Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Twój nick:Zeke Jaeger Nick oskarżonego: @ puma Powód skargi: Niesprawiedliwe traktowanie graczy Opis sytuacji: Byłem w gr rzucałem granatami dostałem ostrzeżenie że wylece zaraz za to potem gracz goryl XXX kampił na t1 robiąć jakieś 10 killi i spawnkillował mnie za pomocą rakiet z klasy Skiller Data i godzina zdarzenia: 11.30-12:10 Miejsce zdarzenia: Cs 1.6 surf ski Dowody: Gracze ReseT, StrzelamToPlacze (jakos tak) Coś od siebie: Żałosne zachowanie i straszenie graczy banem, i za pewne chłoaki będą sie kryć :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik puma Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Troche nie rozumiem tej skargi, ale coz. Ktos powiedzial, ze spamujesz granatami wiec dostales ostrzezenie, co w tym dziwnego? Nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek robil po 10 killi na jednej kampie, a jezeli tak uwazasz to podaj jakis dowod w postaci nagrania. No i tak na ostatnia mete to nie dostalem zadnego zgloszenia od Ciebie ze dany gracz kampi. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojtek15 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Również nie rozumiem tej skargi, wyraźnie spamowałeś granatami na początku rozpoczęcia mapy. To ja zwróciłem uwagę na to żebyś tego nie robił. Puma potwierdził żebyś tego nie robił. Tak to się dzieje jak ludzie wykłócają się nie znając regulaminu, cyt. reg. nr. 6 ( Zakaz spamowania granatami) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 27 minut temu, puma napisał: Troche nie rozumiem tej skargi, ale coz. Ktos powiedzial, ze spamujesz granatami wiec dostales ostrzezenie, co w tym dziwnego? Nie wydaje mi sie zeby ktokolwiek robil po 10 killi na jednej kampie, a jezeli tak uwazasz to podaj jakis dowod w postaci nagrania. No i tak na ostatnia mete to nie dostalem zadnego zgloszenia od Ciebie ze dany gracz kampi. Puma nie kompromituj sie obaj dobrze wiemy ze taka skarge na sayu napisalem a ty na to nie zareagowałeś Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 22 minuty temu, Wojtek15 napisał: Również nie rozumiem tej skargi, wyraźnie spamowałeś granatami na początku rozpoczęcia mapy. To ja zwróciłem uwagę na to żebyś tego nie robił. Puma potwierdził żebyś tego nie robił. Tak to się dzieje jak ludzie wykłócają się nie znając regulaminu, cyt. reg. nr. 6 ( Zakaz spamowania granatami) tak doskonale wiem że jest to określone w reg lecz chodzi mi tu o obojętność admina który na kampe ów gracza nie reagował i na spawnkillowanie również Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojtek15 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 4 minuty temu, ZekeJaeger napisał: Puma nie kompromituj sie obaj dobrze wiemy ze taka skarge na sayu napisalem a ty na to nie zareagowałeś nie było nic na ten temat. nie jestem tu od tego żeby wypowiadać się za wszystkich graczy, ale oddam swój rank, codtopa, i konto że nikt nie kampił i nie było na pewno 10 fragów max 2 w jednej kampie, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik puma Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Teraz, ZekeJaeger napisał: Puma nie kompromituj sie obaj dobrze wiemy ze taka skarge na sayu napisalem a ty na to nie zareagowałeś Powiem Ci tak.. Jezeli cos pisales to zapewne to bylo sprawdzone, dzisiaj chyba byles czwarta osoba ktora spamowala tymi granatami. Wiec tak szczerze to nie moglem sobie skojarzyc taka sytuacje, sprawdzilem demka z tch godzin co napisales, ale na nich nic nie ma. Ale sprawdzilem 2 demka z tej godziny co podales wyzej i nikt nie robil po 10 killi na kampe Przypominam, ze ja nie mam obowiazku mowienia Ci ze dany gracz jest czysty lub czy go sprawdzilem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 minutę temu, Wojtek15 napisał: nie było nic na ten temat. nie jestem tu od tego żeby wypowiadać się za wszystkich graczy, ale oddam swój rank, codtopa, i konto że nikt nie kampił i nie było na pewno 10 fragów max 2 w jednej kampie, Żałosne jest to że dalej brniesz w to kłamstwo i chronisz swojego kolegę nie okłamuj się ów gracz zrobił tam z 10 killi i spawnkillował bez reakcji admina Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojtek15 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 2 minuty temu, ZekeJaeger napisał: Żałosne jest to że dalej brniesz w to kłamstwo i chronisz swojego kolegę nie okłamuj się ów gracz zrobił tam z 10 killi i spawnkillował bez reakcji admina w żadnym wypadku nie brnę i nie chronie, jak i również nie okłamuje ów jak napisane zostało wyżej, demka z gry zostały sprawdzone pozdrawiam ciepło ReseT 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 minutę temu, puma napisał: Powiem Ci tak.. Jezeli cos pisales to zapewne to bylo sprawdzone, dzisiaj chyba byles czwarta osoba ktora spamowala tymi granatami. Wiec tak szczerze to nie moglem sobie skojarzyc taka sytuacje, sprawdzilem demka z tch godzin co napisales, ale na nich nic nie ma. Ale sprawdzilem 2 demka z tej godziny co podales wyzej i nikt nie robil po 10 killi na kampe Przypominam, ze ja nie mam obowiazku mowienia Ci ze dany gracz jest czysty lub czy go sprawdzilem. Niech ci będzie uznajmy że jest tak jak twierdzisz lecz nadal jest sprawa której się nie wyprzesz mianowicie gracz który kampił spawnkillowal rakietami nic na to nie powiesz? Według cię co jest bardziej szkodliwe rzucanie nade'ami przy tym nie zadałem żadnego dmg ani nikogo nie zabiłem czy Stojąc na t1 strzelając w resp rakietami i zabijanie mnie gdy chce zmenic ustawienia? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 minutę temu, Wojtek15 napisał: w żadnym wypadku nie brnę i nie chronie, jak i również nie okłamuje ów jak napisane zostało wyżej, demka z gry zostały sprawdzone pozdrawiam ciepło ReseT Tak jak napisałem dalej zostaje sprawa spawnkillowania z rakiet Odnośnik do komentarza
Użytkownik puma Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dodam ostatni post w tej skardze bo widze, ze robi sie niepotrzebny spam. Niech gora zapozna sie z tym tematem i zdecyduje co i jak. Nie masz dowodow, wiec wydaje mi sie ze tutaj skarga jest bez sensu. Nawet sprawdzilem demka w przedziale tych godzin co podales wyzej i tam nic nie ma, wiec co ja Ci poradze? Poki co to nic nie udowodniles w tej skardze tylko oskarzasz mnie o "kolesiostwo"? Po prostu (ze tak to ujme) 'splakales' sie o to, ze zwrocilem Ci uwage o spam granatami i stwierdziles, ze napiszesz na mnie skarge w ktorej nie masz dowodow. Zostawiam to wyzszej randze i niech ona to rozpatrzy, nawet bede mogl wejsc na ts i sobie to wyjasnimy z wyzsza ranga Tyle ode mnie. @ xyzz^ EDIT @ ZekeJaeger uzywaj opcji edytuj bo robisz niepotrzebny spam. Co do tego Twojego spawnkillowania.. Na to zadnego zgloszenia nie dostalem, poza tym moglo byc to nieumyslne bo stojac na T1 i strzelajac sie z typem ktory tez tam jest przewaznie uzywa sie rakiet, a to ze wtedy Ty dostawales rykoszetem to juz nie moja wina, tak to dziala. Sam mialem nieraz takie sytuacje, wiec nic Ci na to nie poradze. Poza tym jak napisalem wyzej, owego zgloszenia o rzucanie rakiet na resp nie dostalem. Mogl Cie zabijac z gory stojac na T1. A i ostatnie, zgloszenia zglaszamy na u@ ktory jest do tego przeznaczony, a nie pisanie na say'u jak Ty to robiles. @ ZekeJaeger , nie mialem inaczej jak tego nazwac. Jezeli urazilo Cie to co napisalem, czyli ze sie "Splakales" to przepraszam Cie bardzo (; Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 minutę temu, puma napisał: Dodam ostatni post w tej skardze bo widze, ze robi sie niepotrzebny spam. Niech gora zapozna sie z tym tematem i zdecyduje co i jak. Nie masz dowodow, wiec wydaje mi sie ze tutaj skarga jest bez sensu. Nawet sprawdzilem demka w przedziale tych godzin co podales wyzej i tam nic nie ma, wiec co ja Ci poradze? Poki co to nic nie udowodniles w tej skardze tylko oskarzasz mnie o "kolesiostwo"? Po prostu (ze tak to ujme) 'splakales' sie o to, ze zwrocilem Ci uwage o spam granatami i stwierdziles, ze napiszesz na mnie skarge w ktorej nie masz dowodow. Zostawiam to wyzszej randze i niech ona to rozpatrzy, nawet bede mogl wejsc na ts i sobie to wyjasnimy z wyzsza ranga Tyle ode mnie. @ xyzz^ Tutaj jest właśnie dowód jakich adminów bierze sobie strefaskilla ja kulturalnie opisuję problem a admin do mnie ciśnie że się "Spłakałem?" dziwne gdybym to zrobił pisałbym na ciebie skargę o zwrócenie mi uwagi a nie nie wywiązywanie się z obowiązku admina oczywiście że nikt nie potwierdzi mojej wersji ponieważ z twoich rozmów wywnioskowałem że jesteście kolegami lub się znacie i lubicie oczywiście że będą cię bronić a co taki ja mogę zrobić który jest świeży na tym forum? Wracając do sprawy z demkiem skoro nic nie widziałeś na demku zobacz jeszcze raz te spawnkillowanie proszę cię bardzo Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 6 minut temu, puma napisał: EDIT @ ZekeJaeger uzywaj opcji edytuj bo robisz niepotrzebny spam. Co do tego Twojego spawnkillowania.. Na to zadnego zgloszenia nie dostalem, poza tym moglo byc to nieumyslne bo stojac na T1 i strzelajac sie z typem ktory tez tam jest przewaznie uzywa sie rakiet, a to ze wtedy Ty dostawales rykoszetem to juz nie moja wina, tak to dziala. Sam mialem nieraz takie sytuacje, wiec nic Ci na to nie poradze. Poza tym jak napisalem wyzej, owego zgloszenia o rzucanie rakiet na resp nie dostalem. Mogl Cie zabijac z gory stojac na T1. Sprawdź sobie demko i stwierdź bo według mnie z nikim się nie strzelał a z premedytacją strzelał na respa i sprayował Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZekeJaeger Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 15 minut temu, puma napisał: @ ZekeJaeger , nie mialem inaczej jak tego nazwac. Jezeli urazilo Cie to co napisalem, czyli ze sie "Splakales" to przepraszam Cie bardzo (; Tak uraziło mnie to a bardziej nie spodziewałem się że admin powie że się spłakałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Po 1. Proszę o nałożenie warna za spam dla użytkownika @ ZekeJaeger , używa się opcji "edytuj" kolego. Po 2. Gdzie dowody? demko? screen? cokolwiek? co mi ze świadków skoro także mogą kłamać. Po 3. Gdzie w regulaminie jest napisane, że nie można zabijać ludzi na respie? jest zakazane zabijanie stojąc na nim, będąc poza respem można. Kolejna sprawa. Zdanie "spłakałeś się" nie jest w żadnym stopniu krzywdzące dla Ciebie, więc nie rozumiem dlaczego czepiasz się admina o to, że tak napisał. Co do GR'a ciesz się, że się skończyło tylko ostrzeżeniem, admin ma prawo dać bana za to do 30 min. (Spamowanie HE z GR'a --> Upomnienie / kick / ban od 5 do 30 min.). Kampienie jest dozwolone do 4/5 killi, gracz mógł równie dobrze schodzić i wchodzić na nowo, wtedy nie łamał w żadnym stopniu regulaminu. Podsumowując: Admin nie ma obowiązku reagować na "spawnkillowanie", bo jest to dozwolone, a kampienie to już inna sprawa, lecz nie ma dowodów, więc uznaję skargę za niesłuszną. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 19 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi