Użytkownik GimBoo Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Imię: Kacper Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Brak opiekuna na serwerze OM#2, myślę że mogę wprowadzić ciekawe gry i zabawy o VIPy, aby nudna rozgrywka stała się czymś przyjemnym. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Znajomość 95% komend administratora. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie Coś o sobie: Jestem Kacper, mam 19 lat. Uczę się w Technikum na profilu elektrycznym. Zapalony gracz Cs'a i przyszły model(XD). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 +dojrzały +doświadczony +dobrze się sprawdza jako admin -wsparcie finansowe Ja jestem zdecydowanie na TAK W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 25 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Niestety polityka sieci jest taka, że bez składki nie dostaniesz opiekuna. + Doświadczenie + Brak skarg jako admin - Wsparcie finansowe Sam bym była na tak, ale patrząc realistycznie podanie bez składki zapewne zostanie odrzucone. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 25 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Niestety jak to Trivor mówi, żeby było sprawiedliwie każdy opiekun musi płacić. + wiek + doświadczenie - wsparcie finansowe Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Jestem za daniem Ci szansy +wiek +aktywny +doświadczenie +/- podanie -wsparcie finansowe i tak musisz zapłacić Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 +wiek +Doświadczenie +Aktywność +Podanie -wsparcie finansowe (bez tego i tak nie dostaniesz opiekuna) Jestem na NIE brak składki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZoZoL Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 +wiek +doświadczenie +dobry administrator -wsparcie finansowe Generalnie jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 + wiek + doświadczenie + podanie - składka Jak dla mnie na okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Polityka sieci - Każdy opiekun dorzuca co kolwiek. Będziesz do tego przekonany to sie zgłoś Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi