząc na TXT? Dostałeś za to bana wgl? Nie nawet bana za to nie dostałeś (:: 22 minuty temu, fov1336.9 napisał: @ Dusia teryfikator bana za gsj czy ty jesteś poważna ? Co to znaczy? A Ty czytać potrafisz? Ja tego Teryfikatora nie pisała, jest od od dawna i od zawsze się do niego stosowaliśmy i nie raz UBT skracało bany za tego typu rzeczy, a nagle teraz jest z tym problem? 22 minuty temu, fov1336.9 napisał: Może każdy zacznie latać na gsj czy innych wspomagaczach zobaczymy czy bedzie sie przyjemnie grało, A tego to już wgl nie rozumiem? Nie nie grało by się przyjemnie dlatego jest za to ban i administracja od pilnowania tego? Ale jeśli byś chciał zauważyć to jest również TARYFIKATOR. Tak samo jak TY byś wczoraj dostał Bana za TXT na Tydzień przyjemne by było gdyby większość graczy siedziała na TXT? dlatego pierw stopniowo dostaje się za to bana na krótszy okres czasu, a potem na coraz dłuższe. I nie rozumiem po co z Twojej strony wyszła taka dyskusja, kolega słusznie odwołał się od AŻ TAK DŁUGIEGO BANA, a Ty masz pretensje że chcemy sie trzymać taryfikatora gdzie będąc w UBT to jest też Twoim obowiązkiem zwracanie na to uwagi, łał // @ fov1336.9 ? Nie nie wspomagacz, ale chyba też utrudnia gre i nie gra się przez to przyjemnie? // No właśnie tak średnio możesz tutaj wystawić swoją opinię, bo w tym dziale jesteś od wykonywania sowich obowiązków, a nie podważaniu taryfikatora i pisaniu takich rzeczy jak up, większość użytkowników by sobie chciało tak pisać, ale nie mogą bo dostali by za to warna za spam, a że Ty masz rangę UBT i masz prawo się tu wypowiadać to no.. :)))) Takie pisanko jak napisałeś w poście wyżej możesz pisać na SB lub w propozycjach skoro CI taryfikator nagle nie odpowiada. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 "6. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban od 30 minut do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.)" Z tego co widzę jest to pierwszy wybryk, więc maksymalna kara jest co najmniej śmieszna Jeśli admin łamie regulamin to zgłosić to dodatkowo w dziale serwera, wtedy opiekun lub właściciel serwera się z nim rozliczą i podejmą odpowiednie kroki w tej sprawie. Oczywiście idzie już UB, licząc czas od momentu odwołanie to już 5h minęło, wystarczająco. Patrząc logicznie na sytuację to wchodzenie na TXT to też "wspomagacz", bo masz przewagę nad innymi, możesz uciec dalej w TXT przez co przeciwnik Cię nie trafi. Nie powiedziałbym, że GS/GSJ/SGS to wspomagacz, gdyż do robienia tego nie jest potrzebne żadne oprogramowanie. Wystarczą wyćwiczone palce Idąc takim tokiem myślenia, również do wspomagaczy można zaliczyć "BH", w końcu też nabieramy prędkości 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi