Użytkownik lodołamacz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Nick z CS: POLSKA|NEo [666] LUCIFER Admin banujący: @ OroKoroner Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: 17:45 14.06.2021 Opis sytuacji: A taki clutchyk się szykował :C Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1099 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'czitowanie ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2554868' [AMXBans] Twoje IP: '666.997.1337.2137' [AMXBans] =============================================== https://mega.nz/file/hBVVmYYD#Qu7aRQkww3AkzwcLqO4PRZmP20D_TXfTGG7d_HoHN8A POV https://www52.zippyshare.com/v/NemEIGtu/file.html Jakie wymagania XD BTW. Mega jest bezpieczniejsze, bo linki nie wygasają po tygodniu, tylko trzymasz je tam do 10 lat i nie ma na nim skryptów śledzących @ OroKoroner Przypominam o povach na playdemo... Jeszcze 4 adminów da mi bana i będzie full pack. Zapewne do zobaczenia XD Edytowane 14 Czerwca 2021 przez lodołamacz ADDED ZIPPY 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 @ OroKoroner 24h na rozpiskę Odnośnik do komentarza
Użytkownik lodołamacz Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Godzinę temu, OroKoroner napisał: Demo HLTV - 14.06.2021 17:33-18:00 ( o 17:45 dostał bana ) https://www107.zippyshare.com/v/E6D2MiDG/file.html 00:48:84 – strzał z deagla obok głowy i pada HS 00:51:45 –pocisk metr od typa i siada HS ? 1:20:15 –od razu z długiej leci do gościa + jakiś one tap 01:24:38 – ESP coś się gubi ładne rozlądanie 02:03:00 – dziwna sprawa jest na respie tt , nagle jakiś lag i już wyszedł z anarchii i same banie 07:07:23 – CT-ek na shifcie na midzie a gracz już mierzy na niego ideal Typ bierze zlagowane HLTV mając pova w poście XD Do czasówek z "ESP/WH" się nie odwołuje, bo raczej wiadomo, że na słuch wszystko. ============================================================================================ Anty: 0:48 do 0:53 - Na POV widać, że strzelam w model. Trochę paniki i tyle. 1:20 - Zabiliśmy wszystko na A/CT i widziałem dwóch od nas na radarze na B, więc wróciłem do respa po fraga + strzał całkowicie normalny. 1:24 - ESP XDDDD Oglądam się, bo słyszałem tupnięcie na zielonych, a po ogarnięciu, że to mój poszedłem patrzeć czy ktoś jeszcze nie króci. W tym momencie HLTV zgubiło ponad 40s gry, także XD 2:03 - Normalne głowy, ostatnia siadła bo zrobiłem przysiad na butlę. ============================================================================================= Na POV jest 10s różnicy do tyłu jak coś. (0:48 => 0:38) Czekam na UB, bo te czasówki to takie total z dupy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Sugerując się demkiem POV 1:06 Wszystko by było git, gdyby nie ten "duck" i zwolnienie akurat przed wychyleniem. Po tym spowolnieniu wychylasz od razu na przeciwnika b+/- (pomijam clear akcje, bo ze strzałami wszystko dobrze) 12:27 Trochę mnie to zastanawia, ponieważ wiedziałeś, że jeden enemy jest na longu (zabił kolegę z drużyny i zostałeś sam), jednak zabiłeś enemy, który szedł z CT na longa i już miałeś się odwracać na shorta, ale enemy się zbliżył na longu i postanowiłeś się wcelować i wychylić (nie było go słychać), tutaj bardziej b+ 12:32 Po chwili miałeś końcówkę amunicji, więc postanowiłeś przeładować i wycofać na shorta, następnie wyglądało to jak wyczekanie na enemy, który za niedługo wychyli (nie ma mowy, byś go słyszał) b+/- Mam mieszane uczucia co do Twojej gry, jednak bardziej jestem za tym by dać Ci UB, gdyż lucky akcje się zdarzają dosyć często. @ UBT CS 1.6 Wypowiedzcie się też proszę Odnośnik do komentarza
Użytkownik lodołamacz Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 17 godzin temu, Depresja napisał: Sugerując się demkiem POV 1:06 Wszystko by było git, gdyby nie ten "duck" i zwolnienie akurat przed wychyleniem. Po tym spowolnieniu wychylasz od razu na przeciwnika b+/- (pomijam clear akcje, bo ze strzałami wszystko dobrze) 12:27 Trochę mnie to zastanawia, ponieważ wiedziałeś, że jeden enemy jest na longu (zabił kolegę z drużyny i zostałeś sam), jednak zabiłeś enemy, który szedł z CT na longa i już miałeś się odwracać na shorta, ale enemy się zbliżył na longu i postanowiłeś się wcelować i wychylić (nie było go słychać), tutaj bardziej b+ 12:32 Po chwili miałeś końcówkę amunicji, więc postanowiłeś przeładować i wycofać na shorta, następnie wyglądało to jak wyczekanie na enemy, który za niedługo wychyli (nie ma mowy, byś go słyszał) b+/- Mam mieszane uczucia co do Twojej gry, jednak bardziej jestem za tym by dać Ci UB, gdyż lucky akcje się zdarzają dosyć często. @ UBT CS 1.6 Wypowiedzcie się też proszę Gdybym wiedział, że po tej akcji będę czekał na UB 3 dni to bym po prostu zrobił clipa ze Steelseries GG... Ponadto to jest DD2, a ja jestem kimś kto gra w sumie tylko dd2 w tej grze, bo reszta map ssie. A propos, na serwerze jest wallblocker według własnej informacji, no ale cóż... Poczekam kolejne 48h.... Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Też przeglądłem demko pov i znalazłem ciekawą akcje. 7:34 +b Widać jak ci sie celownik trzęsie na boki po chwili stoisz wcelowany w brame anarchi. Potem gdy CT wychodzi z anarchi sprzedajesz mu łebszota 12:27 +b Też go tam nie słyszałem więc nie wiem jakim cudem w niego wychyliłeś. 12:33 -/+ Dziwna akcja jakbyś czekał na niego i wychyliłeś w niego mimo że też go nie było słychać. Może być fart może nie. Jak dla mnie muśisz coś mieć aim na przycisk? innego wytłumaczenia nie ma. A najbardziej przykuwa mnie ta akcja z siódmej minuty. Ja dla mnie jesteś SPALONY 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 7:34 wcelowany i celownik sie trzesie ci przeciez dpi tak nie trzesie sie co nie? +b 12:25/27 akcja +b dzieje sie to ze wpadles na niego jak mucha a GO jak general napisal i tez tu nic nie slysze to nie bylo slychac 12:30 tutaj moze by byc problem bo nie widze tu zebys w tej akcji byl odjebany ale moze ci kolega powiedzial czy cos -b moja opinia jest taka ze no jestes spalony, 2k21 ludzie dalej cheatuja XD Edit. demko mi sie buguje i tyle napisalem raz mi cofa raz nie moge odtworzyc 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Przepraszamy za taki długi czas oczekiwania na ostateczną decyzję 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi