Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - klaudia

APODYKTYCZNY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: klaudiaaa
Serwer: dd2 1 
SteamID/IP:STEAM_0:1:204368072 
Data i godzina: 22 - 23 
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2106302227-de_dust2-1625084820-1625086380.zip
Podejrzane momenty, rozpiska:

01:51  - polecam zwrócić uwagę na zachowanie celownika przy szybkości 1/4 + fakt oddania strzału przed zobaczeniem modelu. 
04:14 -  prędkość 1/4 i przeskok celownika 
06:15  - bardzo słaba widoczność na smoke a wcelowana w model ( być może przypadek bo nie było od razu killa) ale zwróć uwagę na celownik gdzie padł strzał a jest kill i kilka chwil później na 1/4 jak ładnie celownik szybko ucieka w model  :)
06:39 - ta sama sytuacja co wcześniej mijsce oddania strzału nie równa się z miejscem "przebywania modelu"
08:50 - przeskok
10:35 - strzał w nogi wchodzi głowa ( strzał pojedynczy nie jest to full auto) + kolejny kill w trupie też widać przeskok na 1/4 
14:58 - przeskok  x4  - polecam przeanalizować każdego killa aż do śmierci
23:50 - 2gi kill strzały pojedyncze po nogach wchodzi głowa

Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny.

• Użytkownik∙

1:51; standardowa miejscówka też ją sprawdzam -
04:14; jest to HLTV, a nie pov więc nie oceniamy setów pod hltv dla mnie akcja normalna strzały też -
6;20; akcja w której coś już widać modelowo + smoke +
6:39 na zoomie w tym smoke może bym go zauważył ale tak z daleka musi mieć sokole oko lub esp +
8:50 jest to hltv więc nie dziwo że widzisz jakiś przeskok zlagowane hltv -
10:35 nic niezwykłego -
14:58 przeskoki na hltv? aha okej, mogłeś poprosić o pov jestem ciekaw jak by wyglądała ta sytuacja -
23:50; normalne strzały -

Dla mnie zbyt mało aby zbanować, lecz nie powiedziałbym żeby ta użytkownik używala wspomagacza typu sety/aim/itp, bardziej bym powiedział że używa wh obserwowałem ją troche i śmierdziały mi te akcje te demo to zbyt mało.

2 akcje które śmierdzą esp pod smoke, ja bym za to nie zbanował czekaj na ocene innych z UBT.

Bez tytułu.png

• Sponsor
SPONSOR

01:51  b- dziwny ten pick na gale z patrzeniem się w ścianę, ale słyszała strzały i sprawdziła
04:14 b-  terro tam strzelał, info pewnie że przy anarchii i jak dla mnie nie widać tam żadnego przeskoku
06:15  +/- ta akcja, tutaj coś za dużo widziała.
06:39  +/- dziwny ten przeskok na ciało, tutaj mam wątpliwości ze względu na lagi hltv
08:50  +/- szybki refleks jak na poprzednie kille
10:35  b- normalny kill, nie było żadnych przeskoków
14:58  b-
23:50  b - słychać całe wyjście na b, normalne strzelanie 

Jak dla mnie za mało jak na tego gracza żeby zbanować, zobaczymy co reszta ekipy przyczai. 

• Użytkownik∙

rozpiska:
        1:51; poleciał flash na dojazd (od TT), słychać po prawej strzały z mp5 - imo wjechać. -
        4:14; hltv, -
        6:15; wcelowanie w wylot, ale też chłopa tam nie widziałem dokładnie - bo model mignął, to to tak. +/- imo.
        6:39; hltv, -
        8:50; -
        10:35; tu raczej kwestia recoilu, -
        14:58; -
        23:50; recoil, nie wiem gdzie tam widzisz "strzały pojedyńcze" jak to full auto jest. -

werdykt:
Dużo tutaj do oceny nie było - większość czasówek na wspomaganie celownania leci do kosza, bo nikt normalny nie będzie się czegokolwiek doszukiwał na takim demku (chyba, ze rage KEKW). Tak poza tym to nie za wiele można tutaj powiedzieć, najciekawsza akcja z tych czasówek to imo ten smoke w którym przebiega model, ale tak poza tym to raczej nudne demo. Na przyszłość POV będzie lepszym wyborem, jeżeli będziecie chcieli rozpisywać steamowców. Puszczam.

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Zasłużony

01:51 b-
04:14 b-
06:15  Widać normalnie typa, chciała ustrzelić jednego, ale się schował i w tym momencie wyskoczył drugi i w niego trafiła b-
06:39 b-
08:50 Uroki HLTV przy takich akcjach b-
10:35 b-
14:58 Też uroki HLTV, zapewniam Cię, że na POVie czegoś takiego nie było ;) b-
23:50 b-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]