Premium mikiii1337. Opublikowano 17 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick: TECHNICZNY JAK MIKI Nick oskarżonego: @ Giorgio IP/SID oskarżonego:Macie to was admin Data i czas zdarzenia: Ogólnie Powód skargi: Niestosowanie się do taryfikatora banów, Opis sytuacji: Giorgio chyba trochę lubi pobalować z tymi banami za reconecta gdzie w taryfiaktorze piszę jasno "12. Recconect --> Ban do 30min (Kara najmniejsza, aby nie grać mapy po ponownym wejściu)" Daje gościowi bana na 1 Dzień. Kolejny ban mikro. Kolejny banik, kolega bez mutacji nadużywał mikrofonu gdzie w taryfikatorze piszę jasno "18. Nadużywanie mikrofonu --> Gag od 5 min wzwyż -> Kick / Ban do 30 min." Daję na 2 godziny? Jeszcze młodemu osobnikowi który chciał sobie pograć. Oczywiście Linki załacze na dole Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1206 Tutaj reconect na 1 dzien Tutaj 2 Z nadużywaniem mikrofonu. https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1174 Edit: I Kopiowanie odpowiedzi w jeden jeden w temacie odpowiedzi @ OroKoroner podanie na admina gram bez myszki . Linka tu daję. Giorgio tylko teraz nie zmieniaj Edit 2: Mi tu nie chodzi o wyrzucenie cię z administracji tylko skargę piszę jakie ty bany rozdajesz . Plus przypomnę ci jak ci pisałem, że ban na 2 godziny za mikro to niezgodne z taryfikatorem to powiedziałeś, że zaraz też mogę dostać plus pisałeś, że jak chce skarge mam napisać. Jakby @ Dusia była skłonna zobaczyć logi byłbym wdzięczny Edit:3 Dajesz bana za mikro wedle swojego uznania? Lub, że admin daje bana według swojego uznania ile to ile? To zacytuję ci co piszę w taryfiaktorze. " Taryfikator banów, który powinien być przestrzegany przez Adminów. Nie stosowanie się do taryfikatora grozi otrzymaniem ostrzeżenia. !..."To tak jakbym dał za obrazę bana permamentnego edit 4: Sprawy prywatne, że mnie z steama wyrzuciłeś? Mam prawo to napisać nigdzie takiego punktu który to zabranie nię piszę XD. Co ty wgl człowieku porównujesz do spraw prywatnych Edit 5" Może nie musi po drugie gdzie daję do 30 min a ty dajesz na 1 dzień za reconecta? To ja dam perma wtedy za to ok? Przecież to też jest wedle swojego uznania. Rozumiem, że tam godzina to rozumiem ale na 1 dzień? To chyba coś nie halo tu z tobą jest. Regulaminu trzeba przestrzegać sam święty nie jestem. @ Dusia @ Kamilek @ Trivor Pozdrawiam Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Miki-_- 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ale o co ci chodzi chlopie udało ci się wyrzucić ostatnio innego admina teraz mnie? Ty też nie znasz regulamina serwera, gdy pisałeś podanie na admina wyzywałeś każdego na serwerze, robiłeś gsj itp... Nie każdy admin musi dawać bany takie jakie są w taryfikatorze, admin daje wedle swojego uznania.. @ Trivor skarga jest bez sensu, a jeśli chodzi o ban mikrofonu, to dałem wedle swojego uznania... A czy w regulaminie jest coś o kopiowaniu??? Mogłeś dostać bana odemnie bo się wtrącasz w sprawy, które nie należą do Ciebie. Plus na serwerze piszesz oo Giorgio usunął mnie ze znajomych na steamie, nie musisz tego każdemu nagłaśniać... To są wtedy sprawy prywatne @ Miki-_- Ale ty czegoś nie rozumiesz w tym banie wedle mojego uznania. Spytaj się w Trivora, albo najlepiej przeczytaj regulamin. Tak samo zapytaj się np jakiegoś innego administratora z innej sieci. Każdy admin może dać bana dłuszego niż jest napisany w taryfikatorze.. Ale ja tak tylko mówiłem, nie mówie, że nie ma czegoś takiego w regulaminie. Jeśli chodzi o bana ab. Ban ab był to bogdanek, który cały czas dostawał bany od innych administratorów. Ban za mikro i obraze, wszedł około, 10 letni dzieciak, który każdego wyzywał na mikrofonie + nie miał mutacji.. 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi