Użytkownik∙ skaza Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem dla tego aby móc pomagać @ HaQi w porządkach serwera wyręczyć go trochę aby sobie odpoczął. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Deathrun + Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej Coś o sobie: Siemano jestem Kacper mam 16 lat dużo wolnego czasu spędzam na forum i na serwerze Deathrun + Klasy Co tu o mnie powiedzieć Jestem miły pomocny nie spełniam problemów na serwerze. Lubię bardzo jeździć na quadach jak i na crossach lubię sobię pochodzić po lesie i się wyluzować. To chyba wszystko o mnie Pozdro :] 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Ale ty chłopie lecisz na rangi, z miejsca odwołanie powinno być odrzucone. 18 Czerwiec podanie na UBT ---> https://strefaskilla.pl/temat/31593-ubteam-csgo-look/?tab=comments#comment-223563 Też 18 Czerwiec podanie na Admina DR+Klasy (2 podania w ciągu jednego dnia xD) ---> https://strefaskilla.pl/temat/31606-off-szybka-rekrutacja-na-admina-deathrunklasy/?tab=comments#comment-223740 Po prawie tygodniu (24 Czerwiec) leci rezygnacja ---> https://strefaskilla.pl/temat/31797-rezygnaja/?tab=comments#comment-225694 3 dni później (27 Czerwiec) podanie na Opiekuna serwera Jesteś jak taka chorągiewka. Znajomość AMXX 9/10? Umiesz edytować lub pisać jakieś proste pluginy? Wsparcie finansowe, masz na myśli 10zł (jak za admina) czy większe sumki? Nie wydaje mi się byś tyle wydawał, być może się mylę. Na nie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Jestem na TAK + wiek +doświadczenie + często widzę na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik dxmgabrys Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Jestem na tak +pomocny +czesto widzę aktywnego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VIXER Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 na tak +pomocny +często widze go na serwerze +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koksu Opublikowano 27 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 -wiek, chodzi mi o to że podałeś nie prawdziwy niby piszesz że masz 16 a w podaniu na ub piszesz że urodziłeś się 15| 2006 |12 Lipiec czyli to cały czas jest 15 -staż na serwerze +chęci no i w sumie dobrze wypowiedział się depresja powyżej dając dobre powody Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pełny Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 -ostatni punkt w podaniu -staż na serwerze i forum -podanie o admina i ub jednego dnia +doświadczenie +aktywność Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Na Nie -wiek - doswiadczenie nie sprawowales się dobrze u nas w roli admina a chcesz opiekuna ? -podanie -staż +Aktywność Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Na testy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi