Fretka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Freyka. Opublikowano 29 Czerwca 2021 Fretka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Hejka! Chciałabym zaproponować Wam zabawę pod tytułem "Trudne wybory". Będzie to kilkanaście pytań z dwoma opcjami do wyboru. Nasi dzisiejsi goście muszą wybrać jedną z nich. Zapraszam do czytania, jak i Was to napisania swoich odpowiedzi. Inspiracja do tematu, pochodzi z gry karcianej "Dylematy". Moi goście: @ Domi @ Fajczu @ fluxx Wolałbyś/aś posługiwać się magią czy mieć dostęp do wiedzy o przyszłości? @ Domi Wolę posługiwać się magią. @ Fajczu Wolałbym mieć dostęp do wiedzy o przyszłości, zawsze można było by oszukać przeznaczenie a za posługiwanie się magią kiedyś palili na stosie. @ fluxx Oczywiście mieć dostęp do wiedzy o przyszłości, bo to co nam nieznane jest najbardziej pożądane według mnie. Jesteś kapitanem tonącego statku. Masz 300 pasażerów, nikogo nie znasz. Ratujesz ich czy siebie? @ Domi Wolę uratować 300 osób. @ Fajczu Raczej uratował bym 300 obcych ludzi, nawet jeśli byliby to bardzo źli ludzie. @ fluxx Mam w sobie jakiś odłam egoisty, więc ratuję siebie. Potrafić kontrolować pogodę czy ludzkie emocje? @ Domi Wolę kontrolować ludzkie emocje. @ Fajczu Wybrałbym kontrole nad pogodą, bo i tak dotyczyła by wybranego miejsca więc nie umierałbym z zimna czy upału. @ fluxx Kontrolować pogodę, nie powinno się bawić ludzkimi emocjami. Wolałbyś/aś wziąć ślub mając 17 lat z osobą wskazaną przez rodziców czy nigdy nie ożenić się/wyjść na mąż? @ Domi Wolałabym nigdy nie wyjść za mąż. @ Fajczu Wziął bym ten ślub, zawsze była by późniejsza opcja rozwodu. @ fluxx Nigdy się nie ożenić. Ślub nie jest żadnym wyznacznikiem i można mieć swoją drugą połówkę, oraz żyć z nią bez tej ceremonii. Zakochany/a i spłukany/a czy bogaty/a i samotny/a? @ Domi Zakochana i spłukana. @ Fajczu Jeśli konkretnie chodzi o miłość to wolał bym być bogaty i samotny. @ fluxx Bogaty i samotny. Żyć sam/a na bezludnej wyspie czy z przyjacielem na Antarktydzie? @ Domi Żyć z przyjacielem na Antarktydzie. @ Fajczu Wiadomo że razem zawsze raźniej, takie dwa inteligenty na pewno by stworzyły tam coś ciekawego. @ fluxx Z przyjacielem na Antarktydzie, byśmy się ogrzewali mocnymi specyfikami xd Jesteś mega głodny/a, od kilku dni nic nie jadłeś/aś. Restauracja oferuje Ci darmowy posiłek. Masz dwa dania do wyboru: pieczonego psa przyrządzonego wyśmienicie czy resztki po gościach, którzy właśnie wyszli? @ Domi Resztki po gościach. @ Fajczu Zjadłbym tego psa, do tego jeszcze ładnie przyrządzonego. W innych krajach to standardowy przysmak, na pewno lepsze to niż resztki po kimś. @ fluxx Pieczony pies, w Chinach i Indonezji tyle tego jedzą (tak samo jak szczury, które uchodzą za przysmaki), więc myślę, że bym wolał to od resztek. Kto wie, może akurat smakuje jak kurczak xd Wolałbyś/aś żyć miesiąc w izolacji czy przez miesiąc przeżywać coś, czego najbardziej się boisz? @ Domi Wolę miesiąc żyć w izolacji. @ Fajczu Na pewno bym wybrał spokój i izolacje, niż ciągłe lęki. @ fluxx Miesiąc w izolacji. Nie mieć brwi czy mieć jedną brew? @ Domi Nie mieć brwi. @ Fajczu W ludzkim ciele zawsze musi być symetria, więc wolał bym nie mieć obu brwi. @ fluxx Jedną brew, od czegoś są maszynki i można zawsze to umodelować. Nie móc nosić butów czy nie móc dotknąć nic czarnego? @ Domi Nie móc dotknąć nic czarnego. @ Fajczu Trudne pytanie bo nie chciałbym się ograniczać do koloru czarnego a wiele fajnych rzeczy takie jest więc chodzenie bez butów mi nie zaszkodzi a zawsze jest jakaś alternatywa. @ fluxx Nie móc dotknąć nic czarnego. Twoja druga połówka została otruta. Istnieją dwie odtrutki, jednak dające efekty uboczne. Jedna powoduje amnezje, a druga deformacje ciała. Którą odtrutkę wybierzesz? @ Domi Odtrutkę, która powoduje amnezję. @ Fajczu Zacytował bym tekst jednej z piosenek ,,Bo to amnezji smak" i już powinno być wiadome. ? @ fluxx Amnezja, zawsze można kogoś rozkochać w sobie na nowo. Leżeć w wannie pełnej pająków czy siedzieć w szafie z wężami? @ Domi Siedzieć w szafie z wężami. @ Fajczu Większość pająków potrafi dziabnąć i do tego są straszne a węże nie muszą być jadowite i do tego bardzo strachliwe więc wszedł bym do szafy. @ fluxx Szafa z wężami, lepsze to niż biegające po ciele tysiące łapek. Kogo z forum, zamknąłbyś/aś w szafie z wężami z poprzedniego pytania? @ Domi @ KoxxiK @ Fajczu Nie mam za bardzo wrogów ale takiego płaczka jak @ łantaper tam wrzucił. @ fluxx GA, ale oby kąsały często Dziękuję moim gościom i zapraszam wszystkich do zabawy. Przeoczyłam jakiś błąd? Napisz proszę i zaraz to poprawimy. A Ty kogo zamknąłbyś/aś w szafie? Buziaki 3 7 ♥ Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 29 Czerwca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Super, dzięki za udział 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 29 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Super praca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Cieszę się, że mogłam wziąć udział w zabawie! Bardzo dobra robota. Dla Ciebie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Fajna zabawa, zostawiam plusika i polecam się na przyszłość 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 29 Czerwca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Super! Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Nice Ja to bym zamknął najlepiej każdego do jednej 1 ???? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Fajna zabawa Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 29 Czerwca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Fajna zabawa @ wilq chcesz poleżeć w szafie ? Xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 29 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Hmm spoko ale myślę że jednak ty @ To1rw byłbyś lepszym ochotnikiem 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Fajna praca Cieszę się, że ktoś zajmuje się takimi fajnymi tematami w redakcji. Napisz proszę podanie o redaktora, będę na TAK. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi