Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] marcinek;^^ ?

Mr.Darkness

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: @ Mr.Darkness

Nick oskarżonego: @ marcinek;^^

Powód skargi: Łamanie regulaminu można powiedzieć co nie ^^

Opis sytuacji: Pan marcinek trzyma się regulaminu na przymrużenie oka. Tak jakby admin zobaczył odpala ale mu nie pyka i go zostawił lub redaktor wystawia "Pytanie na Dziś" bez pytania :P

Data i godzina zdarzenia: 26/04/2021    22/06/2021

Miejsce zdarzenia: *Zlecenia

Dowody: Tutaj 1.

Tutaj 2.

Coś od siebie: Postaram się to szybko opisać :D marcinek przyjął zlecenie pana koksik lecz ''nie miał wymaganych postów'' czyli nie przestrzegało to regulami żeby przyjąć to zlecenie.

Dodałem swoje także niezrealizowane zleconko ponieważ wydaje mi się że powinna nastąpić zmiana w regulaminie grafika ponieważ stoją na tych rangach za dużo roboty zbytnio nie mają nie przesadzajmy dziennie nie siedzą myślą co i jak, więc najlepiej zmniejszyć wymagania co do tego, zawsze lepiej to dla nowych użytkowników.

40eb3682158a05e2_zoom.gif.f091f572f65c527fdfa7f60402ed40d9.gif

????

• Użytkownik

Wow, że komuś się chciało na takiego noname'a jak ja skargę pisać, szacun! 

Twoje zlecenie wiesz dlaczego zamknąłem, dostałeś cytat co do wymagań. Jeśli tak bardzo ci zależy na tym avatarze to mogę go zrobić, ja nie widzę problemu ;) 
Jeśli chodzi natomiast o zlecenie koksika - przyznaje się, regulamin został nagięty. Zlecenia na tej sieci były pisane raz na miesiąc (były bo teraz są częściej), przy dobrych wiatrach nawet dwa na miesiąc więc jeśli bym miał trzymać się tak tego regulaminu to jedyne co bym musiał robić na tej randze to klikanie przycisku do zamykania tematu ;) (Chodzi mi tu o zlecenia pisane przez nowszych użytkowników, bo tych było więcej, a nie tych "stałych bywalców")
Co do samych wymagań - wymaganie typu: Musisz mieć wbite 24h na forum online (i nie chodzi tu o rejestrację) są kompletnie bez sensu według mnie więc tu na + co do zmiany, ale to powinno być napisane jako osobna propozycja. 

Pozdrawiam, miłej nocy! :D 

• Użytkownik
10 godzin temu, marcinek;^^ napisał:

Wow, że komuś się chciało na takiego noname'a jak ja skargę pisać, szacun! 

Ranga to ranga wiesz o co chodzi  ^^

Jeśli tak bardzo ci zależy na tym avatarze to mogę go zrobić, ja nie widzę problemu

Ale to już chyba po koleżeńsku bo znów będzie łamanie regulaminu :P

giphy_2.thumb.gif.2cb33c43557143cb7dd9f7e9163f2333.gif.d94b9de1ea6057c735eedb0b9d8b4392.gif Nie mogę dodać tego profilowego z powodu: "1 plik był większy niż maksymalny rozmiar pliku 501,76kb i został pominięty" "Nie masz uprawnień do wgrania animowanych obrazków" Jakbyś pomógł było by superrrr :ok:

Jeśli chodzi natomiast o zlecenie koksika - przyznaje się, regulamin został nagięty.

No tak albo jest ten regulamin albo go nie ma.

Zlecenia na tej sieci były pisane raz na miesiąc (były bo teraz są częściej), przy dobrych wiatrach nawet dwa na miesiąc więc jeśli bym miał trzymać się tak tego regulaminu to jedyne co bym musiał robić na tej randze to klikanie przycisku do zamykania tematu

Dlatego proszę grupe "grafików" o pomyślenie nad nowym regulaminem czy wymaganiami ze względu na nowych użytkowników i waszą ciężką i przepiękna prace <3 

• Lubię to! 1

40eb3682158a05e2_zoom.gif.f091f572f65c527fdfa7f60402ed40d9.gif

????

• Zasłużony

Witam, @ marcinek;^^ jak już łamiesz jakąś zasadę to powinieneś ją złamać i za drugim razem a nie kiedy chcesz. W regulaminie zostanie zmieniony jedynie wymagany czas spędzony na forum z 24h na 12h. W tych wymaganiach chodzi o to, aby nie wchodziły na forum jakieś noname tylko po to aby nasi graficy zrobili im awatar czy coś tam. 

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

skarga_przyjeta.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]