Użytkownik∙ Xantriz Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Nick: Xantriz. Imię: Patryk. Wiek: 18. Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe CS / Illustrator, Corel, czasem zdarzy się w InkScape ikony tworzyć. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Pn - Pt ( 2h - 2,5h ), Sb - Nd ( 1,5h - 2h ). Opisz siebie: Nie będę rozpisywał się na X słów, aczkolwiek w pięciu zdaniach przedstawię swoją osobę. - Rzetelny, - Obowiązkowy, - Służący pomocą w każdym zakresie, - Społeczny, komunikatywny, - Śmieszek z dystansem... resztę rzeczy o mojej osobie dowiecie się "w czasie". Dlaczego akurat Ty?: Brakuje osób kompetentnych na owe stanowisko, ze swoim doświadczeniem wniosę odświeżenie na funkcji Grafika. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 9,9 - liczne zamówienia pozwoliły dojść do "częściowej perfekcji". Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: FB, Steam oraz forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Jestem na nie, - Nikt Cię nie zna - nawet 1 dnia na sieci nie jesteś - ładne grafiki ale @ Freyka. ma racje więc tak średnio. + wiek. Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 28 Czerwca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Ja jestem na nie. Nikt nawet nie zdążył Cię poznać. Dopiero założyłeś konto i od razu piszesz podanie. "REJESTRACJA 41 minut temu" Dodatkowo znalazłam Twoją prace na zagranicznej stronie. Nie wygląda żebyś był jej autorem: https://dakimerapiaa.blogspot.com/2021/03/images-pubg-character-mascot-logo-png.html Zmiana tylko kolorów i dodanie napisu pod gotową pracą, mnie nie przekonuje. Dodaj coś więcej od siebie. https://www.vectorstock.com/royalty-free-vector/people-face-logo-logo-sociocultural-relations-and-vector-23528016 https://www.istockphoto.com/br/vetor/folha-do-arco-íris-do-cannabis-gm1189706573-336945978 2 ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 28 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Oczywiście, że na nie Kim ty w ogóle jesteś? (Rejestracja 40 minut temu) +Wiek -/+ doświadczenie -grafiki (koleżanka wyżej przedstawiła) Cytat Brakuje osób kompetentnych na owe stanowisko, ze swoim doświadczeniem wniosę odświeżenie na funkcji Grafika. ^ To sobie aż na sygnaturę ustawie XD naura. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Ten koleś z bronią to skopiowana grafika 1:1, a w reszcie dodałeś po prostu napis. @ Xantriz czekam 24h na jakieś sensowne prace, w których nie dodałeś tylko napisu. (Wklej je w tym temacie0 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 -grafiki skopiowane 1:1 z neta i tylko przerobione napisy -słabe prace -daj się nam trochę poznać Popracuj nad pracami własnymi, a nie z neta Podanie odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi