Użytkownik janek. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: janek. <--- na tym dostałem bana lecz mój main od ok. 4 miesięcy na serwie to janosik lub jano2k Nick admina banującego: maliniak Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 21-06-21 23:coś Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage 5vs5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): No to tak, część graczy stałych może mnie kojarzyć bardzo dobrze z 5vs5 ponieważ gram tam praktycznie codziennie, zrobiłem sobie smurfa żeby wbić od nowa rangę bo sprawia mi to przyjemność, jak bardzo dobrze wiemy(społeczność 5vs5) lubię czasami "potryhardować", postrzelać przez smoki, noscopy scautem, oczywiście wszystko na legicie, tak btw (udowodniłem to parenaście razy na swoim mainie) no ale niestety tym razem admin serwera chyba myślał że jestem dopiero początkującym(nie dziwie mu się, też bym tak pomyślał) i że jedyne co powinienem to chodzić i nie strzelać, i za to dostałem bana, jeśli było inaczej prosze o rozpisanie demka, pozdrawiam janosik Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=janek.&advType=name Link do twojego profilu steam: tutaj macie smurfa na którym chyciłęm banicje: https://steamcommunity.com/id/janeczeg/ a tu main ----> https://steamcommunity.com/id/alweyz00/ (nawet podpisałem opis "tak to ja janek." Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: no ogólnie to nie pisze nic oprócz tego: Retrying public(145.239.236.250:27220) ... Connected to 145.239.236.250:27220 Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez janek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @ MalinAEZ zmień proszę nick albo na forum albo w csgo jeśli o ciebie chodzi. Masz 48h na rozpiskę. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik janek. Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) ok 3 godziny temu, ph1zi napisał: @ MalinAEZ zmień proszę nick albo na forum albo w csgo jeśli o ciebie chodzi. Masz 48h na rozpiskę. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez janek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MalinAEZ Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @ ph1zi nie mam admina na 5vs5 JD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 21 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @ !maliniak prosze o rozpiskę sory @ MalinAEZ pomyłka 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik janek. Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 chyba sie nie doczekamy rozpiski Odnośnik do komentarza
Użytkownik !maliniak Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 12:25 dziwny pick 12:40 nie wiedział że jest tt a nagle spodziewał się typka u góry 13:55 dziwnie się spodziewał gdzie jest przeciwnik nie wiedząć o nim odsumowując wypisałam tylko najdziwniejsze wg mnie akcje, ale gracz bardzo często wychylał wcelowany , czasem zmierzył też inne miejscówki, ale zbyt szybko i też nie wszystkie. Również gracz miał nowo stworzone konto steam. Jak i dostawałem dużo wiadomości od znajomych że był podejrzany. Po rozpatrzeniu demka paro krotnie wydaje się czysty więc przepraszam za błąd , każdy może się pomylić Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 13 minut temu, !maliniak napisał: 12:25 dziwny pick 12:40 nie wiedział że jest tt a nagle spodziewał się typka u góry 13:55 dziwnie się spodziewał gdzie jest przeciwnik nie wiedząć o nim 12:25 +/- b 12:40 +b 13:55 +b Jako iż admin rozpisał bardzo mało - choć trafnie, postanowiłem że obejrzę więcej by mieć pewność i demko nie zostawia żadnych wątpliwości. Gracz korzysta z WH i widać to dosłownie w każdej rundzie z powodu rozglądania się po ścianach, po prefire, po układaniu celownika gdy zbliża się enemy itp itd. Ban zostaje. pozdrawiam Phizi UBTEAM 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi