Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

wallhack 1taperaXD

1taperZPalermo;^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: 1taper z palermo

Admin banujący: @ odpalTOWARiacie

Serwer: COD MOD 201

Data zdarzenia: 22.06.2021 , 5 minut temu

Opis sytuacji: gram sobie, 4 minuty mapy dopiero, wchodzi odpaltowariacie i daje bana bez obejrzenia ani jednej rundy za wallhacka xD 

Link do bana z amxbans: http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=728

Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: odpalTOWARiacie
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl
[AMXBans] Reason: 'Wallhack'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:583595860'
[AMXBans] Your IP: 'odpaltowariacie'
[AMXBans] ===============================================

jakis stary wycinek masz skoro on cie banowal a nie ja tym razem ( nie ten skopiowałem z notatnika ;p

Edytowane przez 1taper
zły link do bansa

mrufka.png

ulqiorka.gif

• Użytkownik

1:11 - od razu strzela bo wie ze tam biegnie gosciu
2:25 - modeleowo wychodzi celownikiem na typa
4.06 - od razu wie gdzie celownik ustawic
4:30 - widzial goscia fakt ale to ze podkoczyl to nie widzial bo sie schowal akurat a wiedzial celownik gdzie ma strzelac
(tu widac tez aima)

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106221432-de_rats_1337-1624365120-1624366320.zip

@ Depresja

1:11 - nie mial prawa widziec go tak szybko fakt demo jest troche zlagowane bez przesady stary jak on mial go tak szybko wyczaic jak on tam mignął

2:25 - nie wierze ze go widzial zanim wskoczyl na lampe, ale fakt trzeba brac to pod uwage mimo to drabionka jest lekoo wyzej on idealnie modelowo wyszedl na niego

4:06 - HAHA jak tu nie widzisz tego to szok, gosc sie jeszcze w lewo odchylil zanim celownik ustawil sobie obok niego to jest smiszne 

4:30 - podskoczyl mu typ za sciana a on za nim celownikiem polecial nie wierze ze tego nie widzisz smierdzi z daleka

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Zasłużony

1:11 Zaczął strzelać dopiero jak już stanął na ziemi, a wtedy już widział przeciwnika b-

2:25 Jak wyskoczył z okienka i leciał w stronę żyrandola (czy co to tam jest) widział jednego przeciwnika na lodówce, nie ruszając celownikiem po prostu wychylił b-

04:06 To demko jest tak piękne, że nie wiem czy strzały poszły podczas otwierania drzwi, czy jak już zostały otwarte (ze strony gracza "Fajczu", teoretycznie miejscówka nie była sprawdzana, a gracze lubią siedzieć na respie i kampić w różnych kątach), na upartego można dać b+/-

04:30 Normalny frag (na ten celownik lecący do góry nawet nie zwracam uwagi xD) b-

Dalej nie obejrzę, dziś CS próbuje mi zaszkodzić i crashuje mi non stop CSa.. Podane akcje są jak dla mnie clear

@ fov1336.9  @ GENERAL ALADEEN @ Karolek12 Weźcie jeszcze wy zerknijcie na to xD

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

1:11 widać model -b

2:25 normalne zagranie -b

04:06 śmieszna akcja ale nie dałbym za to +b naciągane mocno

04:30 nic

nudne demo klar

• Ha ha 1

Bez tytułu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]