Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Twój nick: fov 1336.9 Nick oskarżonego: @ Kamilek Powód skargi: Nie miałem jej pisać ale gracze sięja farmazon i dodają sobie zbyt wiele rzeczy. Opis sytuacji: Opiekun który prosi mnie o złożenie podania na admina dd2#1 zabiera mi w tym samymym dniu uprawnienia bo co? Bo ktoś mu powiedział czy napisał że ja używam sgsów gdzie nigdy ich nie używałem nigdy nie otrzymałem za to bana czy ostrzeżenia. Data i godzina zdarzenia: Nie pamiętam jakoś na dniach. Miejsce zdarzenia: Forum/serwer Dowody: Moje dowody? Raczej jego bo to on zabrał mi uprawnienia bez dowodów, piszę tą skarge tylko po to aby ludzie wiedzieli dlaczego otrzymałem degrada. Coś od siebie: beka @ Giorgio Beka ze mnie? łamanie regulaminu gdy nie miałem uprawnień? Po co się wypowiadasz jeśli skarga Ciebie nie dotyczy? Nie wtykaj nosa tam gdzie nie trzeba, co do tych txt to wydarzyło się to raz i to dawno, robilliśmy to dla zabawy i to w kilka osób nawet @ eSX za to nie banował tylko dał ostrzeżenie i każdy przestał to robić. @ Giorgio Raczej to z ciebie jest beka to ty łamiesz regulamin, robisz ssy ludziom co robią ssgs no polewa z Cb dzieciaczku, do tego zostałeś ostrzeżony od innych adminów o sgs a dziś byłem świadkiem jak nadal je robisz może troche nieudolnie ale robisz sgsy mając uprawnienia XD i nic z tobą nie robią, ja raz sobie wlazłem na txt i wielka afera z tego nie no cheater XDDD 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Może i ja się dopowiem, jeśli chodzi o to, dlaczego masz zabrane uprawnienia to spytaj się @ Dusia , bo to ona kazała zdjąć Kamilkowi uprawnienia, za twoje txt i łamanie regulaminu, chyba nie muszę się już dłużej wypowiadać, ponieważ skarga jest do zamknięcia.... Beka fov z ciebie :p #1 edit. Wchodziłeś na txt gdy miałeś admina bocie.... I jak to jest, że dostałeś odemenie bana za to, że zaczałeś przeklinać i mnie wyzywać???? robisz ssy ludziom co robią ssgs. To niezłe ssy przez to, że robią sgsy. 2 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 @ Dusia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 @ fov1336.9 sorry, że wypowiadam się ale jest tylu adminów którzy tego używają i nie zostali jeszcze wyrzuceni. Więc się z tobą zgadzam w 100%, że wywalenie bez sensu. @ Giorgio nie jesteś lepszy więc nie wiem czemu to wgl napisałeś. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 W dniu 27.06.2021 o 01:37, fov1336.9 napisał: Opiekun który prosi mnie o złożenie podania na admina dd2#1 zabiera mi w tym samymym dniu uprawnienia bo co? Bo ktoś mu powiedział czy napisał że ja używam sgsów gdzie nigdy ich nie używałem nigdy nie otrzymałem za to bana czy ostrzeżenia. Tak samo jak nigdy nie dostałeś bana za TXT mimo, że wchodziłeś na nie niejednokrotnie z tego co wiem, więc to żadne wytłumaczenie. I tak jak kolega napisał wyżej, że nikt nikogo nie powinien "podpierdalać" to nie po to macie flagi by robić jakieś kolesiostwo/łamać regulamin i się osłaniać wzajemnie jeśli coś jest nie tak. Flagi zostaną zwrócone na OKREŚ PRÓBNY 2 tygodni. Jeśli ktoś z administracji łamie regulamin to proszę to zgłaszać na pw lub w dziale skarg. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi