Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Nick z CS: RZUK Admin banujący: @ Waler^^ Serwer: cod 201 Data zdarzenia: 26.06.2021 Opis sytuacji: Ktos sie podszył pode mnie ustawiając mój nickname, więc napisałem na czacie może zbyt pochopnie żeby zbanowali podszywke i zamiast niego dostałem ja (ten oryginalny oczywiscie) bana permamentnego. Moge udowodnić , że jestem ten oryginalny "RZUK" przez chociażby fakt w jaki sposób gadałem z @ Waler^^ i dać przykład jakiejś sytuacji z wczoraj podczas rozgrywki z Walerem @ Admin CS 1.6 COD 201 Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUKREAL Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Siema, ja jestem prawdziwy RZUK, on próbuje dostać moje hasło na konto i przejąć moje klasy bo mu sie nie chce expić. Nie wierzcie mu to oszust! Specjalnie zalozylem to konto zeby ten oszust nie przejal mojego! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 5 minut temu, RZUKREAL napisał: Siema, ja jestem prawdziwy RZUK, on próbuje dostać moje hasło na konto i przejąć moje klasy bo mu sie nie chce expić. Nie wierzcie mu to oszust! Specjalnie zalozylem to konto zeby ten oszust nie przejal mojego! TY SE KURWA CHYBA JAJA ROBISZ XDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Teraz, RZUK napisał: TY SE KURWA CHYBA JAJA ROBISZ XDDDDDDD max level mialem cos koło 30 gosciu xDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Teraz, RZUK napisał: max level mialem cos koło 30 gosciu xDDDDD ty jestes pewnie ten typek z nickiem na H podajże co sie uczepił do mnie o coś wczoraj xddd, we wroc na swoje konto lamusie i daj pograć Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUKREAL Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 o co ci chodzi? az tak bardzo chcesz moje konto? Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Teraz, RZUKREAL napisał: o co ci chodzi? az tak bardzo chcesz moje konto? dobra we gosciu pal gume, @ Waler^^ @ Frank wiem,że jestescie adminami więc jak macie jakąś możliwość sprawdzenia IP na ktorym grałem przez ostatnie pare dni to se porownajcię do tego z dzisiaj pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Ale spokój tu i nie spamować, jak @ Shoter wejdzie to ta osoba która jest oszustem prawdopodobnie zakończy karierę na serverze więc lepiej się przyznaj i nie rób dymu bo i tak sprawdzą ip, takim spamowaniem, wyzwiskami nic nie ugracie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUKREAL Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 niech sprawdzaja, ja jestem oryginalnym wlascicielem konta, a tamten zul probuje zdobyc cos za darmo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ Bracket sorry ale irytuje mnie troche ta sytuacja mam nadzieje, że unbanik dziś wleci i banik dla delikwenta podszywacza Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neqiu Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Wczoraj gadałem z prawdziwym RZUKiem na serverze, jesli to pamietasz to napisz do mnie na pw to bede mogl potwierdzic kto jest kim @Edit: No co prawda miales napisac na pw ale no @ RZUKREAL jest prawdziwy, dokladnie tak jak mowisz Edytowane 26 Czerwca 2021 przez Neqiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUKREAL Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Teraz, Neqiu napisał: Wczoraj gadałem z prawdziwym RZUKiem na serverze, jesli to pamietasz to napisz do mnie na pw to bede mogl potwierdzic kto jest kim Siema Neqiu mordo! Ta pamietam, gadalismy cos o wakacjach w Sopocie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Teraz, Neqiu napisał: Wczoraj gadałem z prawdziwym RZUKiem na serverze, jesli to pamietasz to napisz do mnie na pw to bede mogl potwierdzic kto jest kim nie pamietam Cie sorry xd administracja załatwi sprawe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 To już ustali właściciel lub opiekun, nie spamujcie bo to w niczym wam nie pomoże. @ Mlynek @ Shoter < czekajcie na ich odpowiedź i skończcie ten spam. Wszystkie 3 konta na forum są nowe więc twoje poświadczenie nic nie wnosi, sam mogę założyć nowe konto na nowym meilu i rżnąc głupa że jestem papą smerfem ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 5 minut temu, Neqiu napisał: Wczoraj gadałem z prawdziwym RZUKiem na serverze, jesli to pamietasz to napisz do mnie na pw to bede mogl potwierdzic kto jest kim @Edit: No co prawda miales napisac na pw ale no @ RZUKREAL jest prawdziwy, dokladnie tak jak mowisz nie wiem gosciu czy jego kumplem jestes czy co ale i tak admin zara wszystko załatwi wiec nie róbcie cyrku juz xddd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neqiu Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 3 minuty temu, Bracket napisał: To już ustali właściciel lub opiekun , nie spamujcie bo to w niczym wam nie pomoże. @ Mlynek @ Shoter < czekajcie na ich odpowiedź i skończcie ten spam. Wszystkie 3 konta na forum są nowe więc twoje poświadczenie nic nie wnosi, sam mogę założyć nowe konto na nowym meilu i rżnąc głupa że jestem papą smerfem ... Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy spacji. Jak już chcesz się bawić w pana Moderatora, to rób to gdzie indziej. Jesteś tylko adminem servera, nie rób nic ponad swoje prawa pozdrawiam @RZUK Akurat rozmawiałem z moim kolegą Grześkiem Flordydą i potwierdził mi, że wczoraj miałeś jakieś problemy z oddychaniem. Nie jestem jedynie pewny, czy to byłeś ty, czy może @ RZUKREAL . Tak jak powiedział pan fake Moderator wyżej, poczekajmy na adminów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Troszkę cierpliwość i wyluzowania panowie nerwami nic nie wskóracie pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Sorka, że teraz ale wcześniej nie zauważyłem tego spamu. @ Mlynek @ Shoter wyjaśnijcie tą sprawę 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Wedlug profilu na GT pierwsze połączenie z nicku "RZUK" było 24 CZERWCA o GODZIENIE 16:00 - https://www.gametracker.com/player/RZUK/54.38.198.108:27015/ Według logów z konsoli to jest oryginalne steamID naszego klienta: 06/24/2021 - 16:21:25: "RZUK<3148><STEAM_0:4:1903817299><>" connected, address "31.6.175.75:27005" A to jest steamID z bansa: STEAM_0:4:1903817299 Czyli admin zbanował złą osobę. To nie jego wina Proszę o UB dla prawdziwego RZUKA i kare dla podrabiańca Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ Depresja @ fov1336.9 @ Karolek12 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik RZUK Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 dziekuje bardzo i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi