Użytkownik Awek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Nick podejrzanego: ็็็ Nazwa Serwera: OM#2 SteamID/IP: STEAM_0:0:544127014 Data i godzina: 12.06 21:40-22:36 Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210612-2140-de_mirage.dem.zip Rozpisanie Dowodów: 1:00 Biegnie z A do connecta, po jego movemencie widać że chce peeknąć undera. W ostatnim momencie przypomina sobie że musi jeszcze mida sprawdzić, bo przecież ma być legit. 2:25 Nikogo z ct nie było na A, więc nie wie co tam się dzieje, a on widzi że w pałacach są jeszcze daleko, więc peekuje rampe. 4:00 Ta runda jest totalnie śmieszna. Wbija sobie na shorta i zamiast wcelować się w mida to staje głęboko shorta i stoi i się rozgląda. Zero jakiegoś pilnowania pozycji, bo nikt oczywiście nie podchodzi. Później wychyla na mida, którego nikt nie patrzy i udaje że sprawdza zakręt, gdzie terroryści mogliby być już nawet na krześle. 5:30 Przez ścianę ustawia celownik na gościa, którego z resztą słyszał więc to normalna akcja. Ale podczas peeku żeby był jeszcze bardziej legit peekuje celownikiem pomiędzy shorta, a connect. 5:40 Kolejny dziwny peek na mida. Peekuje bez scope sprawdzając zakręt, dalej nie sprawdza na blisko pod conem tam gdzie tt strzelał tylko peekuje na poziomie na którym tt akurat w tym momencie był. 7:00 Kolejny peek bez scope - bardzo odważny. 7:20 No tutaj to mu się ściany pomyliły chyba XD 8:53 We wcześniejszym identycznym zagraniu peekował pałac wcelowując się w jungle. Teraz peekuje po środku, tam gdzie akurat znajduje się ct. 25:43 Taktyczny zerknięcie przez ścianę czy nie biegną B. Od ostatniego zarzutu (8:53) do teraz takie sprawdzanie po ścianach bardzo często się powtarza. 29:58 Patrzy schody, a gdy tt podchodzi dołem zmienia na dół. 39:20 Podejrzanie długo czeka na tego gościa z kuchni. 41:30 No biegnie za tym gościem ewidentnie. Coś od siebie: Już wcześniej był podejrzewany o wh, tylko nikt mu się dobrze nie przyjrzał. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi