Użytkownik Bracket Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: DotykKsiędza Serwer: COD MOD 20 SteamID/IP: "DotykKsiędza" 2291 STEAM_0:1:606995585 51 15:59 6 0 Data i godzina: 21-06-2021 koło godziny 22 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106212200-de_chateau-1624305600-1624306800.zip Wiem że masz problemy z pobraniem demka od hltv, więc specjalnie dla @ Karolek12 - https://easyupload.io/5kk44v Podejrzane momenty, rozpiska: 0:31 - aim lock (3 kule w głowe) po zabicu dziwnie rozrzut się zwiększa +b 1:55 - przeskok celownika, celownik mocno trzyma się głowy, pierwsza kula nad celem, reszta ideolo w głowę +b 2:30 - dziwny kill, gdzie twoje pro banie ? a wyłączyłeś czita 6:05 - Ja bym strzelał tego typa tam ?? ale 2 za nim jeszcze idzie to padł byś bo sety off, cofa się i widać że wyłączył bo jakoś nie ma pro bani WH +b 7:20 - celujesz w model przez ścianę i wybiegasz wycelowany, nie mogłeś wiedzieć czy tam jestem czy nie, równie dobrze mogłem uciec po zużyciu magazynku i HE, nie mając HP po ostrzale dwóch przeciwników WH +b ale dokupiłem specjalnie Hp i czekałem aż wylecisz czitku 10:05 - lock na głowie, po dedzie kule lecą gdzieś w górę +b Przy tej akcji widać że nie wiesz co się dzieje niby jakieś podskoki, movment, udajesz że umiesz grać ale nie sprawdzasz typowych miejsc na tej mapie, nie odbiłeś przeładować, stoisz jak nóóp z granatem w ręce. Początek następnej rundy widać twój pro movment jak 3x spadasz z Bsa do wody, próbując rzucić HE. 14:30 - wycelowana akcja, lock na bani, po 3x head i śmierci przeciwnika widać że kule nagle gdzieś uciekają do góry i nie panujesz na re-coilem. +b 17:00 - pięknie widać jak na WH sprawdzasz bsa, widzisz gracza na pietrze i uciekasz na nastepny (nie słychać kaprawego) +b 17:15 - słychać jedno tupnięcie ale tak wcelować się w typa przez ścianę ?xD nawet szczerbatek napisał na sayu że masz wh na przycisk +/- b 18:00 - obejrzyjcie całą rundę bo chyba teraz najlepiej widać "ogarnięcie re-coila" pierwszy target nawet nie umiałeś sensownie trafić 18:09 - słychać jak Ci uciekł, więc się zdenerwowałeś więc odpalasz bindy i wcelowałeś się w schody +b WH 18:11 - pierwsza kula leci na głową, reszta przeskoki i wszystko w modele wpada, na zwolnionym tępie demka widać wszystko +b 19:42 - przy pierwszych strzałach przeskoki +b po chwili nie trafiasz zupełnie nic, kule lecą prawo i lewo, jedną czy dwie trafiłeś na farcie 19:55 - przeskok celownika na głowę i znowu dwie idealne kule na łeb po czym wchodzi normalny rozrzut ++b Coś od siebie: Ewidętnie widać na demku że używasz 2 czitów na bindach wh i aim lock-a lub innego syfu o podobym działaniu. Próbujesz nadrabiać movementem ale Ci to nie wychodzi, widać że w jednej akcji leci fuul auto wszystko trafiasz zabijasz 3 enemy w innej akcji nie możesz zabić jednego. Jak dla mnie wystarczy, do pieca. Pakuj manele na inną parafie. Proszę mi tylko nie wyskakiwać z jakimiś povami że niby hltv zlagowane czy inne śmieci bo jakoś u mnie dobrze chodzi demko i wszystko ładnie widać jak kolega Księdzu czaruje na COD-zie. Nie ma nigdzie w regulaminie że nie rozpisujemy z hltv. @ Karolek12 @ fov1336.9 @ Depresja zapraszam. Edit. Dzięki wielkie @ Wheatley , dobra robota. Ja niestety nie mogę "złapać" na pov/record bo jak tylko zejdę na spec to zaczynają lamić albo wychodzą z servera. Wiedzą że na nich poluje i każda dotychczasowa próba nagrania ze SPEC jest nie realna, tylko hltv zostaje. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Bracket 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wheatley Opublikowano 22 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Popieram gracza powyżej, ostatnio grał podejrzanie ale chyba dzisiaj mu się sety poprzestawiały Mój krótki POV gdzie go sobie obserwowałem : https://easyupload.io/4qd5ch 15:32 - +b = najśmieszniejsza akcja, gdzie pewnie po prostu chciał "dokopać Bracketowi" więc nie dał mu szans, ładnie recoil 1:1 na głowę oraz najwidoczniej info od Boga 16:28 - recoil dla porównania z perkiem który go nieweluje. Od razu widać różnicę kiedy korzysta z wspomagaczy Na demku jeszcze parę razy go obserwowałem jak miałem szansę i widać te różnice, z nagrywaniem za późno zareagowałem, ale mogę stwierdzić że śmieszny jest. Dodatkowo filmik: 2021-06-22 13-31-14 (streamable.com) @ Depresja demko nagrane dzisiaj, godzina ~9:59 Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Wheatley 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Wszystko ładnie widać powiadasz i nie ma zlagowanego demka? Popatrzmy tutaj, jak to nie są lagi to ja jestem świętym nieśmiertelnym : https://www.youtube.com/watch?v=vz8TYIGvPKo (odpaliłem tylko demko, nie wiem co będzie dalej ) (No później to były lepsze akcje) Tak więc rozpiski z "AIMem" sobie odpuszczę, gdyż jak uważacie gracz ma jakieś tam sety - na HLTV ich nie wykryjecie Mogę Wam życzyć powodzenia, ale do usranej śmierci Wam się to nie uda Tak ciężko wpisać w konsole 1 komendę, żeby demko nagrać? Dopięlibyście swego rozpisując z POVa i te sety mogą być już widoczne, zależy co i jak ma poustawiane 7:25 Wiedział, że jest enemy gdzieś tam, bo strzelał się z nim wcześniej, a go nie zabił, jednak wychylił dosyć agresywnie i idealnie na model b+ 8:21 Celownikiem poleciałeś po modelu przeciwnika za ścianą b+ 12:14 Wcelowanie się w przeciwnika, nie słysząc co b+ 17:16 Ale poleciał modelowo z tą paka b+ 19:50 Leci na pełnej po przeciwnika b+ Z demka @ Wheatley 15:32 Piękne wcelowanie się, do tego jeszcze lekki shake na głowie przeciwnika, zdecydowanie b+ Jeszcze wziąłem demko HLTV z mapy de_inferno (w/w demko przez @ Wheatley ) http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106220942-de_inferno-1624347720-1624348860.zip 2:38 Doskonale wie o przeciwniku, wie skąd wyjdzie i się wcelowuje, niestety po chwili znika b+ Dalej nie mogę obejrzeć, crashuje mi CSa. Jednak W/W dowody są wystarczające, by stwierdzić, że osoba ta używa wspomagaczy. Jeśli gracze wiedzą kim jesteście i zaczynają się kryć - zmieńcie nick/wbijcie na NSie i wtedy sprawdzajcie Nagrywajcie te demka POV, będzie łatwiej i dla nas i dla Was, nie będzie wtedy niejasności i zbędnych komentarzy jak ktoś gra na dobrych setach, a poleci UB, a HLTV pokaże jakiś śmieszny przeskok (najczęściej lag). 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi