Premium Vashka Opublikowano 28 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 434 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 28 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Cytat 435 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 437 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 439 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 440 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 442 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 443 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 444 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 445 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 447 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 449 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 451 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 452 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 454 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 455 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 456 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 457 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 458 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 459 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 461 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 462 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 463 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 464 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 465 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 466 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi