Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga fov, depresja

odpalTOWARiacie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: odpalTOWARiacie

Nick oskarżonego: @ fov1336.9 @ Depresja

Powód skargi: Celowe, błdenie ocenianie demek

Opis sytuacji: 

# Odbanowanie @ DotykKsiędza po tym jak go rozpisałem, potem rozpisali tego gracza @ Bracket i @ Wheatley i tak sie palił że nie mieli wyjścia i nie został odbanowany

# Odbanowanie @ łantaper  po tym jak go rozpisałem, celowe przekłamywanie w odpowiedzi na moja rozpiske UBTeama o nazwie @ Depresja

pisząc o drugiej akcji:

2:25 Jak wyskoczył z okienka i leciał w stronę żyrandola (czy co to tam jest) widział jednego przeciwnika na lodówce, nie ruszając celownikiem po prostu wychylił <---- Gracz ruszył wyraźnie celownikiem ustawiając go idealnie w model.

Tutaj go widział jak wskakiwał: https://www59.zippyshare.com/v/fwCFX0Jt/file.html

Zeby zobaczyc ze ruszyl celownikiem trzeba obejrzec demo

Tutaj modelowe ustawienie celownika na przeciwnika: https://www59.zippyshare.com/v/MLFrP5sg/file.html

4:30 - akcja najbradziej spalona w której kompletnie oboje nic nie widzą:

https://www77.zippyshare.com/v/p6CieYVd/file.html <--- chwile pozniej schowal sie za sciana na prawo, palermo go skanowal
https://www77.zippyshare.com/v/fwnWDVdx/file.html <---- przeciwnik podskoczył, celownik palermo w drodze
https://www77.zippyshare.com/v/0nACfELi/file.html <---- palermo stojac w miejscu wiedzial ze przeciwnik podskoczył obliczł kąt, wiatr, wysokosc gracza, rozmiar glowy i idealnie zabija gracza w glowe przez sciane w momencie kiedy gracz podskoczył

Data i godzina zdarzenia: 

Ksiądz: Rozpoczęto: 19 Czerwiec

palermo: Rozpoczęto: Wtorek o 15:16

Miejsce zdarzenia: forum, serwer cod mod 201

Dowody: 

Ksiądz: 

#Moja rozpiska i ub: 

#Bracketa i Whetley-a:

Wątpie by gracz w zależnosci od dnia tygodnia wybierał czy sie odpalać czy nie, moze moja rozpiska jest gorsza, ale nie zamierzam spedzac 2 h na sprawdzaniu i rozpisywaniu jakiegos bota

#Odbanowanie 1taper z palermo:

Również się mylą

Coś od siebie: Od siebie dodam swoja opinie na ten temat, uważam że w/w użytkownicy z UBT w zależności od sympatii oceniają demka

lub też oceniają demka na wyłączonym monitorze

@Edit Zapomniałem dodać ze w rozpiscie demka z Księdzem oboje nie odpisali na moja rozpiske, jest to chyba niezgodne z regulaminem UBT

@Edit2 @ łantaper

HAHAHA brakuje w twojej wypowiedzi ze masz zajebiste sluchawki monitor klawiature myszke ktora sama strzela, typie że ty masz czelność coś takiego pisać to szok

@edit3 @ łantaper

Gdzie twoje magicznie znikajace demo z dd2, nie moge czytać tych wypocin, tfuu

@Edit4 @ Bracket

Dokładnie mozna ustawiać 

Nawet takie szczegóły jak reakcja podążania celownika za graczem, można ustawić tak że jak strzela sie w gracza i nagle zaczyna biec to celownik rusza od razu, a mozna ustawic tez tak ze celownik bedzie kawalek za modelem leciał, oni myślą ze my gramy od wczoraj i ze jak ktos gra na cod mod to nic nie oggarnia :D

@Edit4 @ Depresja

Fakt u Księdza sie nie wypowiedziałeś mój bład,

Wszystko napisałeś tylko nie to jak mogłeś nie widzieć że palermo wskakując na lampe ustawił celownik na model, napisałeś ze nie ruszyl celownikiem, tego nie da sie nie widzieć, jak to wyjaśnisz? 

Ostatnia po ponownym oglądnieciu dalej twierdze ze widać tam aima, nie widział tego ze podskoczył, na screenie widac jak idealnie w baniaki strzelal, trzeba czekać aż ktoś trzeci to oglądnie, bo aż nie wierze ze moglem sie tak pomylic, ogladalem z 4 razy ta akcje i za kazdym razem bylem bardziej pewny ze celownik sam polecial za glowa wiedzial kiedy sie ma zatrzymac jeszcze w powietrzu jak dostawał strzały uniosło go,a palermo to wiedział, majac przed soba sciane

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

Podpisuję się pod tą skargą, zostałem niesłusznie zbanowany przez Depresję. Ewidentnie kilku UBT trzyma stronę swoich kolegów, bo osądzanie kogoś po tym, że "celownik mu się trzęsie (???)" jest śmieszne i nieprofesjonalne. Dziwne, że akurat teraz broni swojego kolegi i próbuje pozbyć się mnie, gdy tylko zacząłem podtrzymywać słowa, że 1taper z koleżkami są odjebani. Jest to nic innego, jak przejaw faworyzacji i manipulacji - przykre, że do tego doszło jednak najważniejsze jest teraz podjęcie odpowiednich środków by naprawić to co oni chcieli zmienić.

Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i chwasty zostaną wyplewione :).

• Lubię to! 4
  • Ha ha 2
  • Tak sobie 1

EnviousAnyGuernseycow-max-1mb.gif

• Użytkownik

@ Depresja  - nie miałem z nim nigdy problemów , może i ma odmienne zdanie na temat takich czy innych akcji na demku ale nigdy jak dla mnie nie opisał nic błędnie.

@ fov1336.9 - Już kiedyś pisałem na niego skargę .... Dlatego tak "rozpatrujesz" moje demka ? Nigdzie nic nie widzi/czysto/clear.

Twoja bzdurna ocena demka, wszedł @ Shoter  obejrzał i napisał że banuje tego gracza.

A Ty w każdej akcji piszesz -B bo nic nie widzisz. WTF ?

Moim zdaniem po prostu się nie znasz i jeśli ktoś nie przedstawi Ci 100% dowodów na cheaty to nie rozpisujesz wtedy z demka PRAWDY tylko rozpisujesz na "korzyść".

To jest tylko przykład nie chce mi się kopać dalej tych demek i ssów ale jest tego więcej, zróbcie coś z tym Fovem bo kisne jak czytam te jego "OCENY".

W tym linku wyżej napisałeś " 3:15 ty wiesz co to wgl są sety? namierzało by mu na głowe nawet gdyby zrobił full auto strzeliłby 2 banie a ja widze normalne strzały -b"

Chyba stare jakieś typu "r-aimbot" albo "aimkeyp3" czy inny syf od jakiś bąków typu Makct czy Ty MYŚLISZ że masz do czynienia z dzieciaczkami po 10 lat ?

A Ty wiesz że "sety" można ustawić na DOWOLNY PUNKT MODELU ? Skąd wy bierzecie takich ludzi do tego ubt.

• Lubię to! 6
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony
Cytat

Powód skargi: Celowe, błdenie ocenianie demek

Celowo błędnie rozpisuje demka? Słucham. Nie zgadzasz się z werdyktem, dlatego tak uważasz? Słaby argument.

Cytat

# Odbanowanie @ DotykKsiędzapo tym jak go rozpisałem, potem rozpisali tego gracza @ Bracketi @ Wheatleyi tak sie palił że nie mieli wyjścia i nie został odbanowany

Były mocne dowody to poszedł ban, nie rozumiem co Ci tu nie pasuje. Piszesz pochwałę czy skargę?

Co do tego odwołania ---> https://strefaskilla.pl/temat/31739-wallhack-1taperaxd/ Zdania nie zmienię. Ja to tak widzę, @ fov1336.9 tak widzi i tyle w temacie ;) Możecie ekspertów zwerbować, powtarzam EKSPERTÓW (nie z CODa) i niech przejrzą sobie demko. Wychylając zza jakiejś ściany gracz ma się patrzeć w górę, pod siebie czy jak? Każde przelecenie celownikiem po modelu podczas wychylania to spalona akcja?
Co do akcji na respie CT. Mówisz coś żebym włączył monitor - ubierz okulary, zwolnij sobie do 1/4 i zauważ, że enemy podskoczył, przecież nie rozpłynął się w powietrze od tak.
Ja tu nic nie widzę i żadne skargi nie pomogą w zmianie przeze mnie werdyktu.

Jak piszesz skargę na 2 osoby, próbuj to jakoś rozdzielić, bo na przykład z tym demkiem nie miałem nic wspólnego - https://strefaskilla.pl/temat/31645-odwołanie/?tab=comments#comment-224167

Co do tego demka - nie oglądałem go, bo werdykt już zapadł, a co tam było dokładnie to nie wiem.

Cytat

W tej skardze zaś ja się udzieliłem i oceniałem to demko, jak widzisz - dowody były wystarczające i rozpisałem chłopa na b+, więc tu raczej pochwała dla mnie :kekw:

Cytat

Wątpie by gracz w zależnosci od dnia tygodnia wybierał czy sie odpalać czy nie, moze moja rozpiska jest gorsza, ale nie zamierzam spedzac 2 h na sprawdzaniu i rozpisywaniu jakiegos bota

Już widzę, że mało wiesz o grze na cheatach i odpałach ;)

O tym odwołaniu już się wypowiedziałem na początku ---> https://strefaskilla.pl/temat/31739-wallhack-1taperaxd/

Cytat

Coś od siebie: Od siebie dodam swoja opinie na ten temat, uważam że w/w użytkownicy z UBT w zależności od sympatii oceniają demka

lub też oceniają demka na wyłączonym monitorze

Czy ty się dobrze czujesz? Jestem UBT, który działa jak sąd. Zawsze, ale to zawsze trzymam stronę oskarżonego bez mocnych dowodów, jestem też osobą bezstronną, która potrafi "uwalić" znajomych, nie będę tu przytaczał przykładu (chyba, że to konieczne), bo działo się to na innej sieci, ale to czy jest to mój kolega, chłopak, dziewczyna nie ma znaczenia, zawsze kieruję się zasadami, które tu obowiązują, BEZ WYJĄTKU ;).
W odwołaniu @ DotykKsiędza  nie brałem udziału, zaś w skardze napisanej przez @ Bracket już tak i dla mnie było w 100% spalone, więc nadałem bana.
To co tu napisałeś się w ogóle kupy nie trzyma. Patrząc na to co napisałeś to ja obrywam za werdykt @ fov1336.9 `a w odwołaniu Księdza, bo potem dałem mu bana, nie potrafię nawet tego opisać, bo jest to tak bez sensu argument.

Nic tu nie jest logiczne napisane/po kolei, wszystko wrzucone do jednego wora, żadnego podziału jaka sytuacja na kogo itp.

Cytat

@Edit Zapomniałem dodać ze w rozpiscie demka z Księdzem oboje nie odpisali na moja rozpiske, jest to chyba niezgodne z regulaminem UBT

Jak to w Twojej rozpisce? O czym ty tu teraz piszesz? Jak wspomniałem wyżej, przy odwołaniu Księdza, gdzie tylko wypowiedział się @ fov1336.9 w ogóle nie brałem udziału, więc czemu masz teraz pretensje do mnie? Kilka dni później poszło zgłoszenie napisane przez @ Bracket i odniosłem się do jego rozpiski. Kolejny usseles argument w kierunku mojej osoby.

Póki co to się spiszę i tylko tyle, jak coś mi się przypomni to edytuję jeszcze post.

@ odpalTOWARiacie Pisz normalnie posty, jako dyskusja, a nie edytując post.

Jak dla mnie to jest clear akcja ;) Jedyny argument to tylko ten z demkiem palermo, o ile się mylę (w co wątpię)

• Użytkownik

@ fov1336.9

Jakoś @ Shoter  obejrzał te demka i stwierdził że należy się ban a Ty nic nie widzisz.

Nie muszę przypominać że skoro Właściciel obejrzał moje demka i stwierdził że należy się ban za CHEATY to raczej ma pojęcie o tym co pisze i co robi w większym stopniu od @ fov1336.9  który nie potrafi poprawnie rozpatrzyć odwołania z SSAMI.

+/- łantaper gdzieś napisał że to ostatnie demko które na niego rozpisałem, nagrywałem demko na niego  padł 3x bez zdobycia fraga i wyszedł z servera.

To nie są demka z hltv tylko ze steamu więc nie mieszaj teraz, dla Ciebie wszystko jest czyste a cały COD spamuje na u@ że łataper "za dużo widzi" "znowu padłem szedłem na shifcie" itp.

Widać, obejrzyj jeszcze raz akcje z C4 akcja na oknie- 4:07. czy 5:02 lub 8:37. 3 akcje z WH.

Inferno - 12:52 - Model przez ścianę.
              13:09 - Bania przez skrzynki + celownik trzęsie. tzw "szejk" - nie widać ? no chyba Ci okulary kupie

Ewidętnie to widać ale Ty piszesz "czysto" "-b".

@ Dusia  @ Trivor  proszę o weryfikacje @ fov1336.9 .

Po za tym dostał bana na dd2 gdzie były 2 akcje pod bana ale dałeś mu ub bo stwierdziłeś że "to za mało na bana".

Ciężko dodać 2+2 i wyciągnąć wnioski ?

@ odpalTOWARiacie  - 

@ OroKoroner -

Mamy tutaj 3-ech różnych i nie zależnych adminów i 3 twoje "dziwne" UB.

Więc raczej nie jest możliwe żeby myliło się tyle osób + ludzie którzy zgłaszają na u@, widzą co kto gra, dlaczego nikt nie zgłasza np @ TeKa lub @ Gesen czy @ Wheatley ?... śmiem odpowiedzieć (bo widać SKILLA a nie haxy)

To jest śmieszne co tu się dzieje, to jest UBT ? XD @ fov1336.9 startował na OP UBT a zwykłe ssy źle ocenił. 

• Lubię to! 5
  • Ha ha 1
  • Zasłużony
2 godziny temu, luban napisał:

Podpisuję się pod tą skargą, zostałem niesłusznie zbanowany przez Depresję. Ewidentnie kilku UBT trzyma stronę swoich kolegów, bo osądzanie kogoś po tym, że "celownik mu się trzęsie (???)" jest śmieszne i nieprofesjonalne. Dziwne, że akurat teraz broni swojego kolegi i próbuje pozbyć się mnie, gdy tylko zacząłem podtrzymywać słowa, że 1taper z koleżkami są odjebani. Jest to nic innego, jak przejaw faworyzacji i manipulacji - przykre, że do tego doszło jednak najważniejsze jest teraz podjęcie odpowiednich środków by naprawić to co oni chcieli zmienić.

Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i chwasty zostaną wyplewione :).

Co ty gadasz? Jacy koledzy? Jak ja nie wiem kim on jest xD może jakiś dowód, że miałem z nim jakieś dobre relacje lub ogólnie jakis mialem z nim kontakt. Powtórzę kolejny raz - na poprzedniej sieci banowałem swoich ziomeczków, jeśli okazało się, że zostali przyłapani na używaniu wspomagaczy ;) takie oszczerstwa zachowaj dla siebie, bo znajdzie się parę tematów z takich odwołań. Żeby uprzedzić kolejne oszczerstwa, nie licząc opiekuna - byłem sam i rozpisywałem jako pierwszy, więc to nie tak, że ich rozpisywałem na b+, bo ktoś inny też tak ocenił.

Tak jak wspomniałem w swojej pierwszej odpowiedzi, BEZ dowodów trzymam stronę oskarżonego ZA KAŻDYM RAZEM.

"1taper z koleżkami" o kim mowa dokładnie? Prócz tapera nie ma tu mowy o innych osobach więc o czym ty mówisz?

"Celownik mu się trzęsie" pokaż mi, w którym miejscu coś takiego napisałem w napisanym zgłoszeniu na Twoją osobę. Napisałem, że jest widoczny przeskok - pierw kula leci w model, nagle leci obok modelu i momentalnie celownik wraca NIENATURALNYM ruchem na model. Tutaj temat i moja ostateczna rozpiska (w tym nagranie z tej akcji) ---> https://strefaskilla.pl/temat/31764-sqbaniec-t-essa-gamer/?tab=comments#comment-226274

Skończcie gadać takie głupoty, bo sami pod sobą dołki kopiecie. Piszecie jakieś farmazony, kolejny raz rzeczy, które nie napisałem ja lub przekręcone o 180°. 

PS.

Dodam jeszcze coś do swojej poprzedniej wypowiedzi, co do rozpiski na tapera. Demko przejrzała osoba z wielkim doświadczeniem jako członek UBT/AC/BL i stwierdziła, że demko czyste ;)

Cytat

@ Bracket to nie ma znaczenia ilu adminów i jak ocenia demka, z doświadczenia wiem jak co niektórzy admini oceniają demka i jakie akcje rozpisują na b+ i są spalone xD to, że większość jest za taką decyzją, a mniejszość za inna, nic nie oznacza ;)

• Użytkownik

Ta ? które czyste ?XD

To jak namierza ludzi przez ścianę (c4) czy to z inferno gdzie walną bańkę przez skrzynie (widać szejk).

Z wielkim tak jak doświadczenie Fova ? Jakieś słabe te ubt z BL. Jak to ktoś kiedyś napisał w mojej skardze na UBT CS 1.6 dowody z innej sieci się nie liczą.

Tutaj mamy Ubt, tutaj mamy skargę i dowody że demka są źle oceniane jak i ssy źle sprawdzane.

Nie będę się z Tobą kłócić @ Depresja  bo nie ma o co, @ Shoter  widział demka i zbanował @ łantaper .

A i przestań próbować się wywyższać nad Adminów innych serverów.

Bo nie każdy jest nie omylny, można się pomylić ale ile razy ?...

To że piszecie o jakiś bl-ach jakimś ubt nic nie znaczy bo każdy naprawdę każdy tak jak np BYLI członkowie ubt (nie zbyt rzetelni) mogą pójść na inną serverownie i się szczycić tym że byli tutaj w Ubt a przecież tutaj jest duża sieć na 15 serverów. 

Tyle tylko że jakość tego ubt nie świeci. Raczej rdzewieje.

Dużo ludzi ma tutaj swoje lata, przeżycia i doświadczenie również z gier i nikt się tym nie przechwala tylko wy próbujecie coś osiągnąć (nie wiem co) pisaniem co chwilę o BL lub teraz piszesz AC. Przypomina mi to jak za moich młodych lat, młodsi się chwalili czy też straszyli opowieściami z szafy o gościach z BWM  "znam tego i tamtego a z tamtym to waliliśmy wódę" a jak przychodziło co do czego to chłop z jawnym brakiem uzębienia (zwykły żul) nawet mu ręki nie podał.

• Zasłużony

Dokładnie o to odwołanie i rozpiskę: https://strefaskilla.pl/temat/31768-cheater-znowu-by-frank-castle-shots-1taper-z-palermo/?tab=comments#comment-225604

Nie, nie takie jak Fova tylko większe, o wiele ;) Wiem, że nie ma tu rangi, dlatego też nie mówię publicznie o kim mowa.

Każdy ma jakiś staż w grze, doświadczenie, ale co niektórzy nadal nie potrafią rozpoznać czystej gry od spalonej.

My się przechwalamy naszym doświadczeniem? Popatrz dlaczegi, To wy nam zarzucanie brak kompetencji, że nie potrafimy rozróżnić odpala od czystego gracza, a może to problem w Was i boli Was to, że ktoś lepiej strzela i ogarnia grę.

Odwróćmy też sytuację, gdybyście Wy nie płakali, że jest taki werdykt, a nie inny (taki, który Wam odpowiada) to by tego "przechwalania" nie było.

Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, bo są ogarnięci admini, którzy na prawdę ogarniają, z takim współpracowałem na poprzedniej sieci. Jak się nie zgadzaliśmy w czymś to przyjmował to normalnie, bez żadnych zbędnych komentarzy tak jak co niektórzy tutaj.

Skarga wleciała po jednej (waszym zdaniem) złej rozpisce, dlatego się tym "doświadczeniem" i zdaniem na temat jego gry przez doświadczoną osobę bronie, bo to jakiś argument, by siebie z tych oskarżeń wybronić.

• Użytkownik

Fakt jest taki że pojebałeś mi sie z karolkiem na temat ksiedza, fakt ty sie nie wypowiadales tam moj blad

czyli skarga dotyczy jednej zlej 'moim zdaniem' rozpisce, a na fova wychodza 2, do tego dochodzi bracket i admin z dd2 ktoremu kazaliscie rozpisywac, bo wasz znajomy palero nie umie znalezc dema w co watpie, gram 12 lat w tego cs-a mialem z 2 razy ubt i admina w chuj razy, nie pamietam takiej sytuacji ze np jak ktos nie mial ssow to kazano rozpisywac adminowi demka, ma miec i koniec, NIEMOZLIWE ze nie ma, kiedys byla afera ze gosc nie ma okazalo sie ze mu anty ss tak dziala, nie robi w ogole, wiec nie rozumiem dlaczego admin z dd2 mial tracic czas bo znajomy nie ma dema.

2 rzecz ktora mnie razi to zgodnosc wasza z fovem gdzie mowie gram 12 lat w ta gre i chociaz powinna pojawic sie mysl ze, jest cos nie tak, ze mu ktos jakos podpowiada czy cos w tym stylu i to po moich smiesznych 4 sytuacjach o brackecie nie wspomne, szczerze nie ogladalem tych demek bo zwyczajnie mi sie nie chce, ja widzialem na swoim ze typ smierdzi, a wy sobie piszecie ze nic nic nic a na koncu fov ze nude demo, gosc wali banie przez sciany i to jak przeciwnik podskakuje, a wy nic, demo jest zlagowane ale mozg ludzki jest tak zajebisty ze wie mniej wiecej jak wygladala by gra na normalnym demie, bo te lagi/przeskoki sa identyczne,do tego ty sobie piszesz ze wskakujac na lampe widzial goscia i nie ruszajac myszka wychylil, gdzie ewidentnie widac ze ruszyl bardzo wyraznie i wychylil idealnie na model, 2 nastepne akcje tez sa spalone, zaslananie sie ze hltv niewyraznie w tym wypadku nie ma sensu bo na tyle nie laguje zeby nie dalo sie z niego nic zaobserwowac, to sa moje problemy do was, do tego dochodzi bracket, shoter ktorzy mnie tylko do konca przekonali ze cos z typem nie tak. Najbardziej bawi mnie to ze bierzecie ludzi z coda za ułomnych, wiem jak sie patrzy na taka osobe, tez gralem kiedys same mixy/mieszance jak byl rcon czy jak to tam bylo, widzialem dobrych graczy, a palermo to zwykly bot, gesen (gra na cod modzie) czy np teka, KAKAROT/trzeci, z tym palermo by zrobili co chca na tych waszych dd2, gesen mnie zabija z 5 razy a ja go raz, a mimo to go nie banuje, tyle ode mnie

• Młodyy zablokował(a) ten temat
  • Moderator
Moderator

Tutaj też myślę, że starczy 9 wypowiedzi 

@ Trivor  @ Dusia  @ Anox

Dobra odblokowuje temat i czekamy tylko i wyłącznie na wypowiedź @ fov1336.9

Potem zamykam 

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• Młodyy odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

#NAPISAŁEM ZANIM WSZEDŁ ZAKAZ, NAJWYŻEJ UKRYJCIE XD. 

Panowie, patologię tu rozprowadzacie na lewo i prawo, gdzie sprawa jest prosta do wyjaśnienia. Dla (głównie swojej) wygody wypunktuję kilka rzeczy i opiszę swoimi słowami zaistniałą sytuacje, oraz co (moim zdaniem) powinno zostać zrobione w tym kierunku. Od razu mówię, że wypowiadam się jako osoba a) bezstronna b) nie zaznajomiona z demami c) jako znajomy Depresji - bo nie ukrywajmy, kogoś lubić z tej sieci muszę, a wiem, że może to być użyte jako jakaś słaba kontra czy próba reagowania. Idąc od początku:
1. W skardze jest ujęte słowo: "celowe" błędne rozpisywanie - otóż między błędnym rozpisaniem, a celowym jest duża przepaść i wypadałoby doprecyzować jak to tutaj jest. Jeżeli nie macie dowodów na to, że są to CELOWE błędy, to ten odłam skargi jest do wyrzucenia i powinien być potraktowany jako pomówienia - tak się godzi w dobre imię UBT i jego rozpiski/werdykty. Albo ktoś się sprzedaje, albo ktoś potrzebuje się douczyć, a to 2 różne sprawy;
2. Na jakiej podstawie werdykty, które podali UBT są błędne? Jest to wymysł administracji jednego serwera czy cokolwiek potwierdzone faktycznymi dowodami i BEZSTRONNYM podejściem do sytuacji? U kogo były weryfikowane te demka? Kto analizował zagrania i wydawał finalny werdykt? Z tego co się orientuję@ Shoter to tylko (albo aż) właściciel serwera - co On ma do werdyktów UBT? Jest administracja na sieci w postaci @ KilleR. czy na przykład@ Andrzej. i tak dalej (nie wiem kto ingeruje jeszcze w demkach - wypisałem tych, których widzę w dziale) - nie widziałem ich rozpisek, ani werdyktów. Dlaczego jest podejmowana decyzja bez kontaktu z administracją sieci, a jedynie z właścicielem serwera? Co to za argument. Tak samo mogę napisać, że to Wasze rozpiski są błędne, a te UBT prawidłowe. Zmienia to coś? No nic, bo to słowo przeciwko słowu; 
3. Ile ludzi, tylko opinii. Nie jest to tyle punkt sam w sobie, a odniesienie jeszcze do tego na górze (2) - KTO decyduje finalnie o demku? Na każdej sieci musi być ktoś, kto wydaje finalny werdykt i do niego wszyscy się podporządkowują. Nie da się jednocześnie dogodzić jednym i drugim. Przeważnie jest to osoba najbardziej doświadczona i tak dalej. Gram w CS już kupę czasu, widziałem WIELE sieci, wiele ludzi i wiele idiotów - bez obrazy dla nikogo, ale nazywajmy rzeczy po imieniu. Myślę, że na spokojnie dostałem ponad 100 banów (jak nie więcej) na sieciach - SS, rozpiski i inne bzdury, w których ludzie dawaliby sobie RĘKĘ uciąć. Po czym oceniacie doświadczenie danej osoby? Kto jest wiarygodny, a kto nie? Jakie są kryteria? Tak długo, jak głosu nie zabrał ktoś, kto by podważył te werdykty, tak długo werdykty są SŁUSZNE;

Teraz jak można rozwiązać problem:
Sposób 1: w administracji jest wybierana osoba decyzyjna, której werdykt będzie PERMANENTNY i będzie oceniała ZAWSZE jako ostatnia - musi to być osoba zaufana, z doświadczeniem i najlepiej z grona administracji, jednak to już kwestia do ustalenia. Wtedy dajecie takiej osobie demko i werdykt jest ustalany i przyklepywany. Werdykt musi być SZANOWANY przez wszystkich i nie ma takiego czegoś, że "temu ban bo coś tam", a "temu unban bo coś tam" - inaczej DOPIERO WTEDY będzie kolesiostwo i syf; 
Sposób 2: ban zostaje jednak w innej formie - jeżeli administracja danego serwera (w tym przypadku CODA, który ma osobnego BANSA) nie życzy sobie aby ktoś grał na ich serwerze nich już zostawi tego bana, ale zmieni powód na "decyzja administracji", "płacz", "ban za niewinność" czy jakakolwiek inna pierdoła, aby było jasne za co został nadany ban. W tym momencie jest to ban niezgodny z regulaminem i nic poza tym - gracz dostał UB od UBT, więc wszelkie "siłowe" banowanie go jest pluciem w administrację; 

W tym momencie po prostu krzyczycie na siebie nawzajem (wirtualnie) i robicie zbędne syfy w dziale ze skargami. Każdy trzyma się swojej racji i liczy, że magicznie SAMO SIĘ ROZWIĄZE. Powagi trochę, ile Wy macie lat, 12? Temat mógłby spokojnie mieć 2-3 wpisy, a przekazywał by dokładnie to samo co teraz - czyli wielki NIC. Nie bijcie się jak dzieci tylko ustalcie co i jak. Matko Boska, ludzie xd. 

• Lubię to! 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

@ odpalTOWARiacie Jeżeli ja oceniam demo inaczej niż ty to oceniam je nieprawidłowo tak? Nie będe tutaj się długo rozpisywać, nawet nie chciało mi się czytać tych waszych wypocin, hmm co @ Bracket może zacznij grać a nie szukać igły w stogu siana? Jeszcze raz mi napisz że jestem nie kompetetną osobą i nie potrafie oceniać dem, to wybuchne ze śmiechu każdy ocenia inaczej jedni coś widzą drudzy nie, zawsze można odnowić temat czy napisać go ponownie jeśli decyzja któregoś z UBT się nie zgadza.

Poruszając temat ssów bo pare osób się przyczypiło do mnie że raz zrobiłem to nie prawidłowo, zostałem za to ukarany, lecz do moich rozpisek niemam zastrzeżeń wyjaśniłem to już wyżej.

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Dlatego mysle ze dalsze dyskusje sa zbedne, nie ma wyjscia jak odpalenie demek kogos kto to bedzie rozpatrywac i samemu wyciagnac wnioski, gdybym nie byl pewien nie robilbym takiej zadymy, nie potrzebne mi to

• Młodyy zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel
Cytat

Sposób 1: w administracji jest wybierana osoba decyzyjna, której werdykt będzie PERMANENTNY i będzie oceniała ZAWSZE jako ostatnia - musi to być osoba zaufana, z doświadczeniem i najlepiej z grona administracji, jednak to już kwestia do ustalenia. Wtedy dajecie takiej osobie demko i werdykt jest ustalany i przyklepywany. Werdykt musi być SZANOWANY przez wszystkich i nie ma takiego czegoś, że "temu ban bo coś tam", a "temu unban bo coś tam" - inaczej DOPIERO WTEDY będzie kolesiostwo i syf; 

Tego nie damy rady wykonać, bo niestety super doświadczonej osoby w wyższej administracji, która miała by takie doświadczenie w rozpisywaniu dem/aktualnych czitów żeby mogła to rozwiązać bez poszkodowania dla jednej ze stron(chodzi o to, ze raczej nie ma w aktualnej administracji osoby z wiekszym doswiadczeniem niz ubt wiec bez sensu jakbym taką osobę do decyzji powoływał)

Cytat

Sposób 2: ban zostaje jednak w innej formie - jeżeli administracja danego serwera (w tym przypadku CODA, który ma osobnego BANSA) nie życzy sobie aby ktoś grał na ich serwerze nich już zostawi tego bana, ale zmieni powód na "decyzja administracji", "płacz", "ban za niewinność" czy jakakolwiek inna pierdoła, aby było jasne za co został nadany ban. W tym momencie jest to ban niezgodny z regulaminem i nic poza tym - gracz dostał UB od UBT, więc wszelkie "siłowe" banowanie go jest pluciem w administrację; 

Tą opcję prędzej możemy zrobić i zrobimy. No niestety będąc na sieci nie może być tak, że UBT rozpisuje kogoś jako czysty, a w bansie właściciel ustawia powód spalony, bo przez to będzie tylko niepotrzebny syf i będą się tworzyć jakieś walki. Jak jest problem, jest osobny bans, administracja serwera też uważa wielce, że ktoś jest spalony, wlascieiel też uważa że ktoś się pali i go nie chce na serwerze, ale nie zgadzają się z decyzją UBT to niech już sobie dadzą powód "DECYZJA ADMINISTRACJI" zeby w przypadku napisania odwolania sie takiego kogos na forum nie bylo nieporozumien typu "UBT: Ale my ciebie rozpisalismy, ze jestes czysty" "Shoter: Jestes spalony". Wtedy powolujecie sie na decyzje i do widzenia. Wiec jak moge cie prosić @ Shoter to zmień nazwę powodu bana na jakiś inny, najlepiej decyzja adm.

Co do fova i sprawdzenia jego umiejetnosci to tak jak pisalem, nie bede wysylal do tego jakiegos andrzeja/anoxa, ktorzy nigdy w 1.6 nie grali, Dusi, ktora nigdy czitow nie rozpisywala, czy tam killera, ktory jest killerem bo to jest bez sensu, zeby ktos z mniejszym doswiadczeniem w rozpisywaniu sprawdzal jak ktos inny rozpisuje xd Postaram sie zwiekszyc liczbe UBT 1.6, jak sie nie uda ludzi z sieci to wezme z 2 osoby z zewnatrz i po jakims czasie wybierzemy najlepszego na opiekuna, ktory bedzie weryfikowal takie sprawy i tym samym rozwiazywal skargi na ubt

• Lubię to! 7
  • Zasłużony

rozwiazany.png

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]