Użytkownik KRAKERSSY Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze: Nick krakerssy admina banującego. konsola Dostałeś bana, gaga czy muta bana Czas oraz data bana: 04/06/21 13:48:33 Serwer na którym dostałeś bana: DEEATRUN +KLASY Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bana za multi konto Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W bansie są dwa bany na twoje ip z tego samego dnia. Jeden nadał @ Koksu z powodem "multikonto", także niech się wypowie dlaczego nadał bana. 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koksu Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Z tego co pamiętam a to było dawno i dlaczego dopiero teraz piszesz o unbana po 13 dniach a nie od razu? To tak on wszedł na serwer i zaczął pisać #unbankrakersy czy coś takiego i z tego powodu nadałem bana za multikonto. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 @ Koksu ty nie jesteś od tego żeby banować za multikonto bez upewnienia się. To że ktoś napisał "#unbankrakers" nie jest powodem do nadania bana za multikonto. Bo teraz sytuacja wygląda następująco, że jedno konto zbanowałeś mu ręcznie a drugie zbanowała konsola. Fakt że pisze to po 13 dniach - nie zatuszuje twoich błędów. imo szanowny właściciel @ Andrzej. sie powinien zainteresować tym i wyciągnąć konsekwencje. pozdro. phizi UBTeam 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 17 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi