Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nick z CS: 1taper z palermo Admin banujący: Frank Castle Serwer: COD MOD 201 Data zdarzenia: 23.06.2021 15 50 jakos Opis sytuacji: nie wiem co tu pisać, czekam na rozpiske od tego no name`a Link do bana z amxbans: http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=747 Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Frank Castle [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:583595860' [AMXBans] Your IP: 'eo frank castle' [AMXBans] =============================================== 3 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Admin @ Frank 24H na rozpiske demka czas start. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 23 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Jako że @ Frank banował z powodu skarg graczy na u@, na jego prośbę ja nagrywałem demko. @ Frank również stwierdził jak i inni admini z servera że gracz ten cheatuje i już kilka dni temu chciał go zbanować tyle tylko że uciekał mu cały czas przy próbie nagrania dema. Pozwolę sobie wstawić rozpiskę. Razem z demkami nagranymi na steam. demo : https://easyupload.io/9zc6lm 12:52 - Model przez ścianę. 13:09 - Bania przez skrzynki + celownik trzęsie. tzw "szejk" 14:37 - Dostajesz banie, celownik szybko wraca na jego głowę. Po tych akcjach kończą się trzęsawki bo Waler spalił co komentuje gracz Synthe "teraz wyłączy haxy" co też zrobiłeś, zatrzymałeś się żeby nie było widać kolejnego laga. (bind) Bardzo dziwne te 'lagi' 17:51 - Wcelowany wybiegasz na gościa, walisz mu głowę mimo laga. demo : https://easyupload.io/w9pes7 3:07 - Celujesz w model przez ścianę. 3:15 - 5 typa na bsie 2 fragi twoje, oba w klatę (sety ?) 4:07 - Obu enemy namierzasz przez ścianę. 5:02 - Tego też celujesz zanim wyszedł. demo : https://easyupload.io/xspxnh 7:48 - Słyszałeś awp i ustawiasz się na niego ale Ty w magicznej kuli go tam widziałeś ?... Rozumiem na słuch ocenić pozycje przeciwnika ale bez przesady. 8:25 - Fuul auto wszystko w klatę na 2 graczy, te same sety co 5 min wcześniej, przy pierwszym fragu widać left ram w drugim only klata (na zwolnionym) 8:31 - Znowu mierzysz gościa przez ścianę. 9:34 - Podleciałeś do bsa, stwierdziłeś że za dużo przeciwników i poleciałeś na około. Co rundę biegałeś cały czas tą samą drogą w tej akcji widać 100% że lecisz na wh. 12:46 - Jak się komuś chce chwilę po słuchać (on wie że go nagrywam bo spamował na u@ że specty do gry itp) tylko wyszedłem ze specta i już jest mowa o lagach o których mówił admin z dd2. (temat zniknięcia dema z folderu) 14:25 - Ciekawy kawałek, zazwyczaj na tej mapie biegasz kółko a teraz wchodzisz środkiem i wybijasz graczy koło kontenera (nie było ich na bsie, zdążyli z niego wyjść) Dla chętnych. 18:23 - Już obkichany i ugilany ze strachu pyta czy długo nam zejdzie. 18:30 - Nie może trafić w luźno stojące afki na respie. Gdzie te twoje pro skille ? Włącza wyłącza trigera, ewidentnie widać WALLHACK w dwóch czasówkach z Inferno czy na C4 gdzie robisz looki na graczy przez ściany. Czy omijasz bsa w 9:34 na trzecim demku, bo zwyczajnie byś tam padł. Tyle ode mnie. Dalej nie ma sensu rozpisywać moim zdaniem, szkoda czasu po prostu. Sory za błędy jeśli jakieś są, późna godzina, jutro poprawię. Edytowane 24 Czerwca 2021 przez Bracket Aelo 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 zajmie się ktoś w końcu tym? xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 pierwsze demo 12:52 normalna akcja to że spojrzał przez ściane na model nie oznacza że ma wh z innej perspektywny na obejrzeniu dema na wh można stwierdzić ze ma wh ale dla mnie czysta akcja głowa tak samo -b 13:09 widział go wcześniej jak biegł zaczał skanować noi weszła bania co w tym dziwnego -b 14:37 nie widze żadnego aimlocka normalna akcja -b 17:51 widać ze gracz ma problem z internetem strzelił tapa i trafił lag mógł swiadczyć o tym że ty widzisz coś podejrzanego lecz ja niestety nie -b drugie demo 3:07 słychać go -b 3:15 ty wiesz co to wgl są sety? namierzało by mu na głowe nawet gdyby zrobił full auto strzeliłby 2 banie a ja widze normalne strzały -b 4:07 słyszy więc namierza -b 5:02 zaczał dopiero namierzać gdy przeciwnik zaczął się zbliżać, noi było go słychać -b trzecie demo 7:48 troche dziwna sytuacja głowa czysta ale zobaczymy dalej można naciągnać na +/- 8:25 tak tak dobre sety gracz strzela prosto w klate i siada klata no -b 8:31 polecam zaintestować w słuchawki bo nawet w słuchawkach od telefonu go słysze -b 9:34 czy jeżeli zmienił strone to odrazu ma wh? nie widze tu nic podejrzanego -b 12:46 nic -b 14:25 robił tak wcześniej też teraz ich słychać więc kieruje się do przeciwników -b 18:23 nie wiem o co chodzi ci w tej sytuacji gość coś mówi przez mikro ale akcji podejrzanych brak -b 18:30 strzelił obok modelu więc nie trafił co w tym dziwnego? -b @ Bracket nie wiem jak oglądasz dema ale rób to w słuchawkach, robisz to tylko z wlączonym wh? polecam obejrzeć też i bez bo jak włączysz wh to każdej osobie możesz powiedzieć ze ma wh, ja to robie uważnie ze wspomagaczem i bez,gracz zostaje uniewinniony. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi