Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga Hack3r

zogratis

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:Outsutsuki
Nick oskarżonego:Hacker
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 27.06   ok 17:52
Powód skargi:
Opis sytuacji: Gram sobie normalnie wsystko jest dobrze i widze ze admin caly czas neka jakiegos kolesia z nickiem "luj i chuj 1337' zwrocilem mu uwage zeby sie nie czepial takich blachostek nagle dostaje bana na 5 min min nastepnie wchodze na serwer i dostaje kicka wchodze na serwer pytam sie za co te bany i kicki nagle slysze ze mam zly nick xdddddd i dostaje bana na 5 min moj nick w grze to Outsutsuki mam nadzieje ze wywalicie tego 15 letniego placzka ktory nazywa sie adminem gosc zaraz caly serwer zbanuje bo ma jakies widzimisie 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): wszystko jest na hltv

edit  dostalem kicka razem z gosciem co ma na nicku vipa moglby ktos szybko zrobic cos z tym lmbecylem przeciez to jest niepowazne no kurwa mac

Edytowane przez zogratis
x
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

To samo tu screeny

https://www120.zippyshare.com/v/EGbuCfEp/file.html

tu ludzie co bany dostali za nic:

https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1640

Ja też miałem, bana na 5 minut za nick  chociaż mój nick nikogo nie obrażał...

• Użytkownik

Wszystko jest dobrze i w twoim nicku słowo "s*ki", patrzysz na to, że grają tu młodsze osoby i to jest niestosowany nick? Zastanowiłeś się chociaż i twoje co drugie słowo to "k**wa". Pola pomyśleć co mówisz i jaki nick ustawiasz a nie teraz piszesz skargi bo nie potrafisz zmienić nicku to dostajesz bana zgodnie z taryfikatorem. 

EDIT: To kolega się nauczy ustawiać dobre nicki a nie. :)  A vip jest na konto steam, a nie na nick tak jakbyś nie wiedział bo ta osoba ma steam.

EDIT: Po 1 jak dobrze kojarzę w Polsce nie obowiązuje pegi "wiek który masz na grach", po 2 skoro admini inni ci nie zwracają uwagi, to ja wróciłem i będę. Po 3 na u@ nic nie widziałem, i sprawdzałem w dodatku chłopa wtedy na spekcie pewnie. Po 4 ta nazwa jest zła która podałeś i nie tak się piszę więc no gratuluje. :D

• Ha ha 3
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik∙
7 minut temu, Hack3r napisał:

Wszystko jest dobrze i w twoim nicku słowo "s*ki", patrzysz na to, że grają tu młodsze osoby i to jest niestosowany nick? Zastanowiłeś się chociaż i twoje co drugie słowo to "k**wa". Pola pomyśleć co mówisz i jaki nick ustawiasz a nie teraz piszesz skargi bo nie potrafisz zmienić nicku to dostajesz bana zgodnie z taryfikatorem. 

No ale bez przesady ja mam nick Luj i Chuj 1337, ale nikt nie zwarca na to uwagi po za tobą. Żaden admin nie wyrzucał mnie za nick, na którym mam już 400 fragów, tylko ty się czepiasz i banujesz. Żadno dziecko się jednym przekleństwem nie zgorszy, po za tym cs 1.6 jest od dla dzieci od 14 roku życia, więc nie rozumiem twojej nadgorliwości. Jak gra jakieś dziecko to tylko przez to, że rodzice mają w du... co on robi. Cs to gra 14+, nie 6+...

Kolejna sprawa, każdy dzieciak w wieku 14 lat chyba nie jednokrotnie słyszał gorsze bluzgi niż jedno ukryte w nicku przekleństwo...

Druga sprawa na serwerze grał odpał pisałem na u@ to nie reagowałeś, a bana za nick potrafiłeś mi dać...

Edytowane przez taksobiegramo
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
2 minuty temu, Hack3r napisał:

EDIT: To kolega się nauczy ustawiać dobre nicki a nie. :) 

wpisz w google outsutsuki kapusciaku a nie sie czepiasz kogos za koncowke nicku co za czlowiek banuj innych adminow za przeklenstwa w takich razie 

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

nie kickujemy za nick Outsutsuki, nie jest to w kontekscie obrazliwym, nie obraza tez zadnych kobiet tylko to jakas czesc nicku ani nic nie znaczy, rownie dobrze moglo byc to w kontekscie suki(psa) wiec sie do tego nie czepiaj, zbastuj i przeczytaj co napisalem w skardze na orokoroner

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

skarga_przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]