Użytkownik∙ skaza Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka:CS GO Kolorystyka:czerwone Rozmiar:800x800 Napisy: Mateusz [MAT inny kolor i EUSZ też inny kolor] Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje:Chciałby aby na grafice był terrorysta Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie: Dogadamy się na pv PS: awatar nie dla mnie :] Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 6 minut temu, look napisał: Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka:CS GO Kolorystyka:czerwone Rozmiar:800x800 Napisy: Mateusz [MAT inny kolor i EUSZ też inny kolor] Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje:Chciałby aby na grafice był terrorysta Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie: Dogadamy się na pv PS: awatar nie dla mnie :] Zabieram się do roboty :] Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dzięki chłopacy za swoje prace osobiście podoba mi się praca @ jajx PROSIŁ BYM O ZAMKNIĘCIE TEMATU 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi