Dr0ps Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) 1. Nick: GramBezMyszki 2. Wiek: 19 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, nie posiadam. 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 10/10 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): GAMETRACKER 6. BanID(https://banid.pl/): BANID 7. Steam ID: STEAM_0:0:421173066 8. Profil do konta Steam: Steam <3 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! <- Nie mogę nigdzie tego znaleźć. Składke mogę w następnym miesiącu zapłacić. 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem miłą i pomocą osobą, gram bardzo dużo po nocach, a w nocy jest najwięcej tych cheaterków. A adminów w nocy nie ma, spędzam bardzo dużo czasu na serwerze, i myślę, że się przydam. 12. Kontakt: GG/STEAM/TS/SERWER/FORUM 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak ! Wymagania: Minimum 16 lat. + darmowa składka. + Counter-Strike 1.6 na STEAM. + Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od 1/10 + Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów. + < -- W tym tygodniu to zrobię. Zapozanie się z Regulaminami Serwera DD2#1: - Regulamin Serwera DD2#1 + Taryfikator + - Regulamin Admina [DD2#1] + - Znajomość skali amxx + @ Miki-_- Widziałem już kilka takich twoich postów, każdy karze CI ROBIĆ WARGODA ? Haha @ Dusia zróbcie coś z nim wkoncu. Chcialbym się jeszcze odnieść do tych wyzwisk, możesz podesłać demko? Nie przypominam sobie żebym tak robił, nie jestem toksycznym graczem, a bardziej wyluzowanym, gram dla przyjemności a nie dla wyzywania i rage. Z tego co widzę to właśnie Ciebie bym uspokoił na serwerze, bo cały czas ty piszesz : Kurwo, smieciu itp itd, nie dopowiem o tym co pisałeś na Steam ze swoim kolegom będzie trzeba wstawię zaraz screeny. Dziękuje Edytowane 17 Czerwca 2021 przez GramBezMyszki 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 17 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Na nie - Konto pod podanie - Mało osób cię zna daj się poznać - Przypomnę, że kazałeś mi wargoda ściągać bo jestem "odpalony XD" - Strasznie się denerwujesz. Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Miki-_- Odnośnik do komentarza
Użytkownik White2115 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jestem na razie na nie - Konto pod podaniem - Mało osób cię znam graj więcej na tym serwerku - Właśnie ta kultura u ciebie leży postaraj się przynajmniej ograniczyć + Chęci + Składka Daj się poznać na serwerze i oraz na forum bardziej się udzielaj zmienię zdanie na tak 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Godzinę temu, GramBezMyszki napisał: 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! <- Nie mogę nigdzie tego znaleźć. Składke mogę w następnym miesiącu zapłacić. Nie możesz znaleźć bo szybka rekrutacja została już dawno zamknięta Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 - nie spełniasz wymagań w 100%, kłamstwo w podaniu - konto pod podanie - nie mam pojęcia kim jesteś + składka + chęci Swoją drogą jestem ciekaw jak z tym twoim AMX i rozpisywaniem demek. Na nie EDIT Link do steam podałeś do tego konta STEAM_0:0:510905329 które już kiedyś zostało użyte u nas na forum: Więc według mnie to konto nie jest twoje, a kolejny SID, który podałeś budzi kolejne wątpliwości. SID który podałeś w podaniu to 0:0:421173066. Wrzucając go szybko w banid.pl możemy dostać się do innego konta steam, w którym historia pseudonimów jest dosyć ciekawa. Przypadkowo znajduje się tam nick admina, który nie dawno został zdegradowany. @ Dusia sprawdź w wolnej chwili czy kolega przypadkiem multikonta nie ma, bo coś tutaj śmierdzi. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Czerwca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 na Nie - Konto pod podanie - Nie znam Cię - Mało kulturalny + STEAM + Mikrofon Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wiek: 19 ↑ Nie posiada nigdzie admina ↑ AMX 10/10 ↑ GT ↑ Obowiązkowa składka ↑ Godzony grania ↑ Kontakt ↑ Z tym regulaminem to chyba poleciałeś bo jak dobrze pamiętam to trzeba mieć konto na forum minimum 7 dni (popraw mnie ktoś jak źle}, wiec pierwsze kłamstewko. Z gry przez ostatnią noc (bo na #1 gram znowu od kilku dni) too.. nie było z nim problemów, raczej był grzeczny i miły. Dużo na tak, ale za kłamstewko jestem na NIE, jak dla mnie pograj tak jeszcze z tydzień/półtora, daj się poznać, uważaj na słowa skoro są wyżej zastrzeżenia, kultura ważna sprawa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 - Konto pod podanie +Wiek. +gt + STEAM +/- Doświadczenie +/- Kultura. Jeżeli naprawdę zależy Ci, aby pomóc adminom to pokaż innym, że twoje zachowanie się zmieniło Jestem na NIE. P.s Na banid masz inne steam id czyli 0:0:510905329, a tutaj podałeś inne.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BlackBear Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jestem na NIE - konto pod podanie +/- Kultura + wiek + składka - nie znam Cię nawet AMX 10/10 Chciałbym Cię kiedyś zobaczyć jak wgrywasz pluginy i cvary etc? Daj się poznać dla graczy https://steamcommunity.com/groups/240kmPEEK Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi