Mayaha Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Koniec zabawy panie Oro Koroner. Otóż składam skargę na tego admina, raz wbija osoba która wyzywa cały serwer banuje gościa który go próbuje uspokoić a wreszcie wyzywamy go wszyscy dostaje Pan "diament" Vandal chwile kampi dostaje bana Ja teraz już nie potrafiłem inaczej ponieważ nie zajmuje się tym czym powinien tylko słyszy to co chcę, więc nazwałem go chujem, chcecie dajcie mi perma ale ogarnijcie admów Elo 1 1 Odnośnik do komentarza
Mayaha Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 A i jeszcze jedno byłem adminem na nie jednej sieci i również sam, ale w życiu nie miałem wymówki tej co on "sam jestem". Przestańcie pieprzyć i rozdawać komukolwiek adminów. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Blondii Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Gram na tym serwerze jakiś czas, i nadużywanie stanowiska przez niektórych adminów jest aż rażąca. Rozumiem, że admin nie ma oczu wszędzie jak bronił sie Oro ale jest mnóstwo, przewinień graczy którzy non stop obrażaja wyzywaja i nic sie z nimi nie robi. Tutaj akurat wpada nawalany gościu na serwer robi burdel wszytskich wyzywa Diamentowy w sposób może dość doraźny próbuje go uspokoić i dostaje bana .... po czym sypia sie juz bany o wszystko i z nic. Zawsze na serwerze byla super atmosfera, super sie grało a teraz to nawet strach sie odezwać. W tym momencie nawet dzieje sie taki rozpierdziel i nikt z tym nic nie robi. Porażka. Daddy popieram i mam nadzieje że cos sie zmieni :) Odnośnik do komentarza
Gość Blondii Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 2 minuty temu, OroKoroner napisał: 1) - CYTUJĘ słowa osoby, która napisała na mnie skargę (w grze daddy .. coś tam .. nie kojarzę dalej nicku ale powinna dać swój nick w grze) - "Otóż składam skargę na tego admina, raz wbija osoba która wyzywa cały serwer banuje gościa który go próbuje uspokoić a wreszcie wyzywamy go wszyscy dostaje Pan "diament" - Otóż kto to jest TEN PAN DIAMENT? ( ktoś wspomniał przypadkowo w grze, że to niby jest ktos UBT?) - nie widziałem takiej osoby z UBT - widziałem tylko jak ostatnio @ arex dostał degrada i na jego koncie pojawiła się ta osoba . Nie wiem o co tu kaman, ale to dziwne... 2)- @ Blondii - sama piszesz, że admin nie ma 100 oczu ( pisałem sam to na BIAŁO PARĘ RAZY WAM) - gram/siedzę spekt/upominam graczy/ NIKT Z WAS NIE NAPISZE NA U@ ŻE TEN I TEN NICK WYZYWA... potem macie pretensje.. naprawde?? Bylem SAM z ADMINÓW.. zamieńmy się miejscami i rozpatrz sama wszystko .. od czego byś zaczęła?? - pewnie byś wyszła z gry ... bo miałabyś dosyć ... Nie potrafisz wczuć się w rolę admina, który jest sam na SWOIM STANOWISKU.. Inni piszą, że banuje za nic ..wstecz godzinę od przyjęcia SKARGI można zobaczyć ile razy pisałem na BIAŁO o KULTURĘ, CELE MAPY ITP ... więc WYPRASZAM SOBIE , że nic nie robie... Skargi można na nowych adminów, a nie na tych, którzy siedzą spekt, nagrywają SWOJE POV (chociaż gracz może wstawić demko z gry - ale jak wiemy SĄ OSOBY CO USUWAJA POV SWOJE Z FOLDERU GRY) ... Myślę, że wytłumaczyłem Jeżeli coś się nie zgadza zachęcam OSOBY ZGŁSZAJĄCE MNIE DO POBRANIA HLTV z danej daty i godziny, gdzie jest GŁOS co mówicie + co piszę na biało. Tyle z mojej strony. Wydaje mi się ze biorąc na siebie admina wiedziałeś czym tym to pachnie i z czym się wiąże. Ja Ciebie z jeden strony rozumiem ale postaw się tez z naszej strony jako graczy (wprowadzasz czasami bardzo nerwowa atmosferę ) , oczywiście wiem ze musisz sie użerać z duża ilość różnych dziwnych osób, ale z drugiej strony tutaj jakby stali gracze serwera nic Ci nie zawinili. No tyle w sumie ode mnie, miłej nocy ??♀️ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 @ OroKoroner No widać że władza uderzyła ci do głowy nie raz widziałem że gracze sobie świrowali rozmawiali między sobą a ty ich uciszałeś niszczysz atmofere na serwerze, dzisiaj nawet byłem świadkiem znaczy świadkiem osoby na steam pytały dlaczego rozdajesz bany od tak o, moim zdaniem powinno się banować tylko te osoby które psują gre,drą się przez mikrofon czy używaja wspomagaczy, kultura kulturą ale poświrować można troche dystansu do samego siebie i ludzi. //edit bo @ fluxx niema co robić i daje warny za bzdety a ja się wypowiedzieć nie mogę pod postem bo zapomnialem edytować postu i dodałem kolejny to odrazu warn i usuwanie postów xDdD @ Trivor chyba coś ostatnio pisałeś o warny za posty ?? Zaaraguj. Jeszcze raz napiszę to samo @ OroKoroner Kto powiedział że dostałem mute za wyzwiska czy inne bzdety które sobie gadasz i siejesz farmazon. Te słowa już sobie dodałeś sam kolego napisałem ci że nawet sam nie wiem za co otrzymałem mute. Co do mojego degrada to dość śmieszna sytuacja @ Kamilek poprosił mnie o złożenie podania na admina po krótkiej chwili otrzymuje degrada ze wzgledu na to że ktoś mu powiedział że ja robie sgs XD mówie gdzie i kiedy dobry opiekun naprawde wierzy w to co ktoś napisze bez jakichkolwiek dowódow dem,banów itp bo nigdy niedostałem za to ostrzeżenia ani bana no bo nigdy tego nie robiłem,miałem pisać odwołanie ale pomyślalem po co skoro sam mnie prosił a potem wywala bez logicznego powodu @ fluxx proszę cie nie usuwaj mojego postu bo chcę uzyskać odpwoiedź od @ Kamilek na pw niestety cięzko się z nim dogadać i spytać o co kolwiek no bo na odpowiedź czekałem 3dni. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Ok nie ma dowodow, ani wzoru wiec bez zadnych +, -, kar itp. dodam tylko od siebie. Sam tez bym nie banowal za jakies "kurwa", dyskusje normalne z dozą delikatnego świntuszenia itp. na serwerze, nie przeszkadzające nikomu robienie beczki itp. trzeba zrozumieć, że ludzie też tu wchodzą się wyluzować po pracy i jakiś luz na serwerze musi być zachowany, ale też bez przesady że będzie się jakaś totalna trzoda odwalać. Więc proszę adminów na rzeczy, na które można przymykać oko to przymykajcie, a takie co wymagają działania to działajcie, dajcie ludziom odetchnąć, ale też bez przesady. Czasem wystarczy zmutować na mape, za respa kicknąć i może sytuacja się ogarnie bez banowania. jakby nic sie nie zmienilo po moim poście i dalej byłoby wam tak źle to wtedy napiszcie ladnie skarge, ze wzorem, najlepiej z jakimis dowodami, kilkoma świadkami czy chociazby jakos ladniej opisujac tą sytuacje. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi