Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Czerwca 2021 Junior Admin [[Template forums/front/topics/post is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Czerwca 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ja uważam, że przesiadują w piwnicach i jakoś uchodzą z życiem, no albo po prostu nie wytrzymują Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Siedzisz w samej bieliźnie, do tego rano robisz sobie dużą mieszankę na koktajl i popijasz go cały dzień z lodem. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wskakują do wanny z lodem ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 17 Czerwca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Odpowiednio nawadniają organizm Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 17 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wiatraki, lody, mrożone kawy, baseny i człowiek odpoczywa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grzechu Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 w piekle zawsze jest ciepło Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 25 Czerwca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Mi tam rzadko bywa gorąco 1 ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Lodowaty prysznic 3 razy dziennie jak nie lepiej basen przed domem bo tatuaż świeży albo klima jak ktoś nie ma ratować się wiatrakiem ponoć maślana dobre chłodzi organizm ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 ???? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi