Użytkownik CRODIII Opublikowano 24 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick: CRODIII Nick oskarżonego: @ KilleR. Powód skargi: Opiekun nie potrafi kompletnie nic nie mam pojęcia jakim cudem został przyjęty. Opis sytuacji: Opiekun został poproszony o naprawę permisji na ts3 a konkretnie permisji rang kanałowych po czym kompletnie popsuł permisje aż musiał zrobić backup myślę że to wystarczający powód by jakaś kompetentna osoba sprawdziła umiejętności owego opiekuna, finalnie permisje jak i resztę naprawił bardziej ogarnięty opiekun @ PUB70 . W skrócie nie śmieszny żart ranga opiekun u nie właściwej osoby. Data i godzina zdarzenia: Zaczęło się około godziny 22. Miejsce zdarzenia: TS3 Dowody: https://imgur.com/a/mcHY2fX + dowód z chatu bo opiekun @ KilleR. chciał kolejny backup robić. <22:454> "KilleR": RESET SERWERA!!!! <22:459> "Unknown" połączono z kanałem "[cspacer] Witaj Strefowiczu!" <22:459> "Unknown" jest teraz znany jako "GameTracker" <22:45:10> "GameTracker" przerwano (connection lost) <22:45:14> "pub7o": czekaj <22:45:15> "pub7o": ku**a <22:45:20> "pub7o": robie cos <22:45:24> "KilleR" przełączono się z kanału "» KilleR" na "7. Fliper" <22:45:24> Grupa kanału "Nowy" została przypisana do "KilleR" przez "→ StrefaSkilla.pl | (Stabilny Serwer TS3) Online: 13/60". <22:45:26> "pub7o": żadnych resetów teeraz Coś od siebie: Generalnie niech jakaś ogarnięta osoba na ts3 sprawdzi jego umiejętności w kwestii ts3 a wszystkiego się dowiecie ale według mnie to jakaś parodia że taka osoba posiada rangę opiekun ts3 nie potrafiąc kompletnie nic .... Zabawne też są jego teksty gdy powiedziałem że napisałem skargę, typu "I myślisz że mnie to ruszy?" brzmi trochę dziwnie trochę jak kolesiostwo jednak mam nadzieję że ktoś faktycznie weźmie te skargę poważnie i sprawdzi jego umiejętności. PS. Dodam tylko że grożenie banem na ts to chyba też nic rozsądnego bo takim gadaniem @ KilleR. kompletnie nic nie wnosisz daj mi dowody czy świadków tej "zadymy na ts" czy wyzywania i prowokowania ... WTF?! Edytowane 25 Czerwca 2021 przez CRODIII 5 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 24 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Witam, zacznę od tego, że napisałeś bezpodstawnie skargę, bo popełniłem mały błąd którego nie umiałem naprawić i się z tym męczyłem, dlatego jest drugi OP który mi pomógł to rozwiązać. Nie bądź śmieszny za taki błąd składać skargę człowieku XD. Każdy może się pomylić nic dziwnego. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z ts, to powiem Ci tutaj kolego, że się mylisz, umiem ts i znam się na tym, ale ty o tym nawet nie wiesz, przychodzisz sobie z innej sieci i robisz zadymę na ts, nie wspomnę o wyzywaniu mnie i prowokowaniu, znam cię już trochę czasu, ciesz się że mam cierpliwość, ale wracając do tej skargi, jeden kolego mały błąd nie oznacza, że ktoś nie umie ts, bo nie wiesz co potrafię nie przebywasz ze mną na co dzień, więc nie oceniaj ludzi po błędach których popełniają. @ TDSS Nie dopowiadaj sobie bajeczek, owszem kazaliście mi wyjść, czego nie zrobiłem bo gadałem z pubem to pierwsza sprawa, druga sprawa ""Zara bana wylapiesz" "zobaczysz ja ci pokażę kto tu rządzi" Tutaj już pokazałeś na co cię stać, żenada naprawdę, nie powiedziałem nic takiego do was a na pewno takich słów, więc nwm komu wciskasz takie bajeczki 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 24 Czerwca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 @ Użytkowniczka i @ Użytkownik wszelkie uwagi/sprawy dotyczące zauważonych błędów na TS3 prosiłbym składać w dziale na forum lub bezpośrednio do Administracji Online Apropos Killera to sam jak byłem kiedyś właścicielem serwera CS 1.6 GunGame wraz z @ Tehciu i coś zwaliłem nikt się za bardzo nie rzucał - tylko miałem Techcia co to naprawiał Tak samo tutaj jest nas dwóch więc się niby jakoś tam uzupełniamy. Killer dodatkowo sam z siebie nie raz i nie dwa inicjował swoje nowe zmiany na TS które praktycznie zawsze konsultował ze mną i wszystko hulało - dziś jedynie wyszła jedna taka krzywa akcja. @ Trivor sam zerknij co o tym myślisz lepiej, bo rozwiążesz temat pewnie najszybciej i dyplomatycznie @ Anox Jak coś problem z rangami kanałowymi na ten moment uważam za zamknięty. Sprawne i działa 2 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik TDSS Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Zacytuję wypowiedzi opiekuna ts3 killer "Zara bana wylapiesz" "zobaczysz ja ci pokażę kto tu rządzi" (w momencie pisania skargi) mimo upomnień współwłaściciela kanału też zacytuję" jeżeli coś ci się nie podoba to wyjdź z kanału" siedziałeś i masz czelność pisać cos o prowokacji gdzie nikt cię nie prowokował gdzie śmialiśmy się z twojego totalnego braku wiedzy na temat teamspeak i zostałeś uprzedzony ze jak coś ci się nie podoba masz wyjść z kanału co miałeś serdecznie w dupie za przeproszeniem więc napisz prawdę tak samo pan drugi opiekun co podludzik CRODIII o napisanie tej skargi i wklejenia czatu z restart serwera a Tera nagle w obronie masz szczęście że pisałeś z osobą która nie ma doświadczenia w teamspeak bo ja bym ci twój brud za ucha wyciągnął na światło dzienne panie pub bawcie się miłego życzę i pozdrawiam cieplutko. Tak oczywiście zapewne też nie śmiałeś się z trivora że hajs ściąga z opiekunów haha nie pogrążaj się bardziej Edytowane 25 Czerwca 2021 przez TDSS 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Wspomnę się do tej sytuacji, bo byłem przy niej, lecz troszkę wcześniej. Po co się czepiasz teraz @ KilleR. 'a skoro sam go na tym ts'ie wyzywałeś i powiedziałeś, że stworzysz własnego ts'a, a tylko drążysz temat dalej. Owszem @ KilleR. nie potrzebnie robił te resety serwera, ale teamspeak był zdymany, przez ostatnią zadymę, która odbyła się 26.05 na serwerze, gdy technik ts3 Radziuuu, nadał sobię wszystkie permisje i resetował serwer lub banował, każdego kogo popadnie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CRODIII Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) @ PUB70 Tutaj bronisz killera a wczoraj całkiem co innego było na priv co? Tak więc dodaje tutaj nasz chat https://prnt.sc/16prshi plus tak tu się pucujecie a wczoraj na wlaściciela @ Trivor lecieliście równo każdy po kolei tak samo ty pub jak i @ Giorgio jak i @ KilleR. że tylko hajs mu w głowie itp nie polecam takich zachowań Temat odblokowany mogę się odnieść do wypowiedzi @ KilleR. nw czy takie bajeczki skoro @ TDSS nie był sam na kanale i słyszałem to nie tylko ja bo również @ Fliper Edytowane 25 Czerwca 2021 przez CRODIII 2 2 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 25 Czerwca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Nie mogę być stronny. Tu nie ma faworki. A więc napisałem zarówno Tobie jak i kilkerowi jak powinniście działać. Tobie napisalem z3bys zlozyl skargę i a killerowi żeby napisał wyjaśnienia po tym sam się wypowiedziałem co myślę o tym osobiście. Nie rozumiem na jakiej zasadzie miałbyś tutaj obrażać moja osobę?^^ Pomogłem? Pomogłem, jednej i drugiej stronie teraz niech sprawdzi to h@ serwera a nie będziecie mnie jeszcze mieszali do piwa którego sami nawazyliscie i wypić nie możecie;) pozdrawiam heh 1 2 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Killerowi zabiore panel ts3, bo dziwne rzeczy sie dzieja na tym serwerze, ostatm czasem duzo sie psuje, gdzie nie bylo wczesniej takich problemow, a killer wali backupy nie kontaktujac sie nawet z kims innym zeby sprobowac to ogarnac. tez dziwnym trafem, backupy z 2 lat zniknely jakby jakis łoś pojebal przyciski przywróć z usuń warna za to dawać nie będę, ale zabiore mu taka mozliwosc skoro od dostania panelu ciagle szaleje z restartami. co do tego, ze sciagam hajs z opiekunow obgadywanie jakies to LOL. Pisząc podanie jest piekny punkt Skladka, wyrazasz zgode, ustalasz przed przyjeciem wysokosc wiec na chuj jakies problemy potem, ze sa skladki? cos sie nie podoba to przeciez nikt wam tu nie kaze siedziec, mozecie zrezygnowac na wasze miejsca znajdzie się X innych osob. tez chyba nie myslicie, ze ja sam bede oplacal 20 serwerow i cala siec, a ch*ja z tego mial tak na prawde, a wy bedziecie sobie na nich siedziec, zabawiac, rzadzić i durnych 20czy tam 30zł jako dorosli ludzie skombinowac nie mozecie, ale tak jak mowilem, takie cos jest ustalone od poczatku waszego przyjecia wiec moze bylo sie zastanowic na poczatku albo teraz zrezygnowac jak cos nie pasuje, że serwery kosztują a jako ich zarząd coś tam dokładacie 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi